![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
ce e asa incredibil? politia a facut ce trebuia, a conservat urmele accidentului, s-au asigurat ca nimeni nu paraseste locul accidentului si ca nici un gura casca priceput la toate ii da un prim-ajutor care putea sa-i fie fatal. din cate am inteles, salvarea a ajuns acolo in 9 minute, SMURD-ul mai repede. cele 20 de minute sunt povesti jurnalistice. de cum au ajuns, cei de la SMURD au spus ca trebuie intubata... oare era cineva in stare sa-i faca asemena operatiuni medicale? daca avea ceva probleme la coloana, si era miscata, nu era mai rau?
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ce mi se pare mie incredibil e ca "jurnalistii" mai au putin si ii scot vinovati pe politisti. A omorat-o cel care a dat peste ea pe trecerea de pietoni, baieti.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
...Oricum...nu avea nimeni ce sa-i faca.
__________________ Welcome to the dark side...We have cookies ! Sistem...E8400, HD4850, GigaByte GA-P35-DS3L, 2gb mushkin dual channel 1066mhz, carcasa cu sursa noname 400w | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Eu ma intreb cati sunteti soferi dintre cei de aici.Si cati ati luat carnetul pe bune..O patura sau o haina se putea pune usor peste victima ca pierduse sange si probabil scadea si temperatura corporala.Eventual si sub cap,daca nu prezenta rani vizibile.Daca era nevoie de un garou se aplica.De aia e trusa de prim ajutor si de aia ultima rubrica din manualele de teste pentru examenul auto e cu intrebari din primul ajutor.Nu sunt puse acolo de forma daca nu stiati.Esti sofer,ai dat peste cineva si victima are nevoie de ajutor..o ajuti cat se poate astfel incat sa nu faci rau.Nici un politist nu a stat langa victima si soferita.Ambele parti sunt vinovate.Eu am ramas socat de cate indiferenta,soferita dadea interviuri in loc ca incerce sa ajute victima,macar sa stea langa ea si la fel,nici un politist nu a facut vreo tentativa de prim ajutor din ce am vazut un acel filmulet.Daca ati fi fost in locul victimei(indiferent de cine a fost vinovat) v-ar fi convenit sa muriti incet pe un trotuar in timp ce toti se uitau la voi?Poate femeia aia avea copii,puneti-va in pielea lor:"mama a murit ca un caine pe marginea drumului si toti se uitau ca la un freak-show".E normal? "În Codul Rutier se arată că, în caz de accident de pe urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, conducătorul implicat este obligat, printre altele să transporte răniţii la cea mai apropiată unitate sanitară, în lipsa altor mijloace de transport, după care să revină imediat la locul accidentului" PS:Nu zice nicaieri ca era lovita la coloana si nu trebuia miscata.A fost vreun politist sau soferita sa verifice starea de sanatate?Sa constate cat se pricepe ce traume a suferit?Daca era in mijlocul unui drum pustiu la 50km de orice spital la fel faceau?Nu cunosc deloc alte detalii decat ce s-a vazut acolo in acel clip,dar daca asa e,e vai de mama noastra.De sus pana jos.
__________________ 1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,2*1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Asus GeForce 8600GT Silent 512 Mb Ddr3@791/1700,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Sony-Ericsson T65/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,512DDR,Dvd-Wr Last edited by Hadrian; 01-04-2008 at 15:36.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|