![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Pai oarecum e normal. Subiectele se recicleaza. Acum CHIP e buna probabil pt cei care deocamdata nu au constinte prea avansate in domeniu, nu pt cei care o citeau si invatau din ea acum 10 ani sa zicem, pentru ca astia au acum alte surse mai avansate de informare. Cataloagele BEST? C`mon...ce-i de regretat la ele ? | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
eu ma intreb: mai exista PC World? tare mult mi-a placut revista asta. eram abonat la ea impreuna cu CHIP si era o vreme cand le citeam regulat.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Pai cred ca da http://www.pcworld.ro/index.php?page=distributie Dar siteul mi se pare ugly si...reclama la regielive pe site? c`mon... | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
a vrut afantana sa emigreze in canada cu banii stransi din vanzarea nr. 16. asa s-a produs ruptura... ceilalti voiau in state
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Am si acum Computer Games vechi de 10-11 ani, si mi se par mai misto scrise si facute decat revistele care apar azi...intr-adevar, aveau si despre ce scrie pe atunci...
__________________ If ye don't eat yer meat, ya can't have any pudding ! How can ye have pudding if ye don't eat yer meat? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|