La multi ani GO si noua, comunitatii formate odata cu aceasta revista !!!
La multi ani GO si noua, comunitatii formate odata cu aceasta revista !!!
"Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog)
Sunt curios daca mai are timp si de jocuri sau daca ii mai face placere sa le si joace, acum ca a ajuns sa fie game designer...Si daca da, at cam ce jocuri? (probabil ca am sa primesc raspuns peste un an, la urmatoarea aniversare GO)
Last edited by Dead Ghost; 15-03-2009 at 18:39.
La Multi Ani !!!
La naiba, ce-am întârziat! La mulţi ani!
Afantana, good to hear from you.
No reflection
Ăăă... era pe aici un thread cu reviste scanate pe care nu îl mai găsesc. În fine, voiam să vă arăt topic-ul ăsta, început anul trecut, pe care s-au adunat o grămadă de reviste vechi (inclusiv colecţia GO, desigur). Download away!
Multam! Pe cuvant ca e fascinant... ^^
-Go
la multi ani ! si scuze de intarziere
I5-760-4ghz/8GB/3.5TB/460GTX/23" Dell u2311h ips/X-Fi/ Razer - DeathAdder & Goliathus control alpha
CANON EOS
20D 5D 5D MkII 24-105 IS, 70-300 IS, 50 1.4 HSM,70-200 2.8 HSM, 580 EX I & II
Întrebare pentru foştii redactori: de la ce vine "Aergistal"? Gugăl nu ştie, dar cineva a sugerat că ar putea fi de aici. A sugerat bine?
Pai e data explicatia in numarul in care apare pentru prima data rubrica. Da, de acolo vine.
Nashpa...
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and has been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)
Aha, acum văd. Explicaţia de fapt e dată ca răspuns unei scrisori în numărul 7, următorul după cel în care a apărut prima dată rubrica. OK, merci.
Sau asa, nu mai tin minte exact. Insa imi aduceam aminte ca au scris ei pe undeva prin revista de la ce vine.![]()
Nashpa...
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
go up! LMA!
"Si daca RAM-uri bat in geam
De se cutremur FLOPPY,
E ca in HARD eu sa te am
Si-n DOS sa mi te-apropii"
Numai directori si sefi pe acolo......ma intreb cine mai scria in revista...
![]()
When There's No More Room In Hell The Dead Will Walk The Earth...
A mai trecut un an?
La multi ani!![]()
Nashpa...
go GO! misto unblow a kis![]()
Starcraft is my religion...
Kill them all and let God sort 'em out.
I7 930 2.8Ghz, Mobo Gigabyte X58A-UD3R, 6GB DD3 Kingston Hyper-X 1600MHz, Gainward 770 GTX Phantom, X-FI Xtreme Music, Boxe Creative 6700 6.1, 2 x HDD 1TB Samsung F3 + SSD Intel X25-M 80GB, Mouse Logitech G5 + Funk, Thermaltake Xaser V3000A Case + sursa 650W Seasonic-X, full aluminium - 7 coolers, monitor Dell U2410
The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert)
de la 'nea Afantana citire: No reflection: Game Over... 14 years ago ... ?
cumpar Diablo2:LOD Soundtrack
mda, 14 ani au trecut si parca mai ieri cumparam primul numar la "modica" suma de 5.000 de lei ceea ce era ceva imens pe vremea aceea
ehe...si eram in primul an de liceu...si erau cd-urile rusesti/bulgaresti la tarabe si...vremuri frumoase
oricum, "La Multi Ani inca o data!" cu multa nostalgie...
Bookmarks