![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 607 | 67.07% |
| Pupincurist retardat | | 298 | 32.93% |
| Voters: 905. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #903 (permalink) | ||
|
Nu pot sa cred ca exista cu adevarat oameni care se uita la tristul de Mircea Badea. Cica mai e si funny. My god...
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #905 (permalink) | ||
|
La fel bate si Dan Diaconescu dar asta nu-l face mai interesant.
__________________ Vand Daewoo Nubira II | |||
|
| | #907 (permalink) | ||
|
Ii invit pe cei care il simpatizeaza pe imbe... aaa... individ sa imi copieze avatarul.
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #908 (permalink) | ||
|
Sunteti penibili toti dragi forumisti. Toti va laudati ca nu va uitati la Badea, ca vi se pare un cretin ca mai bine dorm decat sa ma uit la el si a doua zi spuneti: "ce penibil a fost aseara, cum incerca el sa explice nu stiu ce si nu stiu cum... Daca il urati asa mult pe baiatu asta de ce mai continuati sa scrieti in topicul asta? Huh?!
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #910 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #914 (permalink) | ||
| Join Date: May 2004 |
MB e o combinatie intre smart+funny+pupincurist+retardat. despre emisiunea lui...e o comicarie la care ma amuz cat de cat si uneori mai aflu si ceva din ziare(ca nu le citesc ) DAR personal o sa renunt pentru ca simt ca sunt luat de prost in momentul in care badea il ataca pe basescu si pdl, daca ar face-o cu TOTI oamenii politici as fi multumit( ) dar asa...ma simt FOLOSIT in incercarea lui felix de a face audienta si de a-si atinge scopurile(care or fi alea).
| ||
|
| | #915 (permalink) | ||
| Quote:
si apoi ma uit pe topicul asta pentru a-mi cartografia forumul .
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #916 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Repet si eu ce au zis multi de aici, anume ca badea este aservit lui voiculescu, chiar el a zis intr-o emisiune ca nu il va ataca niciodata pentru ca de la el isi primeste salariul. Dar in ultima vreme ii tot ataca pe baietii de la PDL, parca ar avea o obsesie cu ei si cu basescu, in cunoscutul stil Sinteza Zilei(care dupa parerea mea este de departe cea mai jegoasa emisiune de analiza politica din romania). Cred ca domnul gadea, mintind atat de mult pe post a inceput sa creada aberatiile distinsilor invitati Cristoiu si Stan si l-a convins si pe badea. Pacat.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|