![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 640 | 66.88% |
| Pupincurist retardat | | 317 | 33.12% |
| Voters: 957. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #941 (permalink) | ||
|
am explicat mai sus de ce urmaresc threadul asta. sau antena 2, antena 3, pe badea, pe ciutacu, pe baietii care scriu panicati despre LHC, romania mare, noua dreapta, fetele de la indiggo (asa se scrie?), OTV-ul, DDTV-ul etc.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
|
le urmaresti pentru ca trebuie sa dai raportul la Băse. am ghicit?
__________________ faraonu - in noul an vreau sa il fac pe sir andrew sa fie banat asa cum a fost sir alex ice. http://forum.computergames.ro/39134958-post47.html | |||
|
| | #944 (permalink) | ||
|
eu unu il urmaresc pe mircea badea...are dreptate de multe ori..dar cateodata..e atat de prost..mai ales cand se lauda el ca bate pe nush care...vai cat de penibil e atunci..cand povesteste el ca vede d-aia cu x5-uri si vrea sa-i bata dar se abtine cu greu :|...f penibil..daca s-ar abtine de la faze d-astea ar fi cel mai tare..
| |||
|
| | #946 (permalink) | ||
|
relatia nu e chiar atat de simpla. nu il poate concedia chiar atat de usor, are un contract. nu il poate ameninta cu concedierea atat de usor pentru ca are alternative cu siguranta (pana una-alta face rating si multe alte televiziuni l-ar lua in grila pe aceiasi bani sau chiar mai multi) nu cred ca l-ar concedia oricum pentru ca ii serveste intereselor si-i baga bani in buzunar prin audienta pe care o face cred ca e alegerea lui sa ascunda sub pres ce face motanul felix (sau ce-a facut), nu cred ca-i impune cineva. ceea ce e regretabil.
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
|
io cred mai degraba ca are ceva cu Antena decat cu Voiculescu..are multi prieteni acolo .. Gadea.. Ciutacu. etc. Nu cred ca ar vrea sa se teleporteze la Realitatea sau la un alt post despre care obisnuieste sa faca misto...
__________________ I would never kill somebody, unless they piss me off! | |||
|
| | #949 (permalink) | ||
|
nu trebuie neaparat sa-l critice pe voiculescu, dar ar fi putut de exemplu sa faca misto de papagalii aia doi din partid, codrin "tancul" stefanescu si senatorul ala masiv cu fata de valutist, marinescu parca il cheama.. pe tema protestului lor penibil impotriva experimentului de la Geneva.. nu m-am uitat la toate emisiunile, nu stiu daca a comentat.. dar sa treci peste o ocazie din asta e pacat si denota un pic pierderea focusului
__________________ jack your body | |||
|
| | #951 (permalink) | ||
|
Ce filmulet vrut sa dea in seara asta? A zis ca se gaseste pe youtube, stie cineva despre ce e vorba? E vorba de ala cu boxer-ul ala care ii bate pe ciumpalacii aia doi?
__________________ PLATESC BINE .........................>>>CLICK ME<<......................... providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
|
Si eu am cautat pe youtube, dar nu cu succes. Nu stiu despre filmuletul respectiv ... am inteles acum cateva zile ca ar fi ceva cu el la masa in oras cu colegii din platou, dar ... nu vad legatura cu 'smecherii care se iau de el la mall'. Poate vine cineva cu un link
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Last edited by Nicky_Santoro; 16-09-2008 at 00:17.. | |||
|
| | #953 (permalink) | ||
|
Eu am inteles ca i-a avertizat pe aia sa nu se ia de el ca ii face bucati si ca el o sa aiba probleme cu legea. Deci nu stiu daca filmuletul e cu el intr-o ipostaza de asta din moment ce i-a prevenit sa nu faca asa ceva.
__________________ PLATESC BINE .........................>>>CLICK ME<<......................... providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #954 (permalink) | ||
|
Sincer, da uneori dovada de imbecilitate crunta. Sa inteleg ca faza asta cu filmuletul a fost ca sa-i avertizeze pe astia care vin sa-l bata? LOOOOOOL P.S. Trebuia sa mai faca elementul ala break-dance (cand se invarte pe jos) si ii speria sigur pe judocani. =)) Hahahahahaha | |||
|
| | #955 (permalink) | ||
|
Ma, eu nu as numi-o imbecilitate. Infatuare, da. High self-esteem, da. Imbecilitate, nu. Omul isi apara teritoriul. Cand stii ca ai un job care presupune spalarea podelelor cu o serie de mafioti si nu te ai bine cu politia, cand te simti amenintat de elemente obscure interlope, trebuie sa avertizezi intr-un fel, sa iti scoti coltii, sa arati ca o sa musti daca te ataca cineva pe tine sau pe cei dragi. Si cred ca a reusit sa insufle frica. Nu stiu in ce masura, insa. Pun pariu, insa, ca nu ai curaj sa te iei de el. Stiu ca nu ai de ce, si pentru simplul fapt ca il desconsideri.
|
| | #956 (permalink) | ||
|
De acord cu m3. Nu lovea el foarte corect, insa cred ca poate fata oricarui papagal de pe strada. Important e sa nu faca prostii, ca yo vreau sa il mai vad pe la TV, lol. In privinta politicii, se vede ca tine cu aia de stanga, desi se da cam impartial, insa asta nu ma afecteaza in mod deosebit, ca nu ma convinge pe mine ca aia sunt mai breji si oricum face misto de toti, ceea ce denota si ca are ceva curaj in el.
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
impresionant. nu inteleg de ce nu candideaza pentru parlament, ar avea un succes fenomenal. dar poate e prea onest pentru o cariera de politician...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|