![]() |
| | #41 | ||
| Cred ca va uitati prea mult la TV ![]() | |||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 Location: Bucuresti | Pe N24 se uita cineva? | ||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | dar de cosmarul teo si tanta care se repeta la nesfarsit cu aceleasi ,,glume,, | ||
|
| | #44 | ||
| Quote:
![]() In fine, ce pot sa zic, cand nu face dedicatii muzicale tembele sau crize de epilepsie tipu' e chiar ok La fel si Badea cand nu face pe filozoful sau pe maimuta electrocutata (adica mai putin de un sfert din emisiune ). Gadea in schimb ma enerveaza orice ar face...cat despre Cristoiu, atata vreme cat doarme in liniste nu-mi dau seama pe cine ar putea deranja ![]() Quote:
![]()
__________________ Nebanuite sunt caile prostiei.. | |||
|
| | #45 | ||
| 1st place: Mircea Badea, by faaaaaaaaar 2nd place: Teo, bleah 3rd place: Busu aka. Florin Busuioc
__________________ Vand Daewoo Nubira II Last edited by LYM; 19-07-2008 at 15:09. | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | e FOARTE greu sa alege cativa decenti, dar calamitati sunt : -valentin stan - pare un om cu probleme psihice reale, nu e doar un rol la tv -miki alexandrescu - ala care merge la o bere cu hamilton si raikonen -dan diaconescu -andrei gheroghe ar mai fi : -cu mici exceptii prezentatoarele de stiri+meteo+sport de la realitatea tv + antena 3 (exceptii vreo 2 -3 maxim) -comentatorii sportivi : enachescu, graur, ala slab si inalt de la n24 -dive din ce in ce mai late : raduleasca+andreea marin -gadea+cristoiu -Andreea Cretulescu PS: e bine ca nu ma afecteaza. ma uit prea putin ca sa aiba urmari serioase. | ||
|
| | #47 | ||
| Am auzit ca Busu trage cateva tarii la masea inainte de emisiune. Un distrus...
__________________ | |||
|
| | #48 | ||
| Eu nu prea ma uit la tv iar cand o fac, evit posturile nationale. Cu toate astea, este evident ca din categoria distrusii de pe tv fac parte si: badea, oreste, diaconescu, negru, tatu sau gemenele minune de pe N24 parca. Pe acesti oameni i-as trimite in mina la impins vagoane. Eu zic sa te mai gandesti. Daca ai avea capacitatea, i-ai intelege geniul.
__________________ ::: HP Compaq 6510b Intel T8300/4Gb/250Gb ::: iPhone v1 2.0.2 ::: | |||
|
| | #49 | ||
| te referi la idiotul de angrei gheorghe sau imbecilul de mircea brenciu? daca raspunsul e "da", atunci parerea mea ramane aceeasi despre e, chiar daca "n-am capacitatea" sa-i inteleg, dupa cum spui. insa, te rog, mai usor cu afirmatiile nefondate, pentru ca nu ne-am tras de sireturi pe bancile facultatilor si nici n-am ***** aceleasi gacici in timpul anilor de studentie.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #50 | ||
| Ma refeream la gheorghe si nu inteleg de ce te-ai basicat asa tare. Imi cer scuze in caz ca te-am jignit! Tu vorbesti de afirmatii? Imagineaza-ti ca ca eu sunt gheorghe, care ar fi cuvintele cu care ti-ai cere scuze pentru ce ai spus? Intr-adevar, nu am avut nicio treaba impreuna, mai ales pe perioada anilor tai de studentie, ani in care ai avut de aface cu o multime de gagici............. Pe de o parte, nimeni nu poate sa stabileasca daca afirmatia mea este sau nu nefondata, pe de alta parte, daca nu ai capacitatea de a comunica cu un om pe o anumita frecventa nu inseamna ca tu sau el ai/are o problema. De curiozitate, care sunt oamenii din media pe care tu ii apreciezi?
__________________ ::: HP Compaq 6510b Intel T8300/4Gb/250Gb ::: iPhone v1 2.0.2 ::: | |||
|
| | #51 | ||
| pentru oameni buni de televiziune probabil e un alt topic separat si n-as vrea sa le amestec. ag nu imi place din multe motive si apoi, nu am de ce sa ma justific. sa pastram totusi linia topicului. am stabilit deja un lucru cert - n-am capacitatea sa ii inteleg geniul. next!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #52 | ||
| am prins accidental emisiunea lui Gaita de pe Antena1 punea o intrebare pe strada "de ce multe cupluri de tineri declara ca nu au orgasm satisfacator?", iar toti intervievatii raspundeau de parca erau intrebati despre contractare credit la banca pentru o casa.. foarte, foarte fake! ori erau platiti sa raspunda asa, ori era o jmekerie pe partea audio editata in studio.. oricum mi s-a facut scarba. omul s-a intors din Canada si probabil are impresia ca am ramas la fel de inapoiati..
__________________ "Today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration.. that we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There's no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves. Here's Tom with the weather." Bill Hicks (1961-1994) | |||
|
| | #53 | ||
| Mircea Badea clar
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #54 | ||
| Dca Badea este cel mai varza uita-te la cate pagini de discutie a adunat ,ca sa nu mai vorbesc ca are un topic separat si mai ales vezi ratingul pe care-l face si unde ii bate lejer pe cei de la N24 sau Realitatea. Quote:
![]()
__________________ Dar mai bine tac,caci tacerea e de aur,vorba unui functionar transferat la cerere...la cererea sefului ! | |||
|
| | #55 | ||
| Piesele grele cred ca sunt Gadea, Raicu sau Zana de la Surprize, emisiunea de divertisment Masculin si Feminin, prezentatorii de la Folclorul contra ataca, exemplele pot continua, Dan Diaconescu, femeia aia de la sport, nu mai stiu postul... ecranul e plin de monstrii...
__________________ Contact: 0745 146 249 / Adrian | |||
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | nu inteleg ce aveti cu Mircea Badea, are momente cu glume de kkt, dar in rest da clasa la multi + ca il duce capu. Nu pot sa zic ca Stan e cel mai varza om de tv, dar e funny ...cateodata )pe cand aia de la OTV si Rtv...sunt multi, adica...nush catzi sunt ok din aia. | ||
|
| | #57 | ||
| Brancu de cand a inceput sa se creada Jay Leno.
__________________ Silence!!! I kill you!!! | |||
|
| | #58 | ||
| Valentin Stan nu este om de televiziune. El este invitat la Sinteza zilei. Deci iese din discutie. La fel si Cristoiu. El poate fi, in cel mai rau caz, analizat pentru emisiunea Zig-Zag, insa nu stiu cati dintre cei care s-au luat de el ii urmaresc si emisiunea. on: Brancu si Busu se bat pentru locul I, cel putin din punctul meu de vedere. | |||
|
| | #59 | ||
| Sunt multe verze în televiziune, cu greu poţi face un top. Totuşi, a menţionat-o cineva pe Alina Plugaru? Am citit doar printre rânduri. Vlad Stan are momente în care se comportă ca un dobitoc, dar e amuzant. ![]() | |||
|
| | #60 | ||
| Alina Plugaru?? Nu-i amuzant ce zici tu acolo....
__________________ Silence!!! I kill you!!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|