![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Mai, eu am cautat JN cu `Declaratii de dragoste` si nu era pe nicaieri, mi-au zis ca azi a aparut fara DVD. Care e faza?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Pai si atunci cand apare ? La ei pe site nu scrie nimic de vol 2 din Liceeni ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Salut, imi pare rau ca nu l-ati gasit, dar programul de aparitie l-am luat din JN : www.jurnalul.ro/articole/120543/liceenii Ar fi doua variante: ori au schimbat programul de aparitie din cauza balamucului din Bucuresti de zilele astea, sau poate vinzatorii de la ziare au facut "pierdute" DVD-urile si au ramas doar ziarele... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hai ca am descoperit misterul !... Tot in link-ul de mai sus, dupa articolul propriu-zis, urmeaza comentarii... la comentariul nr.7 (facut de cineva de la redactia JN), se spune ca s-a decalat cu o saptamina... deci urmatorul DVD ("Declaratie de dragoste") va apare joi 10.04. Acum nu stiu daca au decalat toata seria cu o saptamina sau pe 10.04 vor apare 2 filme, dar daca va intereseaza puteti sa intrati acolo si sa intrebati... se pare ca se raspunde destul de repede si la obiect... si scuze catre toti vinzatorii de ziare !... se pare ca i-am acuzat degeaba, dar traim in Romania si era si asta o varianta Last edited by adrian2; 04-04-2008 at 14:06.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Eh,nu-i nimic. Poate au spus in JN de miercuri de decalaj dar eu nu cumpar zilnic JN pt ca nu imi place, sunt mult prea pro voiculescu. Ce alte filme au mai avut cei de la JN ? Mai am prin casa `Pianistul` si `Dancing with the wolves` care sunt de anul trecut. Nevermind, am gasit pe shop.jurnalul.ro, acum au adaugat si cartile si filmele, inainte era doar muzica Mullholland falls Chicago Dancing with the wolves Alexander http://shop.jurnalul.ro/jurnalul-24-Artistic.html Si mai e unul cu St M Braila si mai sunt niste discuri de la Discovery
|
| | #86 (permalink) | ||
|
Din cite am vazut, ar fi "Alexander". "Mulholland Falls" si "Chicago". Poti sa intri pe : www.shop.jurnalul.ro si au acolo oferta completa cu ce a aparut si se pot cumpara (cu ramburs prin Posta). | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Ok,mersi. Stiti cumva in colectia Enciclopedia, la Cotidianul, ce apare azi ? Vad ca si-au schimbat siteul si nu e updatat. De asemenea am inteles ca se lanseaza, tot la Cotidianul, noua colectie simfonica http://cotidianul.ro/von_karajan__in...fer-42771.html Stiti cand apare exact?
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Din pacate, nu stiu, nu am urmarit colectia asta...mai fac sapaturi si daca aflu ceva, postez... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am mai aflat cite ceva... Referitor colectia Enciclopedica, se pare ca s-au oprit la seria IV si nu au mai continuat...nu stiu daca este finalul sau vor mai continua si cu seria V... deocamdata in zilele de luni au Enciclopedia Ilustrata a familiei din colectia Educativa... Referitor Von Karajan, seria incepe vineri 11.04 si va continua in fiecare vineri pina la sfirsitul lunii mai... detalii suplimentare (este tot linkul pe care l-ai postat) : http://www.cotidianul.ro/von_karajan...fer-42771.html dar mai spre sfirsitul articolului... Last edited by adrian2; 07-04-2008 at 11:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
|
au continuat, doar ca acum nu se mai da cu ziarul, ci impreuna cu suplimentul `book review` ai dreptate, era scris mai jos, miop mai sunt
|
| | #92 (permalink) | ||
| Astazi 09.04 : Cotidianul : cartea "Lada fermecata" de Bernard Malamud. In Evenimentul Zilei ar fi trebuit sa aiba un film pe DVD, dar de pe 26.03 ("24 de ore" - "Trapped") nu a mai aparut nimic... poate ma insel si le-am scapat eu... daca stiti ceva, rog postati... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |