Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

View Poll Results: MB
Smart & Funny 607 67.07%
Pupincurist retardat 298 32.93%
Voters: 905. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-05-2007, 02:25   #101 (permalink)
Registered User

fiberspeeder's Avatar

Nu ma mai uit la imbecil. In afara de basescu nu mai stie nimic gibonu'. A ajuns curva lui voiculescu, pe bani putini.

fiberspeeder is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 14:45   #102 (permalink)
Nick anterior: triplex

dudemeister's Avatar

ba pardon, a ajuns c*rva lui voiculescu pe bani buni.

dudemeister is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 18:16   #103 (permalink)
Registered User

m@dm@n's Avatar

Quote:
nu ma fac pe mine douaj' de milioane
http://www.youtube.com/watch?v=3Gcfm...elated&search=
Badea are acelasi umor de wc-u pe care majoritatea smecherilor wanabe incearca sa-l afiseze. E jenibil.
Mi-a placut pe cand facea emisiuni cu teo, chiar i-am simtit lipsa o perioada deoarece aveam impresia ca are potential; din pacate m-am inselat, nu e decat un maimutoi care se scalambaie cum ii canta voiculescu iar cand nu ii canta ramane blocat in modul "critica orice".
Imi place critica facuta cu gust (gen top gear) dar mb pur si simplu nu are imaginatie, jigneste fara creier orice.
RIP ...

m@dm@n is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 21:08   #104 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Imi placea foarte mult inainte, insa de aproximativ 6 luni incoace parca s-a stricat COMPLET , doar cand ii vad fatza schimb pe alt canal pur si simplu din 2 fraze pe care le scoate este imposibil sa nu zica si ceva de BASESCU is chiar lucruri si faze complet deplasate care nu au nici un rost ...

Pacat, ca banii l-au schimbat de tot si i-au scazut din popularitate enorm !

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 21:32   #105 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

cel mai amuzant din media in prezent... pacat ca se iroseste doar pe revista presei...

se p**a de sus pe carcotasii care inregistreaza o saptamana pt o ora cu glume rasuflate ... sa nu mai zic pe altii

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 21:42   #106 (permalink)
Registered User

TKD29's Avatar

Este cam singura emisiune la care ma uit si Mondenii cand imi aduc aminte .
Observ ca cei care nu il inghit sunt majoritatea fani Basescu.
Carcotasii? mai exista emisiunea asta?
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 22:01   #107 (permalink)
Registered User

Kickazz's Avatar

sunt bebelele, altfel 0 barat

Kickazz is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 22:18   #108 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Quote:
Prostii , dar totusi ar putea sa faca referire la Basescu ca nu-l suporta de cateva ori pe emisiune nu o data la fiecare 2 minute , nu crezi ?? Acum toata emisiunea lui se leaga in jurul lui Basescu asa si pe dincolo , chiar nu mai pot exista si alte subiecte ????

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 12:08   #109 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Decat telenovele, irinel si alte porcarii mai bine Mircea Badea. Le comite si el destul de grav dar are emisiune in fiecare zi si se descurca in tv de ceva timp.

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 22-05-2007, 13:58   #110 (permalink)
Registered User

Birdy's Avatar

Imi pare rau ca am votat in pool mai demult pentru prima varianta! De cateva saptamani incoace m-am convins definitiv ca nu este decat un " pupincurist retardat ".

Birdy is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 15:58   #111 (permalink)
Registered User

TKD29's Avatar

Quote:
Originally Posted by Merlinboy View Post
Quote:
Prostii , dar totusi ar putea sa faca referire la Basescu ca nu-l suporta de cateva ori pe emisiune nu o data la fiecare 2 minute , nu crezi ?? Acum toata emisiunea lui se leaga in jurul lui Basescu asa si pe dincolo , chiar nu mai pot exista si alte subiecte ????
Daca nu ma insel emisiunea lui este despre presa..daca Base apare pe toate paginile in toate ziarele despre ce ai vrea sa vorbeasca? Despre ce bikini si-a cumparat Monica Columbeanu ? sau ce manea a mai scos Gigi Fermecatorul?.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA 8800GTS , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880

TKD29 is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 23:55   #112 (permalink)
Banned

[quote=m@dm@n;37142992]
Quote:
nu e decat un maimutoi care se scalambaie cum ii canta voiculescu iar cand nu ii canta ramane blocat in modul "critica orice".
Imi place critica facuta cu gust (gen top gear) dar mb pur si simplu nu are imaginatie, jigneste fara creier orice.
RIP ...
Legat de Badea, ma abtin, love 'im or hate 'im....dar daca acea critica de la Top Gear e facuta cu gust,e clar, ascunde-te...
Sunt momente in care mi se pare MULT mai penibil Clarkson decat Badea, prin 'patriotismul' si 'nationalismul' lui exacerbat,e pur si simplu prea PENIBIL.
Englezii sunt buni la toate, sunt rasa 'ariana' in opinia lui.
Vorbea el odata despre nu stiu ce masina, si vezi Doamne, motorul a fost 'dezvoltat' (developed, in fine) de catre niste INGINERI BRITANICI care lucrau la acea firma (nemteasca, japoneza, in fine, nu era din UK).
Ca sa nu mai vorbesc despre comparatiile directe dintre unele modele britanice (gen noul XK, AM V8) si cele nemtesti etc...
Si devine cu-adevarat penibil atunci cand incearca sa 'denigreze' / dezmembreze o masina prin opiniile sale. Pur si simplu spune ca-i de 'kkt' c-asa zice el,iar noi tre sa-l credem pe cuvant.
In fine, as fi putut sa scriu un text mai bine elaborat, mai la obiect, dar n-are rost, ideea e ca acel Clarkson (care oricum mi-e simpatic si el, si la urma urmei are o emisiune foarte buna) are si el scaparile lui, si nu-si are comparatia cu Badea, cu emisiunea lui Badea, chiar daca amandoi sunt foarte penibili uneori.

insider is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2007, 00:47   #113 (permalink)
revolution

ReActiv's Avatar

De ce se descurca Badea asa de bine?!De fapt el nu are umor ,pur si simplu critica la modu ironic si cel mai usor e sa critici.Daca mai e ajutat si de banutii lu Voiculescu totu merge ca uns .Ce ma enerveaza cel mai tare este ca sa gasit un papitoi pupincurist sa faca misto de sefu statului in incercarea de a ne face pe noi ,alegatorii, sa regretam ca l0am ales

ReActiv is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2007, 00:53   #114 (permalink)
Banned

Pe mine ma amuza la alte capitole,eu il gasesc amuzant in anumite momente, altii in altele, altii deloc, evident da si el foarte des cu bata-n balta, nu sunt fan/adept al lui Badea.... Sincer decat sa ma uit la Cronica de exemplu prefer Badea, aia chiar mi se par de-a dreptul penibili.

Old 25-05-2007, 19:28   #115 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
... deci ajungem la concluzia ca Badea rules...

NOT!

m3 is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2007, 23:12   #116 (permalink)

Aquashark's Avatar

Oreste >>> ..ani lumina >>> Badea

flayme on gentlemens! ^_^

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2007, 23:19   #117 (permalink)
Banned

cred ca-i flame si cred ca-i gentlemen
Nu-i nimic, cat traieste omul invata

Old 26-05-2007, 01:31   #118 (permalink)
JB
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

JB's Avatar

Hai ma cate pagini cu Badea, despre carcotasi nimic??? exista thread? ca mi-e o lene sa dau search... yawn.....good night...

JB is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2007, 01:36   #119 (permalink)
Banned

Ba da, carcotasii sunt prea slabi ca sa intre in ecuatie...

Old 26-05-2007, 07:58   #120 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Din cate am inteles carcotasii au emisiunea inregistrata si bine pregatita dinainte. Mirciulica e live!

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules