Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

View Poll Results: In cine aveti incredere?
Cristian Tudor Popescu 4 26.67%
Ion Cristoiu 0 0%
Cornel Nistorescu 0 0%
Emil Hurezeanu 6 40.00%
Marius Tuca 0 0%
Cristian Ghinea 1 6.67%
Sorin Ionita 2 13.33%
Traian Razvan Ungureanu 2 13.33%
Dan Turturica 0 0%
Ioana Lupea 1 6.67%
Victor Ciutacu 0 0%
Bogdan Chirieac 0 0%
Adrian Ursu 0 0%
Vladimir Tismaneanu 0 0%
Horia Roman Patapievici 2 13.33%
Rodica Culcer 1 6.67%
Stelian Tanase 2 13.33%
Valentin Stan 1 6.67%
Robert Turcescu 10 66.67%
Corina Dragotescu 1 6.67%
Multiple Choice Poll. Voters: 15. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-08-2007, 15:16   #21 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

haha, nu vrei si CNP-ul & grupa sanguina?

ps: bai, data viitoare cand mai ma intrebi cati ani am te injur direct. asta asa, ca te vad interesat de tot felul de aspecte ale personalitatii mele. ziaristule.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 15:18   #22 (permalink)
Banned

Ok, dispari, n-am timp de pierdut cu copii care se jucau in tarana la vremea aia si, in loc sa aiba bunul simt sa recunoasca faptul ca n-au habar, dau verdicte.

Goodkat is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 15:25   #23 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

traiesti un episod psihotic, fara indoiala. ai inceput sa crezi ca oamenii dispar la o simpla vorba de-a ta .
ar fi interesant insa sa ne arati un pic de magie - o evadare de pe forumul asta.

Old 15-08-2007, 15:37   #24 (permalink)
Banned

A ta?

Old 15-08-2007, 16:08   #25 (permalink)
Acid Pimp

Flat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
si da, putea sa se care de la Adevarul.
aceleasi argumente idealist-radicale ca si pe threadul cu mircea badea. "putea sa plece". daca toti jurnalistii ar fi asa sensibili incat atunci cand au cea mai mica stare de disconfort moral sa plece acasa, n-ar mai exista presa (libera).

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
tacerea e, in cazul unui jurnalist, o atitudine.
si in cazul politicienilor? minciuna e o atitudine. dar ziaristii trebuie sa fie sfinti.
pana la urma, pui la indoiala ce? verticalitatea lui CTP? nu, ca a ramas pe aceeasi pozitie. sinceritatea? nu, omul chiar crede ca Iliescu a fost o etapa necesara Romaniei, la momentul respectiv. Poate e mai de stanga, asta nu inseamna ca e de acord cu toate actiunile lui Iliescu sau cu mineriadele sau cu FSN, PDSR, PSD.. din contra l-a atacat la greu. Si "mi-am asumat faptul ca eram, ca lucram la acel ziar" reprezinta o scuza onorabila pentru ceva ce nici macar NU a facut.
lui CTP cred ca toti ar trebui sa-i fim recunoscatori pentru acea intrebare "domnule Adrian Nastase, ce placere estetica va trezeste privelistea unui iepure impuscat?" care a venit la fix pentru a pierde procentul in fata lui Basescu

am votat si Emil Hurezeanu pentru calmul echilibrat si capacitatea de sinteza si Ioana Lupea pentru incisivitate si eficienta in ceea ce spune

Flat is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2007, 16:15   #26 (permalink)
Banned

Mie imi place ca argumentele astea vin de obicei din partea unora care s-ar vinde pe o ciunga. Sa-l vedeti in EvZ pe Gregoire cum da lectii de morala. Acum vreo 4 ani vindea in Hustler un asa-zis interviu cu Hagi (de fapt bucata din cartea pe care o scria pentru fotbalist) pe 100$.
Turcescu e pe lista cu casele ANL. Dar vad ca pe unii moralisti de doua parale nu-i deranjaza chestia asta.

Old 15-08-2007, 16:38   #27 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Flat View Post
aceleasi argumente idealist-radicale ca si pe threadul cu mircea badea. "putea sa plece". daca toti jurnalistii ar fi asa sensibili incat atunci cand au cea mai mica stare de disconfort moral sa plece acasa, n-ar mai exista presa (libera).
nu era vorba de "o mica stare de disconfort". imi pare rau, ce se intampla atunci era o ditamai monstruozitatea.
si mie mi se rupe de presa care scrie partinitor sau inchide ochii cand se intampla mizerii grave. adica prefer sa citesc despre ce se intampla in tzara pe site-urile straine.

Quote:
si in cazul politicienilor? minciuna e o atitudine. dar ziaristii trebuie sa fie sfinti.
aha, tu vrei ca ziaristilor sa li se permita acelasi nivel de moralitate ca si politicienilor? atunci la ce ar mai fi buna presa? doar ca sa propage ideile unor politicieni?

Quote:
pana la urma, pui la indoiala ce? verticalitatea lui CTP? nu, ca a ramas pe aceeasi pozitie. sinceritatea? nu, omul chiar crede ca Iliescu a fost o etapa necesara Romaniei, la momentul respectiv. Poate e mai de stanga, asta nu inseamna ca e de acord cu toate actiunile lui Iliescu sau cu mineriadele sau cu FSN, PDSR, PSD.. din contra l-a atacat la greu. Si "mi-am asumat faptul ca eram, ca lucram la acel ziar" reprezinta o scuza onorabila pentru ceva ce nici macar NU a facut.
lui CTP cred ca toti ar trebui sa-i fim recunoscatori pentru acea intrebare "domnule Adrian Nastase, ce placere estetica va trezeste privelistea unui iepure impuscat?" care a venit la fix pentru a pierde procentul in fata lui Basescu

am votat si Emil Hurezeanu pentru calmul echilibrat si capacitatea de sinteza si Ioana Lupea pentru incisivitate si eficienta in ceea ce spune
recunosc, CTP-ul a ramas pe aceeasi pozitie. una gresita, din punctul meu de vedere. ii apreciez unele articole, dar recunosc ca unele ma dezgusta pur si simplu (imi aduc aminte de ala in care le infiera pe gimnastele care pozasera goale).
per total mi se pare ca are o gandire prea maniheista pentru gusturile mele.

Old 15-08-2007, 17:46   #28 (permalink)
I'm the MASTER! Trust ME!

TheGreatMaster's Avatar

Imi place Turcescu

TheGreatMaster is offline    Reply With Quote
Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules