![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Arena Leilor sau cum sa iei bani ca sa faci bani
Exista o emisiune pe tvr2 care se cheama Arena Leilor. Vreo 3-4 smecheri cu bani multi vin sa asculte tot felul de baieti si fete cu aspiratii antreprenoriale. Daca le place de vreunul il finanteaza. Mai place cuiva ideea asta (care nu e originala, bineinteles, ca doar e vorba de tvr - e un format Sony aka Dragon's Den la BBC) ?
__________________ Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2004 | Quote:
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
parca la inceput finantau mai multe proiecte, acum finanteaza un proeict la 2-3 emisiuni, oricum e ok emisiunea, pe mine ma enerva ala de la flamingo
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Am vazut citeva episoade din varianta engleza. Vreau sa spun ca ai nostri sunt soft. Spunea unul de acolo unui tip care era doctor in nush ce domeniu ca parerea lui e ca ar avea nevoie de un doctor, asa pitch penibil i-a facut. Oricum, ideea e ca mi se pare super tare ca exista oameni dispusi sa faca pe business-angels (pe-afara e la mare voga chestia asta printre bogatasi) si ca nu toti oamenii de afaceri din ro sunt bishnitzmeni. Prea mult prigoana, virinel sau becali pe la tv.
__________________ Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| In primul rand e un show tv, trebuie luat ca atare.In al doilea rand, unii si-o fac cu mana lor, merg acolo total nepregatiti, cu niste schite nereusite pe post de plan de afaceri, reusind sa ingroape o idee buna.Altii merg cu chestii aberante, cum era un tip aseara cu impresariat artistic de 3 lei.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Intr-adevar sunt foarte aroganti si trateaza de sus pe multi care vin. Mai ales acea tipa, nush cum o cheama e de pe la inceputul showului, mare afacerista. Insa cei care vin, nu-i forteaza nimeni sa vina, trebuie sa indure aroganta lor.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| http://www2.tvr.ro/arenaleilor/inscrieri.php Oricine se inscrie acolo isi asuma si ceva suturi in kur. Ma rog, ar fi de apreciat chiar si aia care isi iau numitele suturi, ca macar au facut ceva (ma rog, au incercat sa faca). Eu stau si chibitez ca boul in fatza calculatorului. Se mai simte careva?????
|
| | #15 (permalink) | ||
| Asta din ce ideologie ai preluat-o ?Dupa tine, cei care-si deschid afacerea lor nu muncesc?
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Exprimarea gresita insa sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa zic...adica sper... http://dexonline.ro/search.php?cuv=afacere faceam referire la cei care sunt angajati. Cei care detin afaceri, fac ce zice dexul mai sus.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
De ce daca cineva vine la tine cu o idee care nu-ti place, posibil sa fie aberanta, trebuie sa-l iei la suturi doar pt ca tu ai banii. Raman la parerea ca indiferent de cat de multi bani ai avea sau in ce pozitie te-ai afla respectul fata de semenii tai trebuie sa te insoteasca. Probabil si din aceasta cauza am renuntat sa ma mai uit la Arena Leilor. Ma mai uitam saptamana trecuta cum "marii muzicieni" Virgil Iantu si Adi Despot o desfiintau pe o saraca pretendenta la Star factory... ziceai ca mai au putin si-o iau la bataie ca a cantat prea "moale".
__________________ Iţi rup fâşu', tuu! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Bun, cred ca e clar ca nu vom ajunge nicaieri continuand sa discutam atitudinea leilor. Mi se pare mai interesant si poate si mai productiv sa discutam calitatea concurentilor, in speta planurile lor de afaceri. Impresia mea generala este ca sunt doua categorii care primeaza: 1. Cei care vad emisiunea ca pe o loterie si vin acolo in speranta de a "face" repede si usor niste bani (nu au o "afacere a vietii lor" pe care sa nu o poata dezvolta decit cu o investitie - au facut si ei un plan peste noapte si spera ca poate-poate) 2. Cei care au afaceri viabile dar vor sa (le) creasca mult prea repede, sarind etape - vezi baiatul cu foto-ceramica funerara din ultima emisiune. 3. A treia categorie este mult mai restransa si cuprinde majoritatea castigatorilor - oameni cu planuri de afaceri bine puse la punct, care necesita intr-adevar o infuzie de capital.
|
| | #20 (permalink) | ||
| Bani usor facuti, usor se duc, sau nu!? Oameni aceia au trecut prin multe, sau au facut bani pe baza unui noroc; sau mai exista posibilitatea urmatoare: stiu ce inseamna o afacere profitabila, acestia jongleaza in afaceri, personal am tot respectul pentru acesti oameni. Ei sunt oameni de afaceri in adevaratul sens al cuvantului. Eu personal nu i-am vazut pe acestia sa apara la tv (1 exemplu) pentru a-si promova afacerile ... m-am legat de chestia asta fiindca alte persoane apar si fac bani, dar nu ei sunt "vinovati", alti stau in spatele acestora. Tot respectul meu pe cei ce au avut ideea de a promova aceasta emisiune. -> site <-
__________________ „ Eu am visat să rămân om şi m-am luptat cât am putut. ” - Octavian Paler Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|