![]() |
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Luni, 18 februarie, in Gandul, "Lord Of War" (2005) cu Nicolas Cage, la pretul de 5,9 lei. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Pe 18 februarie, Gândul lansează o nouă serie de filme pe DVD - o selecţie consistentă de producţii internaţionale recente, grupate sub sloganul “Filme pe Gândul tău”. Noua serie de filme oferite de ziarul Gândul va debuta cu un film de acţiune, avându-l în rolul principal pe un câştigător al Premiului Oscar, Nicholas Cage - Traficantul de arme (Lord of War). Seria continuă în următoarele săptămâni cu filmele: Premoniţia (Premonition, cu Sandra Bullock), Prietenie absolută (The constant gardener, cu Rachel Weisz şi Ralph Fiennes), Instinct primar 2 (Basic Instinct 2, cu Sharon Stone), Omul de răchită (The wiker man, cu Nicholas Cage), Domino (Domino, cu Keira Knightley şi Mickey Rourke), La vie en rose (La Mome, cu Gerard Depardieu), Slevin: Nevinovat cu ghinion (Lucky Number Slevin, cu Bruce Willis, Lucy Liu şi Morgan Freeman), Pledez vinovat (Find me guilty, cu Vin Diesel), Capcana viitorului (Next, cu Nicolas Cage, Julianne Moore şi Jessica Biel), Edison (Edison, cu Morgan Freeman, Kevin Spacey, Justin Timberlake, LL Cool J), Seraphim Falls (Seraphim Falls, cu Pierce Brosnan, Liam Neeson) şi Mr. Brooks (Mr. Brooks, cu Kevin Costner, William Hurt, Demi Moore). DVD-urile vor însoţi ziarul Gândul la nivel naţional, numai la punctele de difuzare a presei, în fiecare zi de luni, începând cu 18 februarie, şi vor putea fi achiziţionate numai împreună cu ziarul la preţul de 5,9 lei. Last edited by liviupopa; 14-02-2008 at 21:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Organizatii secrete II am si eu o intrebare in leg cu saptamana financiara, am vaz ca scrie daca te abonezi vei primi toate bonusurile (cartile, dvd-uri, etc..) se refera la faptul ca vei primii si bonusurile dinainte sau doar pe cele ce vor urma? | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
7x4=28RON ...in fine. o sa le dau un mail | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Salutare la toata lumea ! Azi 25 februarie - in Gandul - DVD - "Omul de Rachita" (cu Nicolas Cage), - in Saptamina Financiara - carte - "Toti Oamenii Presedintelui" ( de Carl Bernstein si Bob Woodward). Miercuri 27 februarie - Jurnalul National - editie de colectie CD - Gica Petrescu. Daca mai afla cineva ceva pentru zilele urmatoare, rog postati. | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
Salut ! Sunt nou p'aici Vazusem pe alt forum cum membrii postau inserturile doar la EVZ Cotidianul si Gandul...sunt multe reviste ignorate care uneori mai vin si cu dvd'uri..sper sa postati cat mai multi aici ![]() Pentru inceput : Luni, 3 martie, Gandul apare cu filmul Premonition, un film cu Sandra Bullock in rol principal. Pretul este tot de 7 lei. | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
Luni 3 martie, Saptamana Financiara ne ofera cartea lui Paul Erdeman "Ultimele zile ale Americii" ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Niste sugestii pentru postare : Descopera , Cotidianul (carti) , Republika (aici dvd'urile vin in plicuri ceea ce eu nu prea agreez) ; am observat ca si Bolero sau Viva au mai venit cu dvd cateodata , Target , si Top Gear a avut 2 dvd'uri asa ca ne putem astepta oricand ; mai sunt dar deocamdata astea imi vin in minte ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Vineri 29 februarie Cotidianul vine insotit de ultimul dvd din prima serie Prison Break..Episoadele 21-22 (speram sa continuie si cu seria 2) Last edited by Shaq; 25-02-2008 at 21:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|