![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pretul unui rinichi Quote:
Ce parere aveti? O sa aiba succes, nu o sa aiba? O sa fie linsati producatorii rand pe rand sau o sa ramana in istorie ca niste genii ai mass-mediei? | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Brrrrrr, infiorator show... Totusi, in cazul unei fatalitati, as accepta (inca de pe acum) sa se ia de la mine ce va fi nevoie pentru a salva pe altcineva. E un gest normal, zic eu. In popor se spune ca nu te poti infatisa inaintea lui Dumnezeu la Judecata de Apoi fara toate organele in tine. Eu as spune ca as face o fapta buna ajutand un om dupa ce n-as mai fi. Insa n-as face un show TV din asta. Tot ce sper e sa nu se ajunga la ce am scris mai sus. Sunt totusi un om normal, ortodox, deci cu religia nu e problema; sunt si optimist, deci am incredere in Cel de Sus ca ma are in paza. Dar- fereasca sfantul de ceasul rau. Nu doresc nimanui (bine, am un coleg la munca- i-as plati inmormantarea... insa n-as accepta sa-i donez lui ceva- doar sa dau ceva de sufletul lui si sa-i aprind lumanarea- Doamne- iarta-ma!). Scandinavii astia au creier- nu gluma, mai ceva ca parlamentarii nostri- clocesc niste idei de te dau pe spate.
__________________ Ai nid net! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
On-topic: Cred ca un colegiu medical poate decide mai bine cine ar trebui sa aiba prioritate, desi , daca donatoarea ar decide sa dea rinichiul unei anumite persoane(in privat, fara circ TV si interventia publicului) mi s-ar parea OK. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Sunt curios ce castiga donatoarea din toata chestia asta; de ce a acceptat sa faca circul acesta? Oare se simte mai importanta ca alege cine o sa traiasca sau nu? Si ce ma deranjeaza cel mai tare este diagnosticul - adica sunt clarvazatori doctorii sa stie ce se va intampla cu pacienta? Nu cred in miracole, cred in puterea inconstientului de a trata cazuri si in istorie exista exemple pe care doctorii le numesc cu nonsalanta "remisie spontana". Practic prin chestia asta femeia renunta la orice urma de lupta - da, abia astept sa mor sa-ti dau rinichiul meu, dai si tu un suc pe lumea cealanta .
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Culmea ar fi ca aia care pierd sa moara,iar cel(cei) care castiga sa descopere ca nu erau compatibili si crapa si ei. Ala da show dezgustator. Unde sunt baietii in camasi albe?
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,2*1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Asus GeForce 8600GT Silent 512 Mb Ddr3@791/1700,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Sony-Ericsson T65/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,512DDR,Dvd-Wr | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
S-au batut ca sa traiasca mai biine.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu ma deranjeaza faptul ca exista show-ul ci ma amuza ca probabil va avea o audienta destul de solida
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Mie emisiunea asta mi se parea putin asemanatoare cu prostia aia "dansez pt tine".Si acolo la baza emisiunii statea cam aceeasi idee,concurenti care aveau prieteni sau rude cu nevoie urgenta de operatii sau chestii de genul.Sincer ma asteptam sa apara si o emisiune ca asta..trist.Se face orice pentru audienta.
__________________ My life went to hell and all i've got is this lousy T-Shirt. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Emisiunea a fost o farsa, asta in cazul in care nu ati aflat. Link In concluzie nu ne-au depasit olandezii in prostie. (cu referire la "Dansez pt tine")
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|