![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 793 | 67.72% |
| Pupincurist retardat | | 378 | 32.28% |
| Voters: 1171. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
Poate fi istet si amuzant DAR il ecplipseaza subiectivismul lui marunt. De multe ori condamna si lucruri fara a se gandi prea mult... nu mai zic de faptul ca prin pozitia lui simbolizeaza a fi catelul lui voiculescu dresat sa latre la inamicii acestuia. Ultima oara cand m-am uiat se lua de linia tramvaiului 41... care in vederea lui e o prostie mare de tot, si realitate e una din putinele metode decente de transport prin bucuresti, daca nu cea mai buna. Sau i se parea o idiotenie sa-ti cumperi teren in afara bucurestiului si sa faci naveta zilnic, nu tine cont de faptul ca de ex, din drumul taberei pana in in partea cealalta faci mai mult decat din bolintin pana la politehnica... Numai zic si de aerul curat. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Imi placea si ma distra cand avea emisiune cu Oreste, nu ratam absolut nici una. Acum nu imi permit sa stau noaptea sa ma uit la el insa daca ar fi mai devreme sigur m-as mai iuta la cate o emisiune de-a lui. Chiar asa, reluare nu este? ca habar n-am programul antenelor(bleah).
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Ai prima reluare pe antena 1 la 6 am si a doua tot la antena 1 de la 9 am parca. Il respect enorm de cand a avut curaj sa vb despre anumiti baieti de care 99.9% dintre romani nici nu stiu ca exista ba chiar a dat si cateva nume atunci.
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
E reluare a doua zi de la 9 am. Sincer aia e singura emisiune la care mai ma uit si eu din cind in cind la tembelizor. Chestia cu "pupincurist" e pe linga.....a si explicat intr-o emisiune. Lucreaza pt Voiculescu...si asta explica tot. Cei care ati votat "pupincurist"......de cite ori i-ati spus sefului verde in fata ceea ce credeti despre el ?
__________________ put a stake thru my heart and drag me into sunlight | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Ha, pai d'aia nu stiam eu cand e in reluare! pt ca nu sunt niciodata la orele alea acasa. Ah ba da, la 6am sunt acasa dar e atat de dulce somnul de dimineata pana la 7.30 cand ma trezesc incat nu-l dau pt tv nici cu ordinul procuraturii.
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Mie imi place de el in general, ce-i drept mai calca prin strachini. Cat despre relatia cu patronul Voiculescu e destul de clar ca nu poate sa-l faca praf prin emisiuni ca ar zbura instantaneu.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
E haios , si de multe ori are dreptate in ce spune . comentariile lui de la emisiune sunt geniale si foarte adevarate . PRO Mircea Badea
__________________ This is 10 % luck, 20 % skill 50 % concentrated power of will 5 % pleasure, 15 % pain And 100 % reason to remember the name. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Pe mine ma calca pe nervi. Se chinuie sa fie amuzant si ironic, da' nu-i iese pe motivul dotarilor (lipsa din nascare) de simt al umorului si inteligenta. As vrea sa fie angajat la circ in importanta functie de clovn care face spagatul cu o zi inainte sa se legalizeze omorirea cu scobitori a clovnilor. Yeah i hate clowns too.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
cateodata le zice bine, alteori ma plictiseste, dar pe de-a-ntregul, e ok omul. "smart & funny" nu mi s-ar parea caracterizarea cea buna, mai degraba "stupid & funny". smart, mai putin, dar funny, cat cuprinde
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
In orice caz, cand a aparut la tv prima oara si avea dimineata emisiunea cu Teo erau amandoi simpatici, era frumos sa ramana in echipa... sau macar cu Oreste trebuia sa faca in continuare show-uri pe la vreo televiziune pe undeva in afara de televiziunea antipaticului aluia - DV, sau Doamne fereste la cele genul Øtv sau ddtv. Acum e cam pierdut in spatiu. LE: vad ca unii nu il plac deloc si li se pare plecat cu barca - va spun eu sigur ceva din experienta: il doare la basca de parerea voastra, omul e super ok, doar ca nu prea are bafta in ultima vreme. NO FLAME! Nu raspund provocarilor.
__________________ my stupid signature Last edited by JB; 23-04-2007 at 10:00.. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
La vazut odata la mare pe o terasa. Vorbea ca taranul (adica in gura mare) la un Comunicator si avea niste fite de iti venea sa-i dai un picior in gura. De atunci de fiecare data cand il vad la tv ma apuca scarba. "smart and funny" ?...yeah right
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |