![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Reviste auto
De curând m-a apucat pasiunea faţă de maşini, astfel că doresc şi să-mi cumpăr ceva reviste din acest domeniu. Din câte ştiu eu, presa românească din domeniul auto este reprezentată de doar câteva reviste: Pro Motor, Auto-Motor şi Sport, Top Gear, 4WD. Eu am doar două numere din Pro Motor şi pot spune că revista e chiar ok. Avem teste multe, comparaţii, pictoriale şi multe altele, iar stilul redacţional este de-a dreptul superb, dupa părerea mea, reuşind să insufle maşinile şi parcă te face să-ţi doreşti cu ardoare să ai şi tu aşa ceva Merită revista pentru doar 4,9 RON.4WD, alături de suplimentul său numit Top Gear, am citit cu ocazia F3 Bucureşti, când le-am primit acolo pe gratis. 4WD este o revistă destul de reuşita, chit că nu are stilul superb din Pro Motor şi plus că e doar cu SUV-uri. Top Gear e ceva mai nasoală. Zic asta deoarece este plină până la refuz de reclame, iar pozele şi articolele nu sunt prea reuşite. Bine măcar că abordează un stil ceva mai exotic, preferând să ne prezinte maşini ceva mai exotice. Întrebare: Top Gear se găseşte lunar la chişcuri? Nu de alta, dar până acum nu am obsevat-o. Auto-Motor şi Sport nu am citit niciodată până acum. Ar merita? Alte reviste auto mai există?
__________________ [Vând] Colectie reviste jocuri calculator -aproape 100- level, pcg, xpc | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ProMotor mi se pare o mare tampenie, nu scriu nimic critic, lauda orice kk@, buna poate doar sa iti arunci ochii pe pozele reusite. Top Gear imi place, e preferata mea, se gaseste lunar. AMS: o cumparam acum 12-13 ani cand se numea autopro. Dupa `98 n-am mai luat-o. Mai sunt autoshow, autoturism, etc De asemenea in fuga la chioscuri am mai observat si niste nume celebre de reviste gen Quattroroute dar nu stiu daca e versiunea originala sau tradusa, si cat de buna e. PS: pt alte reviste de gen vezi si www.reviste.ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|