![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| SCI-FI Magazin
mare mi-a fost surprinderea sa vad azi la un chiosc de ziare revista SCI-FI Magazin, nr. 1, octombrie 2007, www.sci-fi.ro - iar jos vad "Colectia Povestirilor Stiintifico-Fantastice". sa fie oare un nou inceput pentru CPSF? nu de alta, dar m-ar bucura teribil. din cuprins am citit, fugitiv, inca n-am apucat sa o rasfoiesc pe de-a-ntregul: Ursula K. Leguin, Alfred Coppel, Matthew Hughes, George Lazar etc. (recunosc, de multi cei prezenti pe coperta nu prea am auzit, poate si pentru faptul ca am cam rupt legatura cu sf-ul). oricum, daca a mai luat-o cineva, rog sa se dea hutza cu parerea pe aici.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
am citit doar prima povestire. interesanta, ce sa zic?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
macar sa inceapa sa apara periodic.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cumparat si eu si am citit doar prima povestire.Oarcum ciudata si cam .... fada.Obisnuit cu volume de sute de paginigi si foarte detaliat scrise, presimt ca aceste mici povestiri o sa ma lase cam rece.Promit totusi sa citesc toata revista si apoi sa-mi formez o parere.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Eu raman fan al vechilor numere CPSF. Am gasit un anticariat pe net, www.alegecartea.net care au in stoc sute de numere de SPSF, la preturi foarte mici, de 2 ron pe bucata. Stare excelenta. Sper ca in curand sa imi completez colectia
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
am luat si eu nr. 2, nu am citit decat cateva povestiri dintr-un avion in altul. am cam adormit, ce sa spun, nici nu mi-au trezit interesul, poate eram si putin obosit, in fine, sa vedem nr. 3 ce cuvant va avea de spus...
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am luat nr. 3. a aparut zilele astea, dar l-am gasit, din intamplare, la un chiosc. nu toate au revista, din pacate. poate si din cauza ca tirajul e cam redus.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
a aparut deja pt. ianuarie? inseamna ca baietii deja sunt pe val. bravo lor! oricum, cred ca una din singurele publicatii de gen, daca nu chiar singura, care a reinviata cat de cat SF-ul.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
gata, am luat si eu nr. 4 din SCI-FI. sa vedem ce noutati mai are.
|
| | #19 (permalink) | ||
|
a aparut si nr. 5. vad ca se tin de treaba baietii. povestirile insa, unele din ele, sincer sa fiu, ma cam dezamagesc (vezi primele doua din nr. din februarie 2008).
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|