![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Care vă place mai mult? | |||
| Compact | | 33 | 67.35% |
| Ring | | 16 | 32.65% |
| Voters: 49. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Compact vs Ring
Dupa cum ati observat in Bucuresti a aparut un nou ziar gratuit. Din fericire pentru noi tirajul acestuia este mult mai mare decat al batranului Compact. Acum apare intrebarea: Care este mai bun? Eu am votat pentru Ring pentru ca, dupa parerea mea, contine articole mai bine dezvoltate si mai interesante decat Compact.
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucharest |
compact chiar e un tabloid compact. ring - azi l-am luat de la metrou, am mers pasajul de la unirii si nu l-am mai citit ![]() asta spune multe despre parerea mea despre rinG
__________________ _________________________ | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Lol. De ce nu zici si de titlurile de prima pagina "informative" din Ring de genul "Andreea de ce nu-ti resfeti copilul?" Am votat Compact,e chiar ok pentru un ziar moca pe cand Ring e doar inca un tabloid penal.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Eu ma refeream la alte articole pentru ca ziarul contine doar cateva pagini despre vedete.
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am votat compact...este un ziar facut sa il rasfoiesti cat mergi 10 minute cu metroul sau ratb(daca ai loc) ring este un fel de copie a ceea ce a inceput compact, dar nu prea iese si daca vreau articole mai bine dezvoltate sau mai complete imi iau un ziar sau o revista axata pe tema respectiva compact si ring sunt un fel de libertatea pt ca trebuie sa acopere tot felul de teme ca sa fie citit de diverse categorii de persoane...poate tanti care se uita la surprize surprize chiar vrea sa vada ce a facut andreea marin, tipul din metrou vrea sa mai citeasca niste stiri din sport, o tipa vrea sa citeasca horoscopul si poate un student face doar sudoku si citeste bancurile Dar chestia care ma enerveaza si ma face sa cred ca ne meritam soarta este faptul ca multi oameni confunda acele cutii unde sunt puse ziarele cu niste cosuri de gunoi...ba mai mult ei nu confunda, dar nu le pasa ca nu e cos de gunoi.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
de citit nu citesc nici unul dar de luat le iau pe amindoua ca nu stii cind ai nevoie la tine de un ziar: mai omori o musca, il mai intinzi pe o banca si maninci parizer pe el. Deci ring e mai bun ca e format mai mare
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | Compact :)
Din cate stiu, ring are tirajul mult mai mic decat Compact, doar ca ringul este pus doar in cateva locuri. Avantajul Compactului este ca il gasesti cam in toate zonele, nu doar daca ai drum prin centru. In plus in Compact gasesti informatii mult mai utile si mai interesante decat ceea ce apare in ring. Oricum mie mi se pare ca se adreseaza unor cititori diferiti: Compact se adreseaza celor care vor sa afle informatii despre ce se intampla in Bucuresti, despre concerte, expozitii si asa mai departe, pe cand ring se adreseaza celor care citesc tabloide.... Asa ca votez Compact.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|