![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 607 | 67.07% |
| Pupincurist retardat | | 298 | 32.93% |
| Voters: 905. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
|
este acceptabil din punctul meu de vedere, are din cand in cand momente bune, dar ultima oara m-a enervat cand s-a luat de cei care isi fac case in afara bucurestiului....ca vai domne ...faci naveta zilnic plus alte chestii care nu le mai tin minte... a fost un ipocrit la faza asta, si m-a deranjat. Imi venea sa dau mail sa ii zic cateva... Daca stau sa compar o casa "in provincie" la 2-3 km de bucuresti cu un jeg de apartament comunist la aceasi bani si sa inclin spre acei 60 mp in defavoarea celor 130 +curte...e dus cu pluta.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
![]() - poate vorbea asa la misto, nu mi se pare genul...
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
Imi placea de el dar acum se baga unde nu-i fierbe oala la comanda mafiotului de voiculescu si trege doar in base si pd.Tin minte la debutul emisiunii ce scandalizat era de faptul ca niste borfashi din psd i-a luat fabrica de chibrituri si cei mai injura dar acum s-a schimbat la 180 de grade de parca a uitat tot ce sa intamplat.Nu-mi plac marionetele si asta e una de cea mai joasa speta
| |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
Mah, eu am spus ceva putin in necunostinta de cauza, nu stiu ce mananca el noaptea in emisiunea aia caci nu o urmaresc, asa ca "omu e super ok" nu stiu daca se mai potriveste... mie imi placea acum cativa ani cand ma uitam ceva mai mult la tembelizor. Daca a zis ceva de Base il sparg , ce naiba ii scrie v0iculescu textele?-da' mai da-l in ma-sa, ce e cu topicul asta deja de 3 pagini despre el? close it! ii ajunge
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Voiculescu nu-i scrie textele ca daca i le-ar scrie ar fi si mai bilbiite decit sint. Bga multe acuze numai catre Basescu si Pd, dar de conservatori nu zice deloc ca deh... Oricum ce face el la tv e ca sa manince si el o piine, dar el de meserie e actor si in filme cind l-am vazut era penibil.
__________________ I am a bomb technician. So if you see me running, try to keep up | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
Ce-mi place mie cand vin unii cu "argumente" ![]() "penibil" "marioneta" "taran" "ipocrit"... Rade ciob de oala sparta™
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
badea e un ordinar. demonstratie: am vazut o emisiune la antena nu-stiu-cat: badea vorbea despre ziaristi neseriosi, articole facute de dragul de a le face, fara argumente si baza reala. si da 2 exemple de astfel de articole din ziua respectiva: 1. ceva de genul: ornitorincul de preerie nu vrea sa apara la TV pentru ca si-a uitat fardurile in mercedes, ca bmw-ul era in service. 2. dan voiculescu e implicat in nu stiu ce scandal cat de janghina poti fi sa faci asa ceva? sau a fost spontan?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
In loc sa ne plictiseasca de zor cu Basescu face si Udrea ii drege mai bine ar filozofa despre fufe si "vedete". De cand le-a spus tuturor securistu ala de Voiculescu sa latre la marinaru ala trist mi-e greata sa ma mai uit la antene. Oriunde intorci capu' numai ANAListi politici.
| |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
Actor te numesti daca ai facut un ATF ma gandesc. | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Degeaba copie nu va ajunge la stilul GHEORGHE! Legat strict de prezentatorul MB...in afara de incercarile sale de a fi bufon...ce nu se potriveste nu e nimic decat un "trepadus" ce rade/plinge la comanda SEFULUI!De fapt toata emisiunea este "lucrata" cenzurata de PC ...singurele sale interventii sint mistourile de cartier (nu va reusi sa treaca de mistoul de santier cum spune "fratele pig") si cam atat! I se dicteaza si ce articole sa citeasca si cum trebuie sa sune interpretarea lor! Tonul, mimica etc! E vocea /imaginea ...ce-mi aduce aminte urgent unde e telecomanda! Singur e jalnic..in 2 cu Oreste mai mergea...insa cel mai bine se potrivea cu Teo!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Nu imi vine sa cred ca Andrei Gheorghe are rolul de model pentru orice. Mi-e chiar putina greata fizic. Ar trebui sa existe o optiune de mijloc la poll, ca astea nu se exclud. Este si pupincurist si retardat, dar si smart and funny cateodata. Depinde de subiectul abordat. | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Oamenii atinsi de vorbele lui se simt si de aceea nu are cum sa fie apreciat pe scara larga. Recunosc, uneori isi da cu parerea absolut gratuit, insa ca analist politic e cea mai necenzurata voce din mass media. E precum in situatia aia: unul vine la tine si te face prost. Esti jenat sau nu?
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |