![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Filme pe DVD si Carti - Inserturi in Ziare / Reviste
Acest topic este pentru anunturilor referitoare la filmele pe suport dvd distribuite in cadrul editiilor speciale ale unor ziare sau reviste. Daca mai stiti voi ceva completati Filme ce vor apare saptamana urmatoare miercuri:---> EVZ -->Eternal Sunshine of the Spotless Mind pret 6 ron vineri:---> Cotinianul---> PrisonBreak DVD 3 ep 5 si 6 pret 13 ron Carti: luni:----->Cotidianul-->CHE GUEVARA. El Comandante pret 13 ron
__________________ Din pacate traim cu speranta si murim cu regretul | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
La Saptamana Financiara au aparut si alte romane de Mario Puzo cu exceptia: Omerta, Nasul si Ultimul Don ?
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ - ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ microSDHC 4GB ] | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Romania Libera a mai pus altceva pe tarabe in afara de Babe? (Btw, imi amintesc ca in cinematografe a fost vorbit in romana la vremea lui, saracii astia n-au putut sa adauge un stream audio cu romana, de a trebuit sa-i citesc lui fiu-meu tot dialogul).
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Babe a fost in romana la cinema, chiar daca e vechi. Imi amintesc cu precizie ca eram student si nu m-am dus la film tocmai din pricina ca era in romana.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|