![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Oare o sa mai vedem ceva interesant vreodata ... oare ?
acum cand deschid thread ul asta ... vreau sa aflu ... un lucru .. .sa aflu ce va place ... sau ce nu va place ... ce fel de emisiuni vreti la televizor ... ce prezentatori ... ce fel de persoane sa fie invitate ... ce teme sa abordeze emisiunile ... sper sa fie cat mai multe pareri | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
În ceea ce priveşte televiziunile comerciale (Gen "ProTv", "Antena 1", "Prima Tv") vreau înapoi anii '90.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
nu-mi plac emisiunile gen "megastar", "schimb de mame" (si celelalte de pe primatv) si lista poate continua in aceleasi tonuri. ... pe la stiri dai numai de basescu&co...mai bine merge un national geographic , discovery...cultura generala face bine la sanatate
__________________ nimic nu e intamplator... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 |
Adevarul e ca emisiunile 'bune' (daca le putem numi asa) de pe posturile noastre (romanesti) le poti numara pe degetele unei singure maini. Crema cremelor o constituie alea cu Dan Negru, mai e aia...din Dragoste, Iarta-ma, 9595 cu psihologu' ala (sau ce-i el). Cei care speram sa vedem ceva bun la TV cred ca speram degeaba, dar asta e, speranta moare ultima,nu? Trebuie sa fiu tampit sa ma gandesc ca vor scoate romanii o emisiune originala,o idee proprie, a lor. Dar macar daca tot copie ceva, sa iasa ceva OK... Why watch a fake shit when you can have the real 'deal' ca sa zic asa ![]() Bineinteles ca nu putem compara "Roata de rezerva", "Promotor" cu "Fifth gear" sau "Top gear", precum si alte emisiuni 'omoloage' de-afara cu astea de la noi din motive lesne de inteles....dar totusi, e dreptu' nostru ca consumatori sa dorim ceva mai bun.... Ontopic: Sincer ma uit la aia,a lui Moisescu, am un lapsus, imi scapa titlul, ma mai uit la "In gura presei" cu Badea pt ca pe deoparte (sa mor daca stiu cum se scrie asa? sau dezlegat?) ca e amuzant, iar pe de alta parte....ca mi-e simpatic uneori, si le zice bine (nu de fiecare data).Ma mai uit la Sinteza zilei sau cum dracu-i zice, cu Gadea pe Antena3 , dar pacat c-a murit Paler, chiar imi era simpatic omu' ala. Altele nu-mi vin in minte momentan.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|