![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Sa radem sau sa plangem? | |||
| sa radem | | 16 | 64.00% |
| sa plangem | | 9 | 36.00% |
| Voters: 25. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
INCREDIBIL ce cauta toti alcoholicii dupa ora 12 pa' oteve ? In spetza ficat la tava ala din stanga...
__________________ Setup: Freeride: 32 forecast + K2 cinch +Lib Tech TRS mtx 154 Freestyle: 32 Focus Boa + Flow nxt-at + K2 JIBPAN (limited edition) Rocks board: Burton Cruzer. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Se pare ca eu sunt singurul caruia i se pare" imbucurator "sa gaseasca altii mai prosti ca el. Da' pana la urma ce ziceti: si-a facut Cioaca nevoiele sau nu? )Eu nu ma pot abtine. Au fost oameni care au dat bani pe sms ca sa-si exprime parerea in legatura cu "nevoile lui Cioaca", dar zau ca ar trebui sa dea mai mult. Ca vorba aia: "Prostia se plateste". In concluzie, propun companiilor de tel. sa creasca tariful la min. 50 Euro/sms pt. 0tv. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
DG, daca e sa o luam asa toate teveliziunile din ro sunt de plans...Planoru, diaconescu isi face nevoile nu cioaca. M-am uitat cand faceau ei marea foame cu loteria si la un moment dat se facuse o coada maaaare pe care ei o filmau fericiti. Ghici ce fel de persoane se ingramadeau sa scape de bani ? NUMAI cocalari, manelari, ciori ,cockeri ,ciorditori, tzarani si genul ala de parvenit fomist prost in supraelastic nespalat care e in stare sa te calce pe cap pt o punga de forneti .Toata pleava din care e constituita audienta lor. Cred ca ei reprezinta rominia ...ceea ce e trist. Asa ca, planorule tu esti anormal ca nu ai trimis repede semese cu nevoile lui cioaca.
__________________ Setup: Freeride: 32 forecast + K2 cinch +Lib Tech TRS mtx 154 Freestyle: 32 Focus Boa + Flow nxt-at + K2 JIBPAN (limited edition) Rocks board: Burton Cruzer. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|