Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 18-05-2007, 03:16   #1 (permalink)
Registered User

Oare o sa mai vedem ceva interesant vreodata ... oare ?

acum cand deschid thread ul asta ... vreau sa aflu ... un lucru .. .sa aflu ce va place ... sau ce nu va place ... ce fel de emisiuni vreti la televizor ... ce prezentatori ... ce fel de persoane sa fie invitate ... ce teme sa abordeze emisiunile ...

sper sa fie cat mai multe pareri

dede88 is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2007, 09:47   #2 (permalink)
nostalgic/fabrici şi uzine

nokia2010's Avatar

În ceea ce priveşte televiziunile comerciale (Gen "ProTv", "Antena 1", "Prima Tv") vreau înapoi anii '90.

nokia2010 is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2007, 10:58   #3 (permalink)
Registered User

orhidee's Avatar

nu-mi plac emisiunile gen "megastar", "schimb de mame" (si celelalte de pe primatv) si lista poate continua in aceleasi tonuri. ... pe la stiri dai numai de basescu&co...mai bine merge un national geographic , discovery...cultura generala face bine la sanatate

orhidee is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2007, 23:15   #4 (permalink)
Nick anterior: Agent 47

Bianor's Avatar

Megastar e singura care-mi place si Carcotii din cand in cand, restul nici nu vreau sa aud de ele.

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 23:19   #5 (permalink)
Registered User

eu vreau sa aflu ce anume ati vrea sa vedeti ... CE VRETI ... ?

Old 19-05-2007, 23:26   #6 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

pr0n mane, pr0n

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 23:35   #7 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

[offtopic]: Numarul "88" din nick reprezinta anul nasterii?

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 23:47   #8 (permalink)
Banned

Adevarul e ca emisiunile 'bune' (daca le putem numi asa) de pe posturile noastre (romanesti) le poti numara pe degetele unei singure maini.

Crema cremelor o constituie alea cu Dan Negru, mai e aia...din Dragoste, Iarta-ma, 9595 cu psihologu' ala (sau ce-i el).

Cei care speram sa vedem ceva bun la TV cred ca speram degeaba, dar asta e, speranta moare ultima,nu?

Trebuie sa fiu tampit sa ma gandesc ca vor scoate romanii o emisiune originala,o idee proprie, a lor. Dar macar daca tot copie ceva, sa iasa ceva OK...
Why watch a fake shit when you can have the real 'deal' ca sa zic asa

Bineinteles ca nu putem compara "Roata de rezerva", "Promotor" cu "Fifth gear" sau "Top gear", precum si alte emisiuni 'omoloage' de-afara cu astea de la noi din motive lesne de inteles....dar totusi, e dreptu' nostru ca consumatori sa dorim ceva mai bun....

Ontopic: Sincer ma uit la aia,a lui Moisescu, am un lapsus, imi scapa titlul, ma mai uit la "In gura presei" cu Badea pt ca pe deoparte (sa mor daca stiu cum se scrie asa? sau dezlegat?) ca e amuzant, iar pe de alta parte....ca mi-e simpatic uneori, si le zice bine (nu de fiecare data).Ma mai uit la Sinteza zilei sau cum dracu-i zice, cu Gadea pe Antena3 , dar pacat c-a murit Paler, chiar imi era simpatic omu' ala. Altele nu-mi vin in minte momentan..

insider is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2007, 01:16   #9 (permalink)
Registered User

apropo tv ... e emisiunea lui andi moisescu ... si da e printre putinele emisiuni bune ...

tocmai d asta vreau sa aflu ... ca se poate face ceva ... sau se poate incerca totusi ...

sa avem mai multe emisiuni bune

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules