Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2007, 01:10   #81 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Quote:
Eu intrebam mai mult chestii de setup, maintenance, creare etc. Nicidecum chestii legate de CONTENT.
http://www.blogoree.ro/forum/
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline   
Old 02-08-2007, 01:10   #82 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Goodkat View Post
Partea "tehnica" e clar similara dpdv al importantei cu paginarea unui ziar, adica nu poti fara dar nici n-are rost sa-ti pierzi timpul cu ea daca ai condei.
Da...dar uneori conteaza cat de cat si cum iti imbraci o idee (nu ma refer doar la limbaj,vocabular etc, ci si estetic vorbind..uneori 'da mai bine', stii tu).
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by .indie. View Post
Quote:
Eu intrebam mai mult chestii de setup, maintenance, creare etc. Nicidecum chestii legate de CONTENT.
http://www.blogoree.ro/forum/
Thank you!

Last edited by incest; 02-08-2007 at 01:10.. Reason: Automerged Doublepost

incest is offline   
Old 02-08-2007, 01:14   #83 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

hmmm, e la gandul, se explica multe

zoso is offline   
Old 02-08-2007, 01:24   #84 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by zoso View Post
hmmm, e la gandul, se explica multe
Cizmare, nu mai sus de sanda. (acum fugi la google sa vezi ce vrea sa insemne asta).

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 08:55   #85 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

nu e nevoie de explicatii. toti faceti clabuci ca seful vostru. multe, degeaba si platite.

ps: blogul tau e destul de lame incat sa ramana anonim.

zoso is offline   
Old 02-08-2007, 09:16   #86 (permalink)
Banned

Soso, sa-ti zic in cuvinte simple, vad ca google nu te-a ajutat: nu mai comenta nimic despre jurnalism, ca esti paralel. Peste ani vei fi un studiu de caz despre felul in care un minim skill intr-ale online stuff a putut duce spre o anumita notorietate, pentru moment, un personaj incapabil sa lege doua vorbe. Si nu, replicile gen "depinde, inghiti?" cu care probabil face furori pe dupa blocuri orice june cocalar nu inseamna nici macar ca ai texte.

P.S. Cat despre blogul care ar urma sa ramana anonim, faptul ca mori de grija altuia confirma perfect ce-am zis mai de multisor despre tine. Pana una-alta eu pot pune pe blogul meu anchete tari si 100% originale, tu n-ai reusit mai mult de copy-paste de pe site-uri de afara. E doar o chestie de timp pana ce eu sa-mi iau un priceput intr-ale RSS si sa incep sa cresc, iar lumea sa se plictiseasca de spumele a la purcelul isteric pe care le prezinti tu drept opinii. A, stai, era sa uit, cred ca felul in care vede unu soso Parisul intereseaza pe multi. Eu zic sa publici o carte de calatorii, si-ar smulge-o lumea din mana .

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 09:22   #87 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

mane, scrii mult si prost. probabil de aia esti la gandul.
n-are a face jurnalismul cu blogul decat vag. minim de skills? aici m-ai atins, e ca si cum ti-as spune eu tie ca esti destept. ceea ce nu e cazul.
oricum, imi place ca esti si putin prost si mai mult chior.

supara-ma mult, am o metoda bulletproof de a calma luzeri de la gandul. implica niste lubrifiant si pe ctp. ask around...

ps: aia cu anchete originale e mondiala. si eu pot publica ce ma plateste ctp sa produc pentru ziar, totusi nu o fac.

zoso is offline   
Old 02-08-2007, 09:51   #88 (permalink)
Banned

Deveniti plictisitori cu vendetta voastra, nu vreti sa o mutati in privat? Mai ales Zoso...

incest is offline   
Old 02-08-2007, 09:52   #89 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

True, e trafic pentru toata lumea...

Goodkat, din bataile noastre vad ca a iesit totusi ceva concret.

PigBrother is offline   
Old 02-08-2007, 10:00   #90 (permalink)
Banned

Quote:

supara-ma mult, am o metoda bulletproof de a calma luzeri de la gandul. implica niste lubrifiant si pe ctp. ask around...
Mhahahahahahahahahahahahahahahah, stai sa ma opresc din tremurat. Gogule, tu realizezi vreo secunda cat esti de penibil? Nu, evident . Probabil c-o sa ma ia la suturi CTP pentru ca i-a zis un viermus de pe net, aoleu, stai sa ma pregatesc . Va dati seama, el sugereaza aici ca e un intim sfatuitor al CTP-ului, numai ce se incrunta soso din sprancene si CTP isi executa angajatii.
Sosulica taica, eu stiu la ce te referi, omul ala era angajat de 2 zile si intr-adevar gresise. Si nu te-a bagat CTP in seama pe tine, i-a zis sefa de sectie. Apropo, respectivul e bine-mersi tot acolo, stiai?

Quote:
ps: aia cu anchete originale e mondiala. si eu pot publica ce ma plateste ctp sa produc pentru ziar, totusi nu o fac.
Soso, pe tine nu te plateste nimeni sa produci pentru nici un ziar, n-ai valoarea necesara. Asta ar fi una. Doi, eu n-am publicat pe blog ce m-a platit ziarul sa produc, am dat frumos link la site-ul ziarului . Trei, CTP nu tine sclavi pe plantatie, asa ca in timpul meu liber fac ce vreau, si cata vreme nu produc pe blog teme discutate la sedinta de redactie nu exista nici un conflict de interese. Asadar mars.

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
True, e trafic pentru toata lumea...

Goodkat, din bataile noastre vad ca a iesit totusi ceva concret.
Am recunoscut . Dupa cum vezi nu ma doare mana sa scriu si ca adversarul de dezbatere a avut dreptate. Mai ales ca se intampla foarte rar .

Quote:
Originally Posted by incest View Post
Deveniti plictisitori cu vendetta voastra, nu vreti sa o mutati in privat? Mai ales Zoso...
Serios acum, ti se pare ca as avea eu vreo vendetta cu soso? Aquila non capit muscas, iar amenintarile lui ridicole au fost tratate cu sictirul necesar, dupa cum se vede mai sus .

Last edited by Goodkat; 02-08-2007 at 10:11..

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 10:13   #91 (permalink)
I'm the MASTER! Trust ME!

TheGreatMaster's Avatar

Dar asta se presupunea a fi un topic de discutie civilizata despre bloguri in general, parereri, sugestii, opinii, intrebari, ce mai e nou, etc... Sau... poate ca nu ?

TheGreatMaster is offline   
Old 02-08-2007, 10:16   #92 (permalink)
Banned

Cred ca toata lumea a incercat, exceptandu-l pe soso. Dupa cum vezi mai sus n-am ezitat chiar sa impartasesc cu alt incepator modestele mele cunostinte intr-ale bloggingului. Mi se pare evident ca atata vreme cat unui atare specimen i se permite sa ameninte si sa injure pe topic discutia n-o sa curga normal.

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 10:30   #93 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Are pile ma, ce stii tu

TheCrusher is offline   
Old 02-08-2007, 10:55   #94 (permalink)
Banned

Ma indoiesc, poate cel mult e tratat cu o indulgenta exagerata din cauza apartenentei la aceeasi comunitate (a oamenilor cu business online in Romania). Oricum, parerea mea despre aceasta poveste aici .

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 11:42   #95 (permalink)
Love & peace!

bogdan george's Avatar

Deci Goodkat e ziarist. Parerea mea despre tagma acestora se inrautateste pe zi ce trece.

bogdan george is offline   
Old 02-08-2007, 11:46   #96 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

Quote:
Originally Posted by de pe blogul lui optimvs
Ciudata maimuţă o puteţi vedea aici . N-am pus poza direct pe site că e uşor horror, daţi click pe propria răspundere. Cine mă cunoaşte ştie că nu umblu cu trucaje sau alte porcării, poza e 100% reală.
LOL!

Evil Canevil is offline   
Old 02-08-2007, 11:56   #97 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

disperarea in actiune. goodkat, te comporti ca un cutzu turbat, musti in stanga si in dreapta. e bine ca te-ai apucat de jurnalism, e exact mediul propice pentru asemenea scursuri umane. cat mai e spaga pentru a (nu) publica ceva la un sclav de talia ta? 50-100-200€?

am zis ca nu iti mai raspund si o sa ma tin de cuvant. nu toate jigodiile umane merita atentia mea.

zoso is offline   
Old 02-08-2007, 11:59   #98 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Mi se pare de toata jena sa te iei de aspectul fizic al oricarei persoane, in loc sa comentezi inteligenta, actiunile sau atitudinea respectivului.
Practic asta arata la ce nivel se situeaza cel ce-o face, in lipsa de argumente...injura (cu poza si comentariile e acelasi lucru).
N-am nicio treaba cu zoso, ma doare fix in pix de blogosfera, am postat in viata mea o singura data la PigBrother. Spun asta ca sa nu fiu acuzat ca-s cumva de partea lui zoso.

H2H is offline   
Old 02-08-2007, 12:08   #99 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by valim View Post
Mi se pare de toata jena sa te iei de aspectul fizic al oricarei persoane, in loc sa comentezi inteligenta, actiunile sau atitudinea respectivului.
Practic asta arata la ce nivel se situeaza cel ce-o face, in lipsa de argumente...injura (cu poza si comentariile e acelasi lucru).
N-am nicio treaba cu zoso, ma doare fix in pix de blogosfera, am postat in viata mea o singura data la PigBrother. Spun asta ca sa nu fiu acuzat ca-s cumva de partea lui zoso.

Monser, stii ce mi se pare mie foarte penibil? Momentul in care un om isi da cu presupusul (nu comentez motivele) fara sa aiba habar de succesiunea evenimentelor. Daca faceai efortul sa citesti cateva pagini mai in spate, gaseai urmartorul post, venit ca replica la afirmagtia mea ca blogul lui zoso e la fel de penibil ca OTV-ul:

Quote:
neah. uita-te in oglinda, o sa vezi chestii mai penibile.
Presupun ca acum poti intelege de ce i-am dat peste bot chiar cu poza lui. Mama masii, cand arati in halul asta macar nu bagi asemenea texte.

Mizeriile lui soso nu le mai comentez, oricine citeste ce-am scris de cand exista Gandul isi da imediat seama ca dintre mine si sosulica nu eu sunt ala care pune botu' .

Goodkat is offline   
Old 02-08-2007, 12:12   #100 (permalink)
Registered User

apathic_me's Avatar

Quote:
Originally Posted by Goodkat View Post
oricine citeste ce-am scris de cand exista Gandul isi da imediat seama ca dintre mine si sosulica nu eu sunt ala care pune botu' .
M-am uitat eu pe articolele din gandul. Nu-s chiar de OTV (unele merg si acolo), dar se potrivesc de minune cu Libertatea. "Informatie" de care m-as putea lipsi oricand. Chiar nu ma intereseaza ca "O femeie a scăpat cu viaţă după ce a sărit de la etajul 10"
Dar ai sanse cu blogul. Ciutacu e exemplul viu in acest sens.

apathic_me is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules