![]() |
| | #821 (permalink) | ||
|
nu, deduci ca mircea a reactionat asa dupa ce am scris chestii caruia lui nu i-au picat bine. cum ar fi ca sorsa e curva cu barbati insurati (motiv pentru care il uraste pe costi rogozanu, care a publicat-o in ziar) sau ca el era mic si prost cand intrase in televiziune oh, saracu vasilica, lua ban iar...si eu tot caut interviul cu el de pe tvr...nvm, l-am gasit...sa fac misto de el...sa nu fac...moaca de comunist...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #824 (permalink) | ||
|
stefana, uite, ia un cadou de la mine http://s71.photobucket.com/albums/i1...21-adrian2.flv poate il vede si fostul reporter analist de la gândul...
|
| | #825 (permalink) | ||
|
Lasand la o parte filmul ( ce era sa vad deosebit la el zoso ? ; un om normal care vorbeste ). Banuiesc ca doreai sa fii subtil si sa te legi de infatisarea lui dupa ce te-a facut " ciudata maimuta"? Mi se pare inacceptabila jignirea dar nici tu nu ai un limbaj ... http://spinei.hotnews.ro/gaura-inter...rnet/20070311/ si http://www.trafic.ro/top/blog-uri/ ( vezi ce spune Orlando) Ce vad? Tolontan, TVblog si altii . Fata de articole din ziarele judetene au de zece ori mai multi vizitatori. ( si aici vorbesc de un oras universitar ). Pai stai asa. Daca un articol care ar fi trebuit sa fie citit de macar 10.000 de oameni ( in trei zile) ajunge saracul la 700 ( tot in trei zile) atunci da , aveti cel putin fata de provincie un trafic mai mare. In schimb acelasi lucru intr-un thread pe SP are 10.000 de vizitatori si daca era scris pe CG tot atata avea. Eu nu vad blogurile avand un impact in Romania macar cat o fituica scrisa intr-un liceu. Nu ma pricep eu bine la reclame dar ce Dumnezeu , faci reclama la Logan cand tu esti citit sa zicem preponderent de cei care au intre 16-18 ani. Avand in vedere ca ai blogul cel mai citit macar fa un pustiu de bine si scrie mai virulent, incisiv, caustic cum este si Optimus , Pig, visurat ( asta ca si tolo sa mulumeasca ziarele). Oricum este de rasul lumii promovarea blogului lui ciutacu pe toate antenele. ( aici sunt de acord cu tine ). Fii un Istodor al blogosferei. Internetul in Romania mi se pare un dezastru fata de 1994-1996, noroc de cateva site-uri printre care CG si forumul adiacent mai ridica capul din marea plina de mediocritate. Si pe CG se observa : aia buni scriu din alte locatii decat frumasa noastra tara, etc, etc, etc,..... Intrati pe protv, tvr si o sa vedeti 1.000.000 de oameni din care 90 % nu au acces la internet dar mi-au blocat masina in parcare. Last edited by stefanap; 14-10-2007 at 19:18.. Reason: uitasem de ce sunt furioasa. | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
| Quote:
calmeaza-te si mai baga niste copi-peist pe blog, ca sa aibe nihasa si el mai multe idei. hai ca omu are nevoie de $ sa isi ia un 400d ca matale. probabil si el o sa puna poze pe fuorum cu achizitia cand o sa si-l ia. mai trebui doar sa stranga niste alocatii si e al lui.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #828 (permalink) | ||
|
ma iei cu subtilitati stilistice ieftine. sa inteleg ca nu vrei ca optimus sa isi deconspire prezenta si ii sari in ajutor? pentru un ieftinache care se da interesant si inteligent pe ym, pe aici pari destul de retard.
|
| | #829 (permalink) | ||
|
confunzi persoanele mai zoso ![]() 1 la mana: ma confunzi cu o persoana interesata de tine, sau de optimus ala, sau de orice alt blogar 2 la mana: aia cu ieftinache dovedeste ca ai imaginatie 3 la mana: caracterizarea cu eticheta "retard" este parerea ta, si ti-o respect. de ce iti respect parerea? pai e simplu... ti-o respect stiind ca iti este greu sa vezi in oameni altfel de persoane decat cele ce te inconjoara. ![]() ------------------------------------------------------------ ps 1: nu ii iau apararea lu optimus. cauta posturile mele in care faceam referire la el si-o sa iti aduci aminte...asta in cazul in care chiar te lasa memoria, si nu te prefaci. ps 2: eu nu ma dau interesant sau inteligent pe yahu. o fac si pe cg. eu de cand am fost mic am vrut sa cresc mare, puternic si frumos...si cu bani, si sa reusesc sa fac ceva in viata... eu am oftica pe tine ca tu ai reusit mah, esti idolu meu for fuck sake lasa-ma sa te ating si o sa iti fiu veshnic indatorat.
|
| | #831 (permalink) | ||
| Quote:
lol, sa nu iti crape o vena ceva de la atatea procese cognitive
|
| | #834 (permalink) | ||
|
procese cognitive, amigdala, VTA, etc,.. ( parca ar citi ca zoso www.sciam.com sau www.nature.com) Este drept ca ai nevoie de un abonament generos sa ai acces la articole... ( cam cat castiga zoso din reclame / an) Faraonu l-a facut arsice pe zoso. 1,2,3,....K.O. L.E.: Zoso stiu ca esti zeul internetului , dar as dori sa-mi dai un blog cu un cercetator de la Pfizer. Nu pe bursa, vreau noile medicamente care vor aparea in 2008....( daca esti dragut desigur). Accept si un blog din .ro despre Pfizer. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Asta este laptopul meu : http://www.alienware.com/product_det...de=SKU-DEFAULT in mare... Last edited by stefanap; 14-10-2007 at 22:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |