![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Quote:
Chestia cu abonamentele e mostenita de la Adevarul. Umbla mai demult vorba prin piata (cand s-a lansat gandul) de "deal-ul" cu postasii, care fraiereau pensionarii: "Nu mai e Adevarul, tataie! Acum se numeste Gandul!" ![]() Libertatea.................1388 Jurnalul National.........932 Gazeta Sporturilor......812 Evenimentul Zilei........746 Pro Sport .................593 Adevarul..................439 Romania Libera..........309 Compact Bucuresti.....272 Ziua........................246 Gandul.................233 Ziarul Financiar..........209 Ziarul.......................167 Gazeta De Sud...........159 Cotidianul..................136 Curierul National.........122
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
| Quote:
blea
__________________ [Sparkky] anybody alive? [Tigga] nope, the zombie apocalypse came. you would have thought we'd all be ready for it, given it's a fairly common game type [Tigga] but no, we all got zombiefied [Tigga] you're the only one left, apart from the dude who will sell you guns | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Da, creste de vreo trei ani de nu se mai opreste. Iar la chestia cu abonamentele stiu foarte bine cine a lansat-o si de ce, vorba aia, spre deosebire de voi eram in miezul problemelor. Nu-mi racesc gura de pomana, ca n-ar avea rost. Apathic, du-te si te culca, singurii concurenti ai Gandului sunt Cotidianul si Romania libera, pe segmentul top quality press. Jurnalul, Evenimentul si, de vreo 6 luni Adevarul au virat-o deja spre chestii mai populare. Cand o sa vezi in Gandul subiecte de senzatie ca greva minerilor din 77 (pe care EvZ l-a furat de la Jurnalul ) mai vorbim. Libertatea = fata de la pag 5, virinel samd, deja nu pricepi lucruri elementare, dar dai totusi cu gura.Barney, mai baga inca o fisa, tot n-ai priceput cum e cu refugiul ala, desi era foarte simplu. Te rog . Nu-i cunoasteti parerea despre persoanele asemeni voua care umplu forumurile ziarului de aberatii la fiecare articol . Pana acum singurul care a incercat cat de cat sa formuleze o critica, usor ranchiunoasa dar cu argumente, a fost valim. Se adauga Johnny, care n-a prea incercat, dar macar s-a exprimat coerent. In rest, niste balmajeli de toata jena, din care reiese ca stiti foarte bine ce-ar trebui sa contina un articol, doar ca nu va puteti exprima .Karg, ziaristului ii pasa de parerea cititorilor, nu de parerea cititorului X. Sper ca intelegi ideea fara alte detalii, ca n-am acum timp sa-ti explic. Daca un deranajat mintal imi scrie o scrisoare in care ma face dobitoc n-o sa dau in benga, cata vreme am avut si articole cu 20.000 de accesari pe zi, la care nu m-a injurat nici macar un singur om. | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
| Quote:
Asa se vrea pozitionat si pe unii chiar ii pacaleste, dar e foarte departe de asa ceva.
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| | #147 (permalink) | ||
|
Da' ce va mai bateti in clasamente!Pe Ciutacu il apuca ameteala cat de sus e JN in topul ziarelor de calitate, dupa spusele lui.Libertatea nu intra acolo.Tu faci alta clasificare excluzand semi-tabloidele.Fiecare faceti o categorie ca sa va catarati in varf.Mai bine ati lua la pumni distribuitorii de presa, din cauza lor am renuntat la abonamente:Gandul ajungea pe la 5 pm, ZF venea tocmai a doua zi.Am ramas cu saptamanalul Capital,apare miercurea , ajunge la mine vinerea.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
Libertatea e pentru romanul simplu mai.Are pagini colorate tipator, in fiecare numar o tzatza doua pe coperta, la pagina 5 si pe ultima pagina, titluri scrise cu fonturi mari pentru pensionarii chiori, femei goale pentru pustime, anunturi cu matrimoniale pentru varsta a treia, bancuri pentru anti-politicieni si tot ce vreti, aaaa si sa nu uitam: costa numai 50 de bani (parca?). Cum draq sa nu fie in top cand este cel mai usor de citit ziar?La 5 minute dupa ce l-ai cumparat il arunci in primul tomberon sau il folosesti pe post de stergator de geamuri.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
sigur nu e vorba despre refugii: "Articol citit de 15 ori" Cum era? top quality press? ![]() Din articolul tau reiese ca au mai fost 2 astfel de lucrari. Presupun, prin absurd, ca ai avut acces la unul dintre acestea doua. Singura problema ar fi ca in articol ai scris ca si alea au fost facute cu cate 500k Euro... | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Problema unor oameni din presa este ca nu concep faptul ca in mediul asta internet exista si oameni inteligenti care practic nu au nevoie ca rahatul lor livrat pe suport hartie [or else] sa fie cosmetizat prin bloguri personale prin aplicare succesiva de "coolness factor". Termenul "idiot" li se poate asocia cu lejeritate. Il citesc pe Optimus de ceva vreme si pot sa zic ca jurnalismul lui de ancheta este dezinvolt dar cateodata inexact datorita superficialitatii in documentare. Astept primele reactii oficiale la anchetele lui, asta in ideea de a infirma zicala "samburele de scepticism nu vede samburele de adevar". Ii urez succes in continuare. ![]() Legat de blog-uri, la categoria "nu sunt specializat in ceva anume, dau link-uri si mai transmit cate o idee proprie si personala" cred ca va castiga piticu cu challenger la titlu fulgerica. Cum ziceam mai demult, nu manifest un interes deosebit catre acest segment, dar este cel care prinde cel mai bine. | ||
|
| | #153 (permalink) | ||
Matrix, ce ti se pare tie superficialitate in documentare este de fapt lipsa de spatiu in ziar. Am dosare de sute de pagini care au trebuit sa incapa in 3500 de semne, asta e situatia. In zece ani de presa nu ca n-am pierdut, nici macar n-am avut un singur proces, si vorba aia, vezi ce scriu. Asta in conditiile in care gem redactiile de "ziaristi de investigatii" care produc o ancheta pe luna, si aia vai mama ei, dar au 4-5 procese pe rol. Barney, pana si tu iti puteai da seama ca ala e un bug, articolul cu pricina a avut niste mii bune de accesari, si a fost primul 3 1/2 din ziar . Strangelove, tu scuipi prea mult venin din gusa ca sa nu te fi nimerit la fix cu ce-am zis ceva mai devreme, cu precizarea ca probabil foaia apartine vreunui trust concurent .Quote:
| ||
|
| | #154 (permalink) | ||
|
conform regulamentului, Goodkat nu ar trebui sa fie banat?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
Ca sa revenim totusi la bloguri, exact motivul mentionat mai sus, cel legat de limitarea de spatiu din ziar, a produs declicul, in cazul meu. In rest am scris aici motivul de baza, iar meritele fratelui porc le-am recunoscut oficial. Acum nu stiu daca omul a zis in gluma, convins ca, de fapt, n-o sa-mi fac in veci blog, sau o fi fost curios sa vada ce-as putea produce, ori spera ca n-o sa mai am timp sa-l hingheresc pe forum , dar chiar nu mai conteaza.Lasa-ma sa ghicesc, pentru ca asa vrei tu? ![]() Quote:
| ||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
bai, ca sa zic asa, esti complet pe langa. ultimul job freelance pe care l-am avut a fost pentru ziarul Gandul. daca esti la fel de intuitiv si cand vine vorba de investigatii atunci esti varza. si nu, nu sunt dtp-ist.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #157 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
Strangelove, as fi jurat ca esti dtp-istul pe care l-au virat dupa doua zile de proba, si care s-o fi aciuat pe la aventuri la pescuit sau ceva de genul asta, si se simte piesa grea in trust la Vantu . Oricum, pana nu te prezinti cu nume, prenume si job avut la noi nu mai mai deranja. N-am timp de veninul livrat 'nonim de fosti colaboratori.Quote:
Asta e, mica ta delatiune a dat chix. Doamne, ce bine s-ar fi simtit unii pe vremea cand secu le baga turnatorilor cate o sutica in buzunar .Pana una-alta am dezlegat misterele RSS-ului pe wordpress , poate imi fac timp odata sa scriu un tutorial pt incepatori, ca marii artisti ai blogosferei vad ca nu s-au deranjat.-------------------- Editare ulterioară -------------------- Buun, daca tot am ajuns la presa vs bloguri, am pus cap la cap diversele acuzatii despre furaciunile lui soso, mai vechi sau mai noi, aici. . Sincer n-am nici un dubiu ca la metro chiar a pus mana, dar treaba cu site-ul cu papica poate fi mai complicata, daca stie cineva alte detalii sordide please share .
Last edited by Goodkat; 03-08-2007 at 09:20.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #160 (permalink) | ||
|
Stiti cum incearca sa devina faimosi unii dintre cei care nu sunt? Se iau de cei care deja sunt si spera ca faima "sa se ia". Vreau pe aceasta cale sa anunt ca n-am facut click pe link.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |