![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Mergi cam prea departe cu comparatia.Pentru mine e draguta din cauza ca o primesc gratis,impreuna cu Ziarul financiar.Altfel n-as da bani pe ea,pot gasi si alte surse de informatii pentru ce mai e nou.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am abonament la Ziarul financiar si primesc bonus Go4it,Target si Promotor,plus anuarele lor cu topul firmelor.Nu ultimul numar,ca nu eram fraiera sa dau bani in plus la abonament,ci numarul anterior ramas nevandut.Decat sa il arunce au preferat chestia asta.Ma intreb,Playboy nu raman ?
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu,abia anul asta am facut abonament pe perioada mai lunga,anul trecut in toamna am facut in fiecare luna .Am ramas si eu mirata de cate chestii am primit.Oricum mi s-a parut o politica buna,de ce sa le dea la tocat fara sa le citeasca nimeni? Uite si cat costa:http://www.zf.ro/abonamente.php
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Am renuntat la alte cotidiene,in afara de unul local,pentru ca majoritatea informatiilor le iau dimineata la 6 de pe net,nu la 4 pm cand vine postasul.ZF nu e axat doar pe informatii de afaceri,are si politic,social,IT,suplimente la sfarsit de saptamana.Daca vreau strict informatii financiare am abonament la Capital.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
De ce nu te uiti aici http://www.go4it.ro/pictorial.html
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mie genu asta de reviste mi se par un ghiveci total. Adica faci pictoriale cu gagici si videoproiectoare, tastaturi, mousi si flashuri USB. E o reteta ieftina ca sa se vanda revista. La o adica se poate face o revista cu masini de spalat, dulapuri de bucatarie si calorifere, mai adaugi niste femei semi-dezbracate si gata vanzarea.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|