Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2007, 22:28   #1 (permalink)
Banned

Propaganda antiortodoxa in Catavencu?

Cine a citit numarul de saptamana trecuta? Mie nu mi-a venit sa cred, am numarat opt articole violent antiortodoxe plus doua caricaturi. Ma rog, parerea mea pe larg aici.

Voi ce ziceti de chestia asta?

Goodkat is offline   
Old 14-08-2007, 22:40   #2 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

...si tu ai scris un articol kilometric anticatolic. Asta zicem noi de chestia asta.

Megalomaniac is offline   
Old 14-08-2007, 22:42   #3 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Goodkat View Post
Eu as zice ca deja e spam ce faci tu. Desigur, ma astept sa-mi dai link la reply-ul de pe blogul tau.

Ivan is offline   
Old 14-08-2007, 22:56   #4 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

It's a free country.

PigBrother is offline   
Old 14-08-2007, 23:22   #5 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
It's a free country.
Corect, ma vezi pe mine zicand ca autorii ar trebui arestati? Mi se pare insa profund imoral numarul cu pricina.

Megalomaniac, unde vezi tu ca-i anticatolic articolul meu?

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Quote:
Eu as zice ca deja e spam ce faci tu. Desigur, ma astept sa-mi dai link la reply-ul de pe blogul tau.
Sa fim seriosi, pana una-alta discutia se poarta aici, nu acolo.

Goodkat is offline   
Old 14-08-2007, 23:39   #6 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Megalomaniac, unde vezi tu ca-i anticatolic articolul meu?
Vorbeai tu despre un "rob" pe la finele articolului, mai aruncai un popishtac polonez pe-acolo...

sunt de acord cu poanta cu Onaca, e fortata la maximum, doar asa sa umple gazeta. Un joc de cuvinte si-o gluma foarte proaste.

Megalomaniac is offline   
Old 14-08-2007, 23:39   #7 (permalink)
raz

raz's Avatar

Quote:
Cine a citit numarul de saptamana trecuta? Mie nu mi-a venit sa cred, am numarat opt articole violent antiortodoxe plus doua caricaturi. Ma rog, parerea mea pe larg aici.

Eu zic ca trebuie si ei sa-si vanda ziarul si sa hraneasca noile generatii de "luminati", la fel cum si Libertatea arunca un san, o femeie goala pe pagina principala. Ambele trenduri sunt la moda

raz is offline   
Old 14-08-2007, 23:45   #8 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

propaganda antiortodoxa! lol.
asta e opusul propagandei ortodoxe?

Strangelove is offline   
Old 14-08-2007, 23:52   #9 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
propaganda antiortodoxa! lol.
asta e opusul propagandei ortodoxe?
Mai baga o fisa.

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post

Vorbeai tu despre un "rob" pe la finele articolului, mai aruncai un popishtac polonez pe-acolo...
"Popistac polonez" ala era menit sa sublinieze faptul ca s-ar fi facut un scandal imens la nivel international si daca-l zgandareau comunistii nitel pe ultimul popa de tara. Iar la faza cu rob nu pot decat sa-ti recomand sa dai un search cu google dupa "monseniorul Robu" si "afacerea Cathedral Plaza" .

Goodkat is offline   
Old 15-08-2007, 00:18   #10 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

ok, mai bag una: cand a murit Teoctist am avut o mostra de propaganda gratuita ortodoxa. asa ii spui tu, propaganda.
catavencu trece acum de partea cealalta. a propagandei antiortodoxe, asa cum ai ales tu sa ii spui dintr-un avant pompieresc-ziaristic.

ps: articolele tzintesc mai mult personaje din BOR. sa inteleg ca pentru tine ortodoxia la asta se reduce? sunt pline ziarele de accente d'astea usor isterice si panicarde. jurnalism de 2 lei, din epoca lui cristoiu.

"Mi se pare insa profund imoral numarul cu pricina."
mie replica asta mi se pare profund imorala.

Strangelove is offline   
Old 15-08-2007, 00:20   #11 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Goodkat,asa si? Ce se evidentiaza aici ? Faptul ca ziaristii de la Catavencu ar fi antiortodocsi?Pe cinstite ..nu mi se pare. Propaganda antiortodoxa ,am senzatia ca a facut-o (fara sa vrea) insusi prea (dar prea) fericitul Decedat si gasca lui! Am fost infiorat de auzitele chiolhane trase de preafericitii din mitropolii!Din cauza lor ortodoxia a riscat sa cada in derizoriu!Merita rasi si refacuta toata biserica.Putregaiuri.

valh is offline   
Old 15-08-2007, 00:38   #12 (permalink)
Banned

As vrea sa discut subiectul cu oameni care chiar au citit numarul respectiv din Catavencu. N-am nimic cu un articol despre popa X care a turnat la Secu, mai ales daca e bine documentat si bine scris. Dar cand faci o campanie de genul asta, si pe deasupra o mai si bazezi doar pe insailari de toata jena, deja problema se pune altfel.

Goodkat is offline   
Old 15-08-2007, 01:22   #13 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

stai linistit, cumpar in fiecare miercuri catzavencu. sambata dilema veche si in rest, evz si cotidianul, zilnic. + gandul, care vine la birou.

Strangelove is offline   
Old 15-08-2007, 10:54   #14 (permalink)
Banned

Hmm, daca l-ai citit cum poti afirma ca "articolele tzintesc mai mult personaje din BOR" ?(nu comentez faptul ca BOR cuprinde toti preotii si calugarii/calugaritele ortodocsi din Romania, banuiesc ca de fapt te refereai la inaltii ierarhi si n-ai stiut sa te exprimi)
Ce personaj din fruntea BOR tinteste idiotenia aia cu Onaca, sau asa-zisa ancheta cu popa presupus omorator de evrei?

Goodkat is offline   
Old 15-08-2007, 11:21   #15 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Goodkat, "afacerea Cathedral Plaza" de care vorbesti nu are de-a face cu Catavencu si pretinsa campanie antiortodoxa. Tu critici revista aruncand pisica in ograda altor culte, uitand ca asta nu e o abordare corecta pentru un jurnalist care se respecta (ma rog, la Romania Mare merge)...parca ai zis pe undeva ca esti jurnalist.

Megalomaniac is offline   
Old 15-08-2007, 11:29   #16 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Hmm, daca l-ai citit cum poti afirma ca "articolele tzintesc mai mult personaje din BOR" ?(nu comentez faptul ca BOR cuprinde toti preotii si calugarii/calugaritele ortodocsi din Romania, banuiesc ca de fapt te refereai la inaltii ierarhi si n-ai stiut sa te exprimi)
Ce personaj din fruntea BOR tinteste idiotenia aia cu Onaca, sau asa-zisa ancheta cu popa presupus omorator de evrei?
tu ai o problema cu intelesul unor cuvinte.
"personaje din BOR" inseamna exact ce am spus, nu "personaje din fruntea BOR". ca atare, atacurile nu sunt la adresa religiei ortodoxe. intelegi, ziaristule? daca ziarul X ataca declaratiile ambasadorului SUA in Romania, asta nu inseamna ca ziarul X ataca SUA. sau democratia, cu D mare.
vezi tu, d'aia cititorii vostri nu sunt la fel de inteligenti ca ai lor.

Strangelove is offline   
Old 15-08-2007, 11:35   #17 (permalink)
Banned

Quote:
tu ai o problema cu intelesul unor cuvinte.
"personaje din BOR" inseamna exact ce am spus, nu "personaje din fruntea BOR". ca atare, atacurile nu sunt la adresa religiei ortodoxe. intelegi, ziaristule? daca ziarul X ataca declaratiile ambasadorului SUA in Romania, asta nu inseamna ca ziarul X ataca SUA. sau democratia, cu D mare.
vezi tu, d'aia cititorii vostri nu sunt la fel de inteligenti ca ai lor.

Dupa ce-ai debitat aici eu zic sa nu mai pomenesti cuvantul inteligenta in viata ta. Ortodoxia romaneasca, la fel ca orice alta religie, inseamna in primul rand oameni . De la badea Gheorghe de la coada vacii la patriarh. Si, mai mult, cand spui "uite ce bine au facut catolicii, nu ca ortodocsii" deja ataci deschis religia in sine.

Quote:
Originally Posted by Megalomaniac View Post
Goodkat, "afacerea Cathedral Plaza" de care vorbesti nu are de-a face cu Catavencu si pretinsa campanie antiortodoxa. Tu critici revista aruncand pisica in ograda altor culte, uitand ca asta nu e o abordare corecta pentru un jurnalist care se respecta (ma rog, la Romania Mare merge)...parca ai zis pe undeva ca esti jurnalist.
Tocmai asta e ideea, ca nu prea are nimic de-a face, desi ar fi trebuit sa aiba. Doar ca ei prefera sa se ocupe de ce-a facut sau nu un popa ortodox in '49 toamna .

Goodkat is offline   
Old 15-08-2007, 11:49   #18 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

bine, omule, fie cum spui tu. e bine ca ai certitudinea inteligentei proprii, ca sa nu mai zic de certitudinea dreptatii. in zilele noastre asta e tot ce conteaza.

Strangelove is offline   
Old 15-08-2007, 12:13   #19 (permalink)
Banned

Quote:
bine, omule, fie cum spui tu. e bine ca ai certitudinea inteligentei proprii, ca sa nu mai zic de certitudinea dreptatii. in zilele noastre asta e tot ce conteaza.
Spre deosebire de tine mai am si niste chestii numite argumente. Mai conteaza si alea.

Goodkat is offline   
Old 15-08-2007, 12:56   #20 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

faptul ca ai luat la numarat niste articole consideri ca tine loc de argumente? lol, pai asta va invatza mah la scoala de jurnalism? rofl

alea nu conteaza pentru noi, restul. conteaza pentru tine, care oricum ai numai certitudini.

Strangelove is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules