![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #82 (permalink) | |||
| Banned Join Date: Jul 2007 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by incest; 02-08-2007 at 01:10.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #86 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Soso, sa-ti zic in cuvinte simple, vad ca google nu te-a ajutat: nu mai comenta nimic despre jurnalism, ca esti paralel. Peste ani vei fi un studiu de caz despre felul in care un minim skill intr-ale online stuff a putut duce spre o anumita notorietate, pentru moment, un personaj incapabil sa lege doua vorbe. Si nu, replicile gen "depinde, inghiti?" cu care probabil face furori pe dupa blocuri orice june cocalar nu inseamna nici macar ca ai texte. P.S. Cat despre blogul care ar urma sa ramana anonim, faptul ca mori de grija altuia confirma perfect ce-am zis mai de multisor despre tine. Pana una-alta eu pot pune pe blogul meu anchete tari si 100% originale, tu n-ai reusit mai mult de copy-paste de pe site-uri de afara. E doar o chestie de timp pana ce eu sa-mi iau un priceput intr-ale RSS si sa incep sa cresc, iar lumea sa se plictiseasca de spumele a la purcelul isteric pe care le prezinti tu drept opinii. A, stai, era sa uit, cred ca felul in care vede unu soso Parisul intereseaza pe multi. Eu zic sa publici o carte de calatorii, si-ar smulge-o lumea din mana .
| ||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
mane, scrii mult si prost. probabil de aia esti la gandul. n-are a face jurnalismul cu blogul decat vag. minim de skills? aici m-ai atins, e ca si cum ti-as spune eu tie ca esti destept. ceea ce nu e cazul. oricum, imi place ca esti si putin prost si mai mult chior. supara-ma mult, am o metoda bulletproof de a calma luzeri de la gandul. implica niste lubrifiant si pe ctp. ask around... ps: aia cu anchete originale e mondiala. si eu pot publica ce ma plateste ctp sa produc pentru ziar, totusi nu o fac.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #90 (permalink) | ||||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
. Probabil c-o sa ma ia la suturi CTP pentru ca i-a zis un viermus de pe net, aoleu, stai sa ma pregatesc . Va dati seama, el sugereaza aici ca e un intim sfatuitor al CTP-ului, numai ce se incrunta soso din sprancene si CTP isi executa angajatii. Sosulica taica, eu stiu la ce te referi, omul ala era angajat de 2 zile si intr-adevar gresise. Si nu te-a bagat CTP in seama pe tine, i-a zis sefa de sectie. Apropo, respectivul e bine-mersi tot acolo, stiai? ![]() Quote:
. Trei, CTP nu tine sclavi pe plantatie, asa ca in timpul meu liber fac ce vreau, si cata vreme nu produc pe blog teme discutate la sedinta de redactie nu exista nici un conflict de interese. Asadar mars.Quote:
. Dupa cum vezi nu ma doare mana sa scriu si ca adversarul de dezbatere a avut dreptate. Mai ales ca se intampla foarte rar .Quote:
.
Last edited by Goodkat; 02-08-2007 at 10:11.. | ||||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Cred ca toata lumea a incercat, exceptandu-l pe soso. Dupa cum vezi mai sus n-am ezitat chiar sa impartasesc cu alt incepator modestele mele cunostinte intr-ale bloggingului. Mi se pare evident ca atata vreme cat unui atare specimen i se permite sa ameninte si sa injure pe topic discutia n-o sa curga normal.
| ||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
disperarea in actiune. goodkat, te comporti ca un cutzu turbat, musti in stanga si in dreapta. e bine ca te-ai apucat de jurnalism, e exact mediul propice pentru asemenea scursuri umane. cat mai e spaga pentru a (nu) publica ceva la un sclav de talia ta? 50-100-200€? am zis ca nu iti mai raspund si o sa ma tin de cuvant. nu toate jigodiile umane merita atentia mea.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Mi se pare de toata jena sa te iei de aspectul fizic al oricarei persoane, in loc sa comentezi inteligenta, actiunile sau atitudinea respectivului. Practic asta arata la ce nivel se situeaza cel ce-o face, in lipsa de argumente...injura (cu poza si comentariile e acelasi lucru). N-am nicio treaba cu zoso, ma doare fix in pix de blogosfera, am postat in viata mea o singura data la PigBrother. Spun asta ca sa nu fiu acuzat ca-s cumva de partea lui zoso. | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
Monser, stii ce mi se pare mie foarte penibil? Momentul in care un om isi da cu presupusul (nu comentez motivele) fara sa aiba habar de succesiunea evenimentelor. Daca faceai efortul sa citesti cateva pagini mai in spate, gaseai urmartorul post, venit ca replica la afirmagtia mea ca blogul lui zoso e la fel de penibil ca OTV-ul: Presupun ca acum poti intelege de ce i-am dat peste bot chiar cu poza lui. Mama masii, cand arati in halul asta macar nu bagi asemenea texte. Mizeriile lui soso nu le mai comentez, oricine citeste ce-am scris de cand exista Gandul isi da imediat seama ca dintre mine si sosulica nu eu sunt ala care pune botu' .
| ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Dar ai sanse cu blogul. Ciutacu e exemplul viu in acest sens.
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |