![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Este un forum in general despre viata, despre noi, oamenii. Este un loc unde te poti relaxa, unde te poti distra, intreba orice vrei tu, oricum ar fi noi gasim un raspuns. Se poate discuta despre orice. De pe data de 9.02.2005 ne bucuram de o continua activitate asa ca va asteptam si pe dvs. ! http://www.LaTaifas.ro - Impreuna putem mai bine | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
astfel de forumuri sunt bune pentru cei n00bi in internet. dupa aia avansezi ![]() eu am trecut demultisor de faza n00bismului. dar in romania sunt multi n00bi, abia acum internetul incepe sa penetreze prin toata tara si nu mai e considerat un lux. insa pe mine personal ma enerveaza multitudinea de siteuri asemanatoare. nu sunt impotriva concurentei, dar cand ai muulte chestii care fac acelasi lucru e obositor si inutil. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
am prieteni destui cu care sa vorbesc in real life si oricum nu sunt genul care sa se descarce `virtual`necunoscutilor. iar ca sa ma relaxez, prefer iarasi experientele `reale` ![]() Nu zic ca siteul vostru nu`i util anumitor utilizatorii de net. Si eu foloseam la greu mircul cand eram mai copil. Dar nu cred ca forumistii CG apreciaza un astfel de site/forum. Astia deja sunt `mari` | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
si problema ta care e? el a vrut sa faca acel forum si asa a facut ...bravo lui ne-ai spus ca nu iti place, ca nu te intereseaza...ajunge...nu e nevoie sa o spui de o suta de ori
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Hei nu va certati, apreciez criticile constructive ... bebe_unik mersi de sustinere.. Si acum ca sa raspund, pai totusi sunt 7-8 ani in spatele acestui forum, adica tu indie compari ca si cum soarecele cu leul ... computergames este unul dintre cel mai mari forumuri din Romania (daca nu e chiar cel mai mare) , noi mai avem pana acolo ... Indie si daca vei posta chiar as vrea sa aud niste sugestii de la tine ... | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Dj RzN ,forumul tau e cam prea amestecat pentru mine,poate reusesti sa-i atragi de pe-aici pe cei ce vor sectiuni despre sex.Cauta-l si pe Burvi,a ajuns pe wirefree.ro,poate iti mareste audienta.In rest,mult succes.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
ninanina - Cine e burvi ? .. Cum sa-mi mareasca audienta ? ... X-White - Se cauta moderator dar intai trebuie sa dovedesti ca meriti, adica esti activ acolo unde vrei mod , si primesti moderator (asta are fi un rezumat la ce ar trebui sa faci, dar mai sunt si mici detalii...) | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|