![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Ce tip de suport preferati ? | |||
| ONline | | 9 | 60.00% |
| OFFline | | 6 | 40.00% |
| Voters: 15. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| presa online vs offline
Cum preferati sa cititi un ziar sau o revista, cu acelasi continut ? Pe PC (online) sau tiparit (offline) E vorba strict de preferinta, nu de faptul ca aia offline de obicei costa, trebuie sa te duci sa o cumperi, deci eliminam neajunsurile astea. Deci concret, ai browserul deschis pe pagina ziarului X, ai si ziarul X alaturi. Pe care preferi sa il citesti ? poate sunt eu mai old-school,dar prefer varianta offline pentru ca am probleme in a ma concentra sa citesc online, mintea imi fuge la diverse chestii, am impulsul sa mai deschid nush ce tab pt nush ce site si parca informatia imi ramane mai bine daca o citesc `tiparita` De carti intregi citite la PC (worduri,pdf-uri) nu mai zic, mie extrem de greu. Apropo, eu sunt singurul cu manifestarile astea? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu sunt mai leneşă ... Prefer să mă dau din pat şi să citesc ce mă interesează, fără să fiu nevoită să mai ies din casă, să îmi cumpăr ziare/reviste. În plus, pe net găsesc mult mai multe informaţii de care am nevoie. De exemplu, pentru un proiect la facultate îmi e mai uşor să intru pe 10 site-uri, unde oricum informaţiile sunt mai noi, decât să mă duc la bibliotecă să citesc cărţi din 1970. Problema cu ce se găseşte pe internet este că nu poţi avea întotdeauna încredere în cei care furnizează informaţiile, dar minusul ăsta se poate acoperi prin verificarea din mai multe surse.
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
eu le prefer pe cele clasice, dar decat sa ma duc pana la un magaziin de ziare mai mare ca sa pot gasi o revista, care nu se gaseste oriunde, mai bine o citesc online
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
daca ar exista un ziar in care sa am incredere absoluta, as prefera presa offline. dar cum nu exista, prefer sa citesc mai multe surse, pentru a ma lamuri mai bine asupra unei probleme. si cum nu pot sa citesc un brat de ziare, prefer sa le frunzaresc online...
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|