![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: In cine aveti incredere? | |||
| Cristian Tudor Popescu | | 4 | 26.67% |
| Ion Cristoiu | | 0 | 0% |
| Cornel Nistorescu | | 0 | 0% |
| Emil Hurezeanu | | 6 | 40.00% |
| Marius Tuca | | 0 | 0% |
| Cristian Ghinea | | 1 | 6.67% |
| Sorin Ionita | | 2 | 13.33% |
| Traian Razvan Ungureanu | | 2 | 13.33% |
| Dan Turturica | | 0 | 0% |
| Ioana Lupea | | 1 | 6.67% |
| Victor Ciutacu | | 0 | 0% |
| Bogdan Chirieac | | 0 | 0% |
| Adrian Ursu | | 0 | 0% |
| Vladimir Tismaneanu | | 0 | 0% |
| Horia Roman Patapievici | | 2 | 13.33% |
| Rodica Culcer | | 1 | 6.67% |
| Stelian Tanase | | 2 | 13.33% |
| Valentin Stan | | 1 | 6.67% |
| Robert Turcescu | | 10 | 66.67% |
| Corina Dragotescu | | 1 | 6.67% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 15. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #21 (permalink) | ||
|
haha, nu vrei si CNP-ul & grupa sanguina? ps: bai, data viitoare cand mai ma intrebi cati ani am te injur direct. asta asa, ca te vad interesat de tot felul de aspecte ale personalitatii mele. ziaristule.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
traiesti un episod psihotic, fara indoiala. ai inceput sa crezi ca oamenii dispar la o simpla vorba de-a ta .ar fi interesant insa sa ne arati un pic de magie - o evadare de pe forumul asta.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| aceleasi argumente idealist-radicale ca si pe threadul cu mircea badea. "putea sa plece". daca toti jurnalistii ar fi asa sensibili incat atunci cand au cea mai mica stare de disconfort moral sa plece acasa, n-ar mai exista presa (libera). si in cazul politicienilor? minciuna e o atitudine. dar ziaristii trebuie sa fie sfinti. pana la urma, pui la indoiala ce? verticalitatea lui CTP? nu, ca a ramas pe aceeasi pozitie. sinceritatea? nu, omul chiar crede ca Iliescu a fost o etapa necesara Romaniei, la momentul respectiv. Poate e mai de stanga, asta nu inseamna ca e de acord cu toate actiunile lui Iliescu sau cu mineriadele sau cu FSN, PDSR, PSD.. din contra l-a atacat la greu. Si "mi-am asumat faptul ca eram, ca lucram la acel ziar" reprezinta o scuza onorabila pentru ceva ce nici macar NU a facut. lui CTP cred ca toti ar trebui sa-i fim recunoscatori pentru acea intrebare "domnule Adrian Nastase, ce placere estetica va trezeste privelistea unui iepure impuscat?" care a venit la fix pentru a pierde procentul in fata lui Basescu am votat si Emil Hurezeanu pentru calmul echilibrat si capacitatea de sinteza si Ioana Lupea pentru incisivitate si eficienta in ceea ce spune
__________________ jack your body | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Mie imi place ca argumentele astea vin de obicei din partea unora care s-ar vinde pe o ciunga. Sa-l vedeti in EvZ pe Gregoire cum da lectii de morala. Acum vreo 4 ani vindea in Hustler un asa-zis interviu cu Hagi (de fapt bucata din cartea pe care o scria pentru fotbalist) pe 100$. Turcescu e pe lista cu casele ANL. Dar vad ca pe unii moralisti de doua parale nu-i deranjaza chestia asta. | ||
|
| | #27 (permalink) | |||
| Quote:
si mie mi se rupe de presa care scrie partinitor sau inchide ochii cand se intampla mizerii grave. adica prefer sa citesc despre ce se intampla in tzara pe site-urile straine. Quote:
Quote:
per total mi se pare ca are o gandire prea maniheista pentru gusturile mele.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | ||||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Imi place Turcescu
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|