Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

View Poll Results: MB
Smart & Funny 640 66.88%
Pupincurist retardat 317 33.12%
Voters: 957. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-07-2007, 16:49   #261 (permalink)
完美

Slash's Avatar

Badea are momente bune şi este entertaining, însă are mari probleme omul ăsta. Se crede 'cel mai superior' şi are impresia că merită mult mai mult, avînd o grămadă de frustări din cauza asta; mă enervează că are idei bazate pe stereotipii şi generalizări, şi jigneşte, mai mult sau mai puţin subtil, diverse categorii de oameni doar fiindcă nu-s ca el sau fiindcă un anumit individ l-a incomodat pe el într-o anumită situaţie.

Slash is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2007, 18:49   #262 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

hehe, acu' zi si tu: n-ai avea ceva cu sacii de grasime numiti politisti? cand ii vezi ca stau burtosi si nesimtiti acolo, molesiti de atata sudoare care le curge in siroaie, nu iti vine sa ii iei la palme?

apropos, mi-a placut ce a povestit despre patania cu transfagarasanu, altfel nu mi-as fi amintit de chestia cu militienii

LS is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2007, 19:50   #263 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

nu e gresit sa ai ceva cu "politistii", asa, in general?
iar sudoarea aia le curge pentru ca stau la 50 de grade, in mijlocul traficului. e meseria lor si trebuie sa o faca. sigur, cei mai multi dintre ei sunt niste shpagari si niste corupti. dar tot nu e cazul sa-i faci, la gramada, saci de grasime.

in fine, uite d'asta e imbecil Badea - dupa cum spunea si Slash, "are idei bazate pe stereotipii şi generalizări, şi jigneşte, mai mult sau mai puţin subtil, diverse categorii de oameni doar fiindcă nu-s ca el sau fiindcă un anumit individ l-a incomodat pe el într-o anumită situaţie."
in plus, il linge-n cur pe Voiculescu .

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2007, 19:53   #264 (permalink)
sabre

Ballto's Avatar

Dar ce vi se pare asa neobisnuit sa-l imbratiseze pe Voiculescu?!
Totusi e patronul lui...
Daca voi ati fi in locul lui ce ati face?

Ballto is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2007, 20:21   #265 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

sa se mute la un trust care nu e condus de un politician.

Old 25-07-2007, 21:08   #266 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Strangelove, nu, nu e gresit sa ai ceva cu politistii asa, in general decat daca imbecilli astia te-ar ajuta in loc sa iti puna pumnul in gura si sa iti arate, daca le jignesti intelighentzia, ca ei sunt cei mai tari. asa ca ii dau dreptate.

cat despre lins in cur pe voiculescu - in ce sens il linge? ai vreo demonstratie care sa sustina asta? a, ca e contra basescu, asta e altceva, si eu sunt, si multi care il considera pe marinar un om caruia i-au dat votul contra unei imense dezamagiri, asta nu te face un pro-voiculescu, nu?

Old 25-07-2007, 22:08   #267 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

depinde. un om cu comportament de caine de paza a lui voiculescu mi se pare un lingau.

ps: si nu toti politistii sunt asa.

Old 26-07-2007, 01:46   #268 (permalink)
Former WoW Addict

Greg's Avatar

Intr-adevar a exagerat rau de tot faza cu politistul/politistii in general in ultimele cateva editii.

Greg is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2007, 07:40   #269 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Strangelove, vezi? nu poti da un exemplu concret sa imi arati ca il linge p'ala. doar pentru ca lucreaza acolo crezi tu asta? doar pentru ca cineva lucreaza la casa alba, asta nu inseamna ca trebuie sa fie de acord cu guvernarea, nu?

cat despre politisti, foarte bine ca a exagerat, ei fac asta zi de zi.

Old 26-07-2007, 08:52   #270 (permalink)
Registered User

Birdy's Avatar

Quote:
Originally Posted by LS View Post
Strangelove, vezi? nu poti da un exemplu concret sa imi arati ca il linge p'ala. doar pentru ca lucreaza acolo crezi tu asta? doar pentru ca cineva lucreaza la casa alba, asta nu inseamna ca trebuie sa fie de acord cu guvernarea, nu?
Nu cred ca poate exista un comportament mai evident care sa demonstreze f clar ca Badea nu este impartial. Este grotesc felul in care evita orice stiri negative legate de Voiculescu , dar in schimb ataca pe toti adversarii politici ai acestuia. Ce poate fi mai clar decat atat ????
Nu mai comparati linsu' de catre un angajat oarecare dintr-o firma al patronului , este absurd. Badea nu se afla intr-un cerc restrans dintr-o firma, el se prezinta in fiecare seara in fata a milioane de oameni, iar pe multi dintre ei ii manipuleaza pe fata prin evitarea prezentarii stirilor complet, ci doar al celor care il avantajeaza pe Voiculescu, pe care pe deasupra le mai si interpreteaza doar intr-o anumita directie.

Birdy is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2007, 09:44   #271 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

In fine, voi incerca sa vad printre randuri cand ocoleste chestiile care il dezavantajeaza pe comunistul ala de Voiculescu.

Old 26-07-2007, 11:12   #272 (permalink)
Registered User

macmac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove
in fine, uite d'asta e imbecil Badea - dupa cum spunea si Slash, "are idei bazate pe stereotipii şi generalizări, şi jigneşte, mai mult sau mai puţin subtil, diverse categorii de oameni doar fiindcă nu-s ca el sau fiindcă un anumit individ l-a incomodat pe el într-o anumită situaţie."
in plus, il linge-n cur pe Voiculescu .
"jigneşte ... diverse categorii de oameni" ? Si oamenii astia cine sunt ? Probabil niste sfinti. De exemplu sfintii din Politie, sfintii din Justitie, sfintii de la guvernare, etc.
"are idei bazate pe stereotipii şi generalizări" ? Asta chiar ca-i buna, hahaha. Probabil ca voua (tu, Slash si altii) va place "sa ganditi liber" in stil PROTV , sau sa va informati "corect si obiectiv" de la emisiunile de stiri sau talk-show-uri...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by C.@M. View Post
Da, daca tot e asa de tare si tampit, sa il injure pe Voiculescu cum face cu ceilalti si apoi sa plece. Daca zici ca esti corect, sa fi cu toti. E un personaj atat de redus mintal incat il ajunge din urma pe Vadim Tudor.
Vezi ca Vadim nu e numai "redus mintal", dar e si un mare borfas. Asta ca sa te ajut sa-l deosebesti de indivizi cinstiti si geniali gen Nicolaescu, Tariceanu, Videanu, Boc, etc.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.

Last edited by macmac; 26-07-2007 at 11:12.. Reason: Automerged Doublepost

macmac is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2007, 11:14   #273 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Am o ruda lucreaza in STP. Mi-a transmis urmatoare concluzie dupa 5 ani de activitate si contact cu Politia Romana. 99% dintre politisti sunt prosti. Cand cineva este jefuit, violat cu AN (autor necunoscut) acea plangere nu este inregistrata decat in momentul cand este descoperit autorul.
Plus cand se duc sa faca cercetari sunt superficiali si de cele mai multe ori nu gasesc autorul. Nici mintea nu prea ii ajuta. Mama mea lucreaza la Psihiatrie. Cei care dau in Politie trebuie sa treaca pe acolo. Dc ati stii voi ce oameni sunt angajati. Ce scursuri, ce analfabeti. Sa fiti opriti prin trafic de un spagar sa vedeti abuz in serviciu.
Dar deviem de la Mirciulica. Eu ii dau dreptate cand se ia de politisti.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2007, 11:24   #274 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

ah, multumesc. bine macar ca nu sunt singurul care crede asta.

Old 26-07-2007, 11:44   #275 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

deci politistii sunt prosti, asta e concluzia voastra? pai nu ma mira ca sunteti fani mircea badea. cam la nivelul asta e si el.

Old 26-07-2007, 11:47   #276 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Strangelove. Fiecare om gandeste in felul lui. Eu nu pot, si nu ma poti forta, sa gandesc ca tine. Nu stiu dc ma intelegi. La fel de posibil ca in alte situatii sa fim pe aceeasi lungime.
Si nici pe mine nu m-ar mira ca tu sa fii politist. Comprende. Sau sa ai rude in politie. Am un cumnat politist la serviciul de informatii al politiei municipale, si cand mai stam impreuna ii spun ca politistii sunt prosti, iar el ma aproba, si chiar imi da exemple de ce se intampla prin politie.
Un alt exemplu: tatal meu are un politist pe scara. Isi face apartamentul. De 2 luni de zile de cand a inceput, tot molozul sta in fata blocului. A adunat peste 20 de saci de moloz. Ieri taia gresie pe casa scarii. Stii ce inseamna sa tai gresie pe casa scarii? Tot praful ala intra la oameni in casa. Este un idiot, ca mai toti politistii. Singurul avantaj in politie este ca nu duci grija zilei de maine.

Old 26-07-2007, 11:51   #277 (permalink)
完美

Slash's Avatar

@macmac: ca sa citez un clasic în viaţă: "mori, mă!" . Şi nu-ţi mai da tu cu părerea despre cum gîndesc eu şi de unde mă informez.

@Andrew: ca să intri în Poliţie ai de trecut mai multe teste, psihologicul fiind al doilea la rînd, după medical; şi sunt pe sistemul "moarte subită", adică cine nu trece de unul, nu merge mai departe. Plus că, poliţist nu înseamnă numai garcea de la circulaţie, ci mai sunt o grămadă de grade şi de departamente.

Slash is offline    Reply With Quote
Old 26-07-2007, 11:54   #278 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Strangelove. Fiecare om gandeste in felul lui. Eu nu pot, si nu ma poti forta, sa gandesc ca tine. Nu stiu dc ma intelegi. La fel de posibil ca in alte situatii sa fim pe aceeasi lungime.
Si nici pe mine nu m-ar mira ca tu sa fii politist. Comprende.
te inteleg, fii linistit. de fapt, ce incerci tu sa-mi explici si nu reusesti e ca esti foarte impermeabil la argumente. mai mult, ai foarte multe certitudini.

ps: si am impresia ca reusesti sa faci statistici pe esantioane formate din 2-3 exemplare. un succes rasunator in sociologie.

Old 26-07-2007, 11:57   #279 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Bine macar ca nu o sa ma "ploua".

Old 26-07-2007, 12:00   #280 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
deci politistii sunt prosti, asta e concluzia voastra? pai nu ma mira ca sunteti fani mircea badea. cam la nivelul asta e si el.
nu sunt fan mircea badea, doar ca ceea ce spune el as spune si eu, numai ca n-am atata putere.
referitor la politisti, nu toti sunt prosti, ci doar cei pe care ii remarcam noi. cei destepti inca nu i-am vazut, de aici concluzia ca nu exista

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules