![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Miercuri, 5 martie, Evenimentul Zilei se distribuie impreuna cu DVD-ul Arnie \ What's Eating Gilbert Grape ! | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Stie cineva daca Romania Libera de miine 4 martie are vreun DVD (film) ? Am auzit ca ar fi un film in regia fratilor Coen, dar nu stiu cum se numeste... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Gata, am aflat !... Deci, miine 4 martie in Romania Libera avem DVD: "Barton Fink" (1991) cu John Turturo si John Goodman. Regia Joel Coen. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Luni 10 martie - Jurnalul National - editie de colectie cu CD Liviu Vasilica. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Se pare ca undeva s-a strecurat o eroare... Deci, astazi 4 martie in Romania Libera avem DVD "Scarface" cu Al Pacino (nu a fost saptamina trecuta, adica pe 26 februarie...), iar DVD-ul "Barton Fink" va fi in Romania Libera de saptamina viitoare, adica pe 11 martie (pentru acesta, scuze din partea mea...) Sper ca acum informatiile sint corecte. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Astazi 5 martie in Cotidianul : cartea "Insecta" de Claire Castillon. Last edited by adrian2; 05-03-2008 at 11:11.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Azi 18.03 : Romania Libera - Nu are nimic !!! Miercuri 19.03 : Cotidianul : cartea "Printre altele, m-am apucat de fumat" de Aoibheann Sweeney. Evenimentul Zilei : film DVD : "Valul Pictat" cu Edward Norton si Naomi Watts. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Joi 20.03 : Jurnalul National : DVD "Tehnologie Extrema : Canalul Panama". Last edited by adrian2; 19-03-2008 at 10:13.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Jurnalul National va inaugura joi 27.03 seria "Liceenii" pe DVD, astfel : Joi 27.03 - "Liceenii" Joi 03.04 - "Declaratie de dragoste" Joi 10.04 - "Liceenii in alerta" Joi 17.04 - "Extemporal la dirigentie" Joi 24.04 - "Liceenii rock'n roll" | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Luni 07.04 : Jurnalul National : editie de colectie cu CD Lucretia Ciobanu Saptamana Financiara : cartea "Panica din '89" de Paul Erdman Gandul : film DVD "Instinct Primar 2" - cu Sharon Stone Marti 08.04 : Romania Libera : film DVD "Sa ucizi o pasara cintatoare" - (1962) cu Gregory Peck | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|