Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-03-2008, 15:26   #1 (permalink)
Registered User

Ajutati-l sa traiasca !

http://img406.imageshack.us/img406/3299/afisdx1.jpg

La aflarea cumplitului diagnostic, familia lui a ramas fara cuvinte. "Am fost la Iasi si i-am facut tomografie. Rezultatul? O tumora galopanta, pe creierul mic. Am plecat la Bucuresti în aceeasi noapte. Dupa mai multe investigatii, fiul meu a fost operat. Tumora era maligna si înfipta în meninge", povesteste mama sa, Lavinita Scântei. De câteva luni, tânarul trece prin momente cumplite, luptându-se cu nemiloasa boala. Banii s-au cheltuit prin spitale iar acum familia nu mai are nici un fel de sprijin. Tocmai din acest motiv, mama tânarului ne-a contactat într-o încercare diperata de a mai face ceva pentru ajutorarea copilului atât de crunt lovit. "Facem din ce în ce mai greu fata la toate nevoile. Sufletul meu este facut zdrente, parca ma lasa puterile. Financiar, însa, nu ne mai putem descurca deloc", spune mama tânarului. Bogdan a facut biopsie care a indicat rezultatul: meduloblastom desmoplazic - o grava forma de cancer la creier si coloana vertebrala. Dupa examenul histopatologic si confirmarea diagnosticului, a fost transferat la Institutul Oncologic Fundeni, unde a urmat noi si noi tratamente. În prezent, tânarul se afla în tratament citostatic, pâna în luna mai. "La sfârsitul acestei luni, va trebui sa plecam în Italia, la Centrul European de Cancer «Gaetano Pini», din Milano, pentru investigatii si tratament. Toate acestea necesita cât mai urgent suma de 20.000 de euro. Baiatul nu manânca decât alimente ecologice, pe care le procuram de la "Naturalia" Floreasca - Bucuresti. Urmeaza si un tratament naturist, iar cheltuielile depasesc 1.000 de euro pe luna. Suntem în mare impas. Nu mai putem face fata nevoilor. Banii nu ne ajung decât pentru o saptamâna dintr-o luna", ne spune, cu lacrimi în ochi, mama. Aceasta apeleaza, ca o ultima speranta, la oamenii de bine care exista, cu siguranta, în judetul Vaslui. Orice ajutor, cât de mic, este binevenit. Familia este în mare impas, dar, cu toate acestea, cei apropiati lui Bogdan nu si-au pierdut nici o clipa nadejdea în Dumnezeu. "Ne rugam neîncetat si stim ca Cel de Sus, în mare Lui milostivire, îsi va arata fata spre noi si ne va ajuta. Bogdan trebuie sa ajunga preot, sa-l slujeasca pe Dumnezeu si sa se roage pentru noi toti. Are atâtea misiuni de îndeplinit pe pamânt! Ajutati-l sa se faca sanatos! Ajutati-l sa traiasca! Trebuie sa traiasca!", spune, cu disperare în glas, Lavinita Scântei. Cine vrea sa îl ajute pe Bogdan o poate face depunând o suma cât de mica în curo sau în lei, în conturile deschise, la Banca Transilvania, pe numele lui Popa Bogdan Constantin: ÎN EURO : RO69BTRLO3804201991601XX ÎN LEI: RO80BTRLO3801201I10760XX

Monitorul de Vaslui

Acest baiat a terminat facultatea la teologie in Iasi si acum doreste sa-si dea master-ul dar din cauza sanatatii si a banilor nu crede ca o sa poata sa-l dea.

Vreau sa va spun ca orice banut este important in salvarea acestui baiat minunat ! Am organizat un spectacol Sambata (29 Martie) in Vaslui la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Doresc sa va spun ca nu este o gluma , in Vaslui am organizat campanii in scoli de a salva acest baiat si de a se strange bani.
Va multumesc mult ca ati citit acest mesaj si doresc sa nu suferiti , sa va injurati .

Multumesc inca odata !

Moderatorilor n-am stiu unde sa postez asa ca am facut aici acest thread , daca nu e bine si am gresit va rog frumos sa mutati thread-ul . Multumesc !

ID Y!M : youwannabelikeme sau ilynkaa !
Astept mesaje pe privat sau aici !

--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Up !!!!

Last edited by Radu C.; 27-03-2008 at 15:30.. Reason: Automerged Doublepost

Radu C. is offline    Reply With Quote
Old 27-03-2008, 18:43   #2 (permalink)
Nimãnui nu-i pasã de custom title-ul tãu

fozoms's Avatar

Location: Nimãnui nu-i pasã de locatia ta..... Posts: Nimãnui nu-i pasã de posturile tale..... Infractions: Nimãnui nu-i pasã de infractiunile tale.... Trader Rating: Nimãnui nu-i pasã de trader rating-ul tãu.....
Frumos loc ti-ai gasit sa ceri ajutor.....vei vedea in citeva secunde de ce spun asta
Si mai dai si up-uri la kil...

fozoms is offline    Send Message via Google Talk to fozoms Send Message via Xfire to fozoms Reply With Quote
Old 27-03-2008, 23:24   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by fozoms View Post
Frumos loc ti-ai gasit sa ceri ajutor.....vei vedea in citeva secunde de ce spun asta
Si mai dai si up-uri la kil...
Am postat mai pe toate forumurile pe care aveam un user , incercam sa facem tot posibilul sa-l facem bine pe Bogdan.

Sambata aceasta va avea loc un spectacol caritabil in Vaslui la Casa de Cultura a Sindicatelor , toti banii de pe bilete se vor duce catre Bogdan.Pentru mai multe detalii aveti id-ul meu si al unei organizatoare sau puteti lasa un mesaj aici sau prin pm.

Radu C. is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules