![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: MB | |||
| Smart & Funny | | 607 | 67.07% |
| Pupincurist retardat | | 298 | 32.93% |
| Voters: 905. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
| Quote: . Ciumpalacu Zoso . Ba e tare rau , Badea rules ( in anul 2001 , mi-am luat nickul Zoso , Badea : pai inseamna ca i-a luat un an sa isi ia nickul )Am mai vazut eu o emisiune cand facea misto de bologuri , dar cu Zoso nu am vazut . Oricum Badea , you are za best
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Threadul asta mi-a amintit zilele astea de emisiunea lui Badea si m-am mai uitat si eu. Am ras cu pofta la articolele din ziare si sunt de acord cu el. Am aceleasi pareri cu el mai mereu numai ca el e influentat politic si are mult de pierdut.
__________________ my stupid signature | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
El nu e prost deloc , mi se pare ca are 2 facultati facute , dar meseria pe care o are il obliga ( oarecum) sa faca ce face . El se scalambaie si face misto de toti , ca sa ii creasca ratingul . Si ii merge de minune
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|