![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 607 | 67.07% |
| Pupincurist retardat | | 298 | 32.93% |
| Voters: 905. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
Mie imi place de el. Sincer. Nu ma uit mereu la emisiune, dar atunci cand am timp si prind canalul, o fac. Eu il apreziez in primul rand pentru ca este un baiat destept in opinia mea si de multe ori spune lucrurilor pe nume. Ca o spune ceva si pentru Voiculescu, asta e acuma, sa fim seriosi, e patronul oameni buni, la ce va asteptati?! Voi la munca va puteri vorbi patronul/firma de rau si sa o duceti bine merci?! Ma indoiesc!
__________________ Asus F3Sa - Core 2 Duo T7700, 15.4", 2GB RAM, HDD 160GB, Ati Radeon HD2600 512M, etc.. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
dar cum inca n-a devenit obligatoriu sa te angajezi ziarist la politicieni, inseamna ca cei care o fac - o fac in cunostinta de cauza. iar mircea badea e un scatofil lipsit de coloana vertebrala.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Intotdeauna m-au agasat cei ce rad copios la glumele proprii. Un fel de invitatie sa admiri cat de hazos e respectivul. In plus, personajul e absolut obositor si de obicei lipsit de inspiratie.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Quote: damn ce penibil ...deci nu l-am mai urmarit de vreo juma de an de zile daca nu mai mult, vad ca a luat-o in jos rau de tot. http://www.youtube.com/watch?v=3Gcfm...elated&search= dupa ce si-a spart telefonul uitati ce zice, citez: "da uite ca mi-a ramas un cip...de unde are telefonul meu cip ? Telefonul meu avea cip din nascare, sau a fost implantant pe parcurs ? " Last edited by raz; 27-04-2007 at 00:40.. | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca ati vazut emisiunea din 2.05, daca nu, atunci neaparat cautati pe siteul A3 ca sunt emisiunile inregistrate. Absolut genial!
__________________ There's no chance for us It's all decided for us This world has only one sweet moment set aside for us Who wants to live forever-Queen | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
/offtopic as vrea sa vad undeva stirile protv de aseara cu andreea esca si sa iau niste bucati din ele - au aparut, la un moment dat, niste sateni de la petrecerea campeneasca din parcul izvor care vorbeau intr-un mare fel - au mai aparut si niste unii care vorbeau despre lucrarile de la drumuri si poduri... or smth... ambele cazuri au fost absolut incredibile... ca tot zicea cineva ca americanii sint prosti si nu stiu unde e iran/irak etc... dar macar vorbeau corect sau macar inteligibil. incredibil, am ramas marcat...
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
Mircea e un baiat destept dar a scazut in ochii multora in ultima vreme...el nu face decat sa dezbata subiecte fara vlaga si fara notorietate lucru care este foarte usor citind ziare de duzina si de scandal precum "Libertatea"... Foarte multi de felu` lui au un aer de grandomani, isi creeaza un complex in care ei se vad foarte capabili din multe puncte de vedere si de multe ori recurge si la limbaj de joasa spetza vrand sa demonstreze ceva...lucru care este evident gresit... Se pare ca banii lu` Felix il tin bine acolo si nu face decat sa fie o marioneta plictisitoare de ceva vreme incoace...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
ba mi se pare ca dezbate subiecte chiar interesante. Toata ziua vezi despre Basescu, el mai baga si una din justitie, vreun jaf, vreun tun... Insa multi isi fac o idee ori prea proasta, ori prea buna despre el. Mie imi place, insa are si el niste limitari. Ba ca vorbeste despre cat de greu sa misca el cu masina, ba despre religie ba despre nu mai stiu eu ce. Are destula profunzime si destul caracter, insa trebuie sa stii cum sa-l iei. Eu il urmaresc de cand era cu Teo la Tele7 si pot sa spun ca stiu ce poate si ce nu poate (intelectual) .Oricum, are o gura mare care cred ca i-a adus destule necazuri. Nu cred ca il influenteaza cumva banii de la Voiculescu.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Pt mine este asa de enervant tipul, incat nu am ascultat mai mult de 5 minute vreodata ce zice. Nu ma intereseaza cata dreptate are, daca are, dar atata timp cat isi expune parerile intr-un mod atata de antipatic si atat de zgaraietor pe timpan, eu nu rezist. Filmuletele de pe youtube mi-au (re)confirmat acest lucru.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|