![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| > Americanii au un opus la oscar in care premiaza filmele varza Zmeura de Aur. Da, sfinta subiectivitate. Pina cind toata lumea o sa propuna pe toata lumea si o sa rezulte ce se stia inca de dinainte, anume ca televiziunea cu totul e varza. Si atunci o sa va spargeti televizoarele. Tot o implicatie logica.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
sa vedem... dan diaconescu direct pe primul loc fara discutii. urmeaza dan negru cu glumitele lui si fata lui de miel abuzat... apoi gloata de oligofreni care prezinta "reality showuri" pe la prima, a1 si increngaturile lor. apoi ingramadita aia de la heaven care prezinta o emisiune "sarumana mama" sau cam asa ceva. mai varza ca aia nu exista, dar trebuia sa pun monstrii sacri inaintea ei... si mai sunt o gramada, dar nu stiu cum ii cheama
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
m.badea ,omu asta a devenit un mascarici
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Hai si de la mine un vot pt Haiman si unu pt Busu...oamaenii aia nu au ce cauta pe sticla, sant jalnici, penibili, io nu inteleg cine ii tine acolo?!?! Altii chiar is capabili sa faca o treaba, dar ori li s-a urcat la cap, ori si-au atins nivelu de incompetenta, cert e ca au decazut: vezi Tatulici, Gheorghe, si probabil urmeaza si altii. Stelian Tanase e o mica nulitate(oximoron sau ceva, oricum imi place cum suna), care aer/avea emisiune(nu ma uit la tv asa des).
__________________ There is no reciprocity. Men love women, women love children, children love hamsters. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
E unu pe la otv care are o emisiune dimineata, impreuna cu o blonda. Nu stiu cum il cheama, nu ma intereseaza, insa i-as cara un camion de pumni in mufa cu mare placere. Dupa mine, asta e cel mai varza, din toti care apar pe sticla. Asta nu inseamna ca cei mentionati de voi nu sunt candidati seriosi la titlu. LE: ca sa nu fiu acuzat de superficialitate, m-am documentat. Pe retard il cheama claudiu, iar emisiunii ii zice zori de zi.
__________________ Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi intr-o buna zi asa se va si intimpla. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Am vazut thread-ul acum o ora si-am zis sa nu ma arunc sa scriu prostii. Asa ca m-am dus pe site-ul Antenei 1 si m-am uitat la inregistrarile emisiunii Roata de rezerva. Mai mult de 3 n-am suportat. Deci...prezentatorii emisiunii Roata de rezerva sunt varza!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Eu l-as nominaliza pe Florin Busioc, dupa cum a zis si Greg. Florin Busuioc se imbraca ca un clovn si mai vine sa prezinte si neras ! Dupa voce, lasa de inteles ca are probleme mari cu "beutura". Nici nu ma mira ca e pus sa prezinte vremea, de la ce facea inainte. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Pe locul I este prezentatoarea emisiunii imbecile de pe B1TV Anima si Animus. Felul cum vorbeste, asa nazal si afectat ma face sa am fiori, sa mi se faca pielea gaina de rusine cand o aud. Este incomensurabil de penibila. Pe locul II este prezentatoarea de la emisiunea Reporterii Realitatii, Andreea Cretulescu cu acel defect de vorbire, ea vrea sa se afirme si poate facand emisiuni pana la 2 dimineata. http://images.google.ro/images?gbv=2...eea+cretulescu Pe locul III este prezentatorul unei emisiuni auto de pe National TV. Imi scapa numele emisiunii. Prezentatorul este un tip pe la vreo 50 - 55 de ani care are o fatza zici ca l-au adus astia de la C.A.P. (Cooperativa Agricola de Productie). Are o ***** imputita care face tot felul de sarcini dubioase si lui ii curg balele in timp ce. Non stop are pe Dl. de la Opel invitat. Se balbaie la 3 cuvinte, are un defect de vorbire la pronuntarea cuvintelor care au litera "Tz" de la TzEAPA, se pierde si are emotii constant. Este un penibil care trebuia sa aiba activitati de prashire pe camp. Definitia taranului prost/calm/talamb/pudic. Florin Busuioc - incepe intotdeauna cu Dobrogea, este ursuz si daca face vreun pic de misto de el Dedu sau ******* aialalta se ofuscheaza imediat. Problemele alea imbecile de logica .... unde nu ai toate necunoscutele. Fucking idiot ! Neti Sandu - she does the same crap you've seen her doing OVER and OVER and OVER AGAIN. Parca este un film cu VanDamme Retardatele alea cu parul colorat de la Maruta, Happy Hour - care se cred super cantarete, care tot fac vocalize enervante dupa 3 cursuri de canto. Folosesc des octane inalte pentru a arata unde s-au dus banii din CANTO. Ma mai enerveaza si oamenii care zic ca au alea super voce. Practic de fiecare data interpreteaza o melodie PLAGIATA. Mihai Gadea - nu am nici cea mai vaga idee cum mama dracu a ajuns ala director la GruPUL Antena la 30 de ani. Este foarte corporatist si nu are nici o treaba cu emisiunea aia cretina. Inainte el prezenta stirile noaptea, se balbaia atat de oribil si se incurca de iti era FOARTE greu sa il urmaresti. Ion Cristoiu - un comunist trait la sat 40% din viata care crede ca acum se afirma si il ascuta cineva in timp ce doarme pe rupte LIVE IN DIRECT
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Nicky...m-ai facat sa rad. Sunt perfect de acord cu toate personajele in discutie. As vrea sa mai adaug pe colega balbaita a lui Prelipceanu. Probabil ca gesticuleaza si cand doarme.
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|