![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Sunt de acord ca orice moderator ar trebui sa aiba un cod deontologic pe care sa-l respecte. Nu trebuiesc promovate incultura, imoralitatea etc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cadem in extrema cealalta a emisiunilor care sa dezbata doar teme elevate pt elite. Diaconescu intr-adevar a depasit orice limita invitand tot timpul persoane fara scoala care nu stiu sa lege 2 vorbe, abordand subiecte de genul violuri, rapiri , crime etc. Totusi Nasu' inca se afla la ani-lumina distanta fata de Diaconescu, abordeaza o mare varietate de subiecte pt toate categoriile sociale si mi se pare cea mai buna solutie.
__________________ Stoc nou de tacuri de biliard , reduceri substantiale de sezon ! tel. : 0724864552 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
Cum noi ne uitam la meciuri de fotbal asa se uita si ele la Din Dragoste.
__________________ Stoc nou de tacuri de biliard , reduceri substantiale de sezon ! tel. : 0724864552 ID mess : pasarica_mihai | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Okay, treaba lor, da' ce legatura are asta cu cererea? Explicati-mi "stiintific", sociologic, ASE-istic, cum vine asta. Toti zic ca asta vrea romanul si asta li se ofera. Zau?! Explicati-mi serios, daca stiti.
__________________ - Ramones...Ai ascultat vreodata Ramones? - Ce ie alea? - Napolitane! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Quote:
de ce suntem in situatia in care suntem serviti preponderent cu gunoi? trebuie sa fie o explicatie, nu? exista foarte multi care se plang de tabloidizarea massmedia. ca atare ar exista o cerere pentru subiecte tratate serios, onest, fara ornamente sangeroase sau de scandal. ba chiar am vazut pe forum oameni care se plang de contentul emisiunilor de sport, care au inceput sa alunece si ele spre o tabloidizare tampa. alternativa, in cazul lor, e Eurosport sau N24 (?!). daca exista o cerere, de ce nu exista si o oferta? e telespectatorul un pervers care cere subiecte serioase pentru ca atunci cand le primeste sa schimbe postul cautand scandaluri, violuri si irinei columbeni?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Din moment ce nu le scade audienta inseamna ca marea majoritate asta prefera, asta-i adevarul trist. La fel si in cazul publicatiilor, cel mai mare tiraj il are Liberatatea, cel mai prost ziar posibil. Daca nu s-ar vinde ar schimba si ei politica.
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Tot banii sunt raspunsul si la aceasta intrebare. O emisiune adresata unei minoritati, fie ea si de intelectuali, nu va aduce bani ca o emisiune cu Dan Negru de la ora de varf. Deasemenea nivelul de trai f scazut este completat de un nivel ridicat al prostiei, ignorantei. Neavand bani decat pt satisfacerea nevoilor primare oamenii uita de carti, spectacole si cultura in general.
|
| | #49 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
ok, dar cat de prost marketer poti fi incat sa te bagi pe o felie de piata pe care deja e super aglomeratie? de ce Kanal D s-a pozitionat la fel ca ProTV-ul, Antena 1 si Prima?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Pentru ca e loc destul. La ce emisiuni te referi mai exact? Pt ca cele de genul Din Dragoste , Surprize , Dansez ptr tine mi se par OK, atata timp cat femeilor le plac. E mai nasol atunci cand se suprapun de exemplu Dansez pt tine cu Local Kombat, pt ca atunci incepe bataia pe telecomanda.
|
| | #53 (permalink) | ||
| Quote:
. Ei bine AICI se află încălcarea codului deontologic: dacă nu dai dreptul la replică tuturor, dacă nu tratezi pe toată lumea în aceeaşi manieră. Ok poate că exemplele mele nu sunt cele mai potrivite dar ar fi bine să prinzi ideea. Apoi, evident, faptul că dai dreptul la replică tuturor se suprapune cu dorinţa de audienţă, ceea ce in itself este o coincidenţă fericită pentru televiziuni.Quote:
__________________ d*L*b | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 | Quote:
Cand ziceam ca nu e saturata, ma gandeam in genul NBC, ABC, CBS. Ca si marketer, probabil ca s-au gandit ca e mai simplu sa achizitioneze clienti decat sa creeze trenduri. Dracu' stie. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
ce spui tu suna bine, doar ca nu se aplica in cazul nostru. n-am nici o problema ca Adrian Copilul Minune sa fie invitat la emisiuni, am insa o problema cand il vad in fiecare saptamana la o alta televizune, ba chiar de mai multe ori pe saptamana, ba cantand, ba explicand ce inseamna muzica, ba la un botez, lansare de moda etc. exista personaje care sunt promovate pentru umorul involuntar provocat unei anumite parti a audientei (cazul becali) care sfarsesc prin a fi luati de bun de restul, adica majoritatea. cat despre medic - era o comparatie. da, de medic depinde o viatza (uneori, nu intodeauna). de televiziune depinde educatia unei natii (uneori, nu intodeauna). stabileste tu care-i scara prioritatilor in cazul asta. eu nu incerc sa contrazic economia de piata, incerc doar sa explic ca ar trebui sa tindem, macar la nivel de intentie, catre un ideal. si in cazul televiziunii, si in cazul politicii, si oriunde exista riscul alunecarii in mizerie. economia de piata e un sistem care serveste oamenilor, nu invers. si la fel si in cazul politicii. sunt sisteme perfectibile, pe care trebuie sa ni le aservim in functie de nevoi, nu sa ne supunem lor. lls, Prima are reality show-uri ok, sunt poate cei mai buni pe nisha asta. ProTV-ul se degradeaza pe zi ce trece, nu reusesc sa aplice exact bullshit-ul ala cu reinventarea si "fii liber" pe care-l promoveaza cu atata indarjire tampa. Dogan insa n-a adus absolut nimic deosebit. au luat tot felul de "vedete" care incepusera sa se imputa dupa ce expirasera de ceva timp si le-au agatzat pe billboard-uri prin oras sperand sa atraga niste audienta. oricum, cand te bazezi pe vedete, fie ele si de succes, risti sa esuezi lamentabil (vezi Tele7abc cu Calinescu). Romantica incearca ceva cu Teo, dar si aia e terminata de mult timp. in fine, o sa vedem, ma opresc pentru ca sunt offtopic.
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Dacă ai adus în discuţie deontologia tre' să analizăm toate aspectele ei, nu numa' alea care-ţi convin ţie în susţinerea argumentaţiei. Aşa cum e deontologic (zici tu) să nu urmăreşti creşterea audienţei, tot aşa e deontologic ca uneori să inviţi şi persoane mai... "agramaticalizate".
__________________ d*L*b | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
"n-am nici o problema ca Adrian Copilul Minune sa fie invitat la emisiuni, am insa o problema cand il vad in fiecare saptamana la o alta televizune, ba chiar de mai multe ori pe saptamana, ba cantand, ba explicand ce inseamna muzica, ba la un botez, lansare de moda etc. exista personaje care sunt promovate pentru umorul involuntar provocat unei anumite parti a audientei (cazul becali) care sfarsesc prin a fi luati de bun de restul, adica majoritatea."
|
| | #60 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Lou, pai nici nu am zis ca ar fi adus ceva nou KanalD. Am spus doar ca e loc destul pe piata asta avand in vedere calitatea si diversitatea programelor de pe celelalte canale. In prime-time, nu ai ce sa vezi la TV. Eu cand incerc sa ma uit la TV, fac browsing 30min, filme de 1,5lei peste tot, ma duc sa beau o bere. Serialele alea de comedie cica, sunt ataaat de proaste... Ma uitam pe... National?! la ala cu Romica Tociu?! si inca unu. Nu am putut sa ma uit pentru ca toata lumea tipa si imi creea o stare pronuntata de disconfort. Ca era prost programul nu m-a deranjat atat de mult, eram foarte plictisit. Da, Prima are un program pe sezon, ala de reality. Ca e Megastar, ca e BigBrother, whateva. Dar e unul singur, o data/saptamana. | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|