![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: In cine aveti incredere? | |||
| Cristian Tudor Popescu | | 4 | 26.67% |
| Ion Cristoiu | | 0 | 0% |
| Cornel Nistorescu | | 0 | 0% |
| Emil Hurezeanu | | 6 | 40.00% |
| Marius Tuca | | 0 | 0% |
| Cristian Ghinea | | 1 | 6.67% |
| Sorin Ionita | | 2 | 13.33% |
| Traian Razvan Ungureanu | | 2 | 13.33% |
| Dan Turturica | | 0 | 0% |
| Ioana Lupea | | 1 | 6.67% |
| Victor Ciutacu | | 0 | 0% |
| Bogdan Chirieac | | 0 | 0% |
| Adrian Ursu | | 0 | 0% |
| Vladimir Tismaneanu | | 0 | 0% |
| Horia Roman Patapievici | | 2 | 13.33% |
| Rodica Culcer | | 1 | 6.67% |
| Stelian Tanase | | 2 | 13.33% |
| Valentin Stan | | 1 | 6.67% |
| Robert Turcescu | | 10 | 66.67% |
| Corina Dragotescu | | 1 | 6.67% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 15. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Analisti politici, editorialisti si alti jurnalisti
e plina mass media de oameni care-si dau pompos cu parerea. lista facuta de mine e pur orientativa si deloc exhaustiva. e un punct de plecare. spuneti care sunt persoanele a caror opinie conteaza pentru voi, din poll sau nu, si eventual explicati alegerea.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
L-am votat doar pe Turcescu, nu neaparat pentru ca opinia lui conteaza mult, dar pentru ca nu ma enerveaza, ceea ce e mare lucru. In rest, ori cunosc vag, ori nu dau 2 parale pe ei.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ciutacu FTW !!1111frauda Eu l-as vota pe Hurezeanu, Turcescu si Ungureanu daca nu mi-ar fi lene. Pe unii nu-i cunosc. Ah, da, i-as vota si pe "Peleşu" si pe Mircea(?) Zamfir ala de la BBC, dar nu i-am gasit.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu i-am votat pe Emil Hurezeanu, Cristian Ghinea, Sorin Ionita si Horia Roman Patapievici. mi se par lucizi, destul de moderati, fara exaltari gratuite sau atitudini agresive. bine, unii vor gasi si astfel de chestii, dar nu intr-o comparatie cu restul breslei. CTP-ul mi se pare a fi o cauza pierduta. atitudinea lui din timpul mineriadelor l-a condamnat definitiv in ochii mei. acum e obligat sa-si justifice alegerile de atunci - si asta e deja un balast pentru meseria de jurnalist.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai uite, eu nu-mi aduc aminte sa fi condamnat vehement ce s-a intamplat in '90 si '92 (ma refer la mineriade). si culmea, nici altii nu-si aduc aminte. ma poti contrazice tu cu vreun articol? dar exista articole mai recente, in care se simte balastul de care ziceam eu mai sus. sigur, tu o sa spui ca CTP-ul are perfecta dreptate si ca nu vezi nimic gresit in atitudinea asta. in plus, faptul ca nu a colaborat efectiv la mizeria mediatica din acele zile nu inseamna ca e un personaj curat. in jurnalism, astfel de chestii sunt imorale. si in completare, un citat din CTP: "ziarul Adevarul a facut mult rau atunci, eu mi-am asumat faptul ca eram, ca lucram la acel ziar, dar, intradevar, ziarul Adevarul a facut mult rau atunci. Ziarul Adevarul a mintit." daca nu ii apartine, atunci sa fiu contrazis cu dovezi. am inteles ca e dintr-un interviu acordat BBC.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. Last edited by Strangelove; 15-08-2007 at 11:55.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am o atractie irezistibila pentru deja celebrul Stan-laptop, partenerul de politichie al Titanului din Gagesti si al lui Gadea. Nu stiu de ce, poate pt. ca a zis de cateva ori niste lucruri cu care eram de acord. imi place stilul lui exuberant. Mai votez si cu Razvan Ungureanu, de pe vremea cand ascultam BBC la radio de vreo 3 ori pe zi. Pt. restul ma mai gandesc.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #9 (permalink) | |||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
Quote:
Quote:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
te prefaci ca nu intelegi. CTP-ul a simtit mizeria care se intampla in jurul lui, in redactia Adevarului (lol, ce nume tare, nu?) si a ales sa taca. a continuat sa lucreze acolo ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. ca ziarist, sa taci in astfel de momente e inadmisibil. faptul ca a tacut inseamna o atitudine, nu lipsa ei, cum spera CTP-ul sa se scoata. si da, faptul ca a tacut si nu a condamnat ce se intampla atunci e de mare, foarte mare cacat. ca jurnalist, ma intelegi. si da, e vorba de 90 si 91, nu 92. greseala mea. dat fiind ca au fost 6 mineriade si ca s-au intamplat acum 16-17 ani mi se par niste circumstante atenuante. si ce e onorabil in a recunoaste ca ai participat tacit la o imensa mizerie? ps: ce minciuna sfruntata? cum adica "care chestii"? bai, tu nu citesti ce scriu sau faci pe prostul?
|
| | #12 (permalink) | ||
) sau a ramane si a incerca sa schimbe ceva. Ceea ce a si reusit.Quote:
Degeaba o dai la intors, prima ta formulare sugera extrem de clar ca ar fi scris CTP in favoarea mineriadelor. Cand ti-am cerut link ai incercat sa te scoti. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
si da, putea sa se care de la Adevarul. Romania Libera ti se parea o publicatie mai murdara decat Adevarul? ![]() Quote:
daca asisti la o mizerie si taci din gura atunci esti, intr-un fel, partash la respectiva mizerie. e clar acum?
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
a, pai nu dramatizez, totul a plecat de la postul meu in care spuneam ca nu il plac pe CTP. ziarist bun, plin de balast. l-as mai fi trecut si pe Carol Sebastian in poll, dar a fost linshat public. din pacate.
|
| | #18 (permalink) | ||
. Repet, tacerea e o atitudine in cazul in care ai posibilitatea sa decizi ce apare in ziar. Altfel poti doar sa-ti dai demisia, iar la cum arata presa in 1990 s-ar fi avut grija ca demisia lui CTP sa treaca neobservata. Omul a ales corect.
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
si ca sa vezi, i-a displacut atat de mult ce a facut Adevarul in zilele alea incat anul viitor i-a devenit redactor şef adjunct. si apoi redactor shef plin, prin 96 cred. fara scuze publice, fara demiterea unor eventuali vinovati sau "imorali" etc. iti zic eu: a tacut, a lucrat in spate si drept multumire a fost promovat intr-un un post de conducere.
|
| | #20 (permalink) | ||
. Inainte de a continua discutia, cati ani ai? Vreau sa ma lamuresc daca e simpla ignoranta sau rea credinta.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|