![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
Si acest nr continua traditia ca ultimul nr aparut sa fie mai prost ca cel dinaintea lui. In primul rand , se pare ca cei din redactie nu mai au subiecte interesante si au alocat cate 4 pagini fiecarei rubrici de scrisori( pe care le-au publicat aproape in intregime). Prezentarea jocurilor incepe de la pagina 84 , deci mai putin de 25%. Desi pe coperta e un PS 2, acesta nu beneficiaza decat de 1/2 pagina in care nu se spune nimic nou. Si lista ar mai putea continua, dar nu am terminat inca revista. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cel mai prost numar pe 2001, pana acum, l-am rasfoit doar, trebuie sa remarca ca tipa aia e dusa rau cu pluta, redactori mai putini, bate vant de rasoleala, ce sa mai zic, nashpa fratilor, Camile e groasa vere, fa dreacu ceva ca dai cu bata in balta, a inceput promitator anul si acum din mai rau in mai rau, e pacat.
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Se pare ca cei de la XPC arunca cu balega-n noi, cei de la *J*, crezand ca ei sunt zei sau asa ceva... Mai jos veti gasi o explicatie la articolul din XPC, despre J: http://www16.brinkster.com/juc/blah/...despre%20J.htm | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Mda revista e o pierdere de bani(dupa cum ma obisnuisem in ultima vreme).O pierdere de bani pt aia 5-6 care or fi cumparat-o.Eu nu am mai facut greseala asta. Faza asta imptriva jucaushilor nu denota numai nesimtire ci si prostie.Oricum pana apare J pe hartie pcgames e singura varianta de stiri pe hartie. Si o intrebare(pt Camil,sau cine o fi in masura sa raspunda):de ce se incapataneaza xpc sa puna asa multe articole pe teme de hardware si asa putine de jocuri? Probabil ti-a mai fost pusa intrebarea asta dar ai fa efortul de a-mi raspunde pt ca mi-e lene sa dau search. blame canada
__________________ I am Homer of Borg . Resistance is ..... ooooohhhhhh doughnuts! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
io le multumesc celor de la XPC ca mi-au prezentat acolo site-ul [ http://www.addiction.go.ro ] si l-au vorbit numa' de bine [l-au laudat nu gluma ].Thx guys!!!
__________________ | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sincer sa fiu,mie personal XPC nu imi da impresia ca ar avea ceva in comun cu calculatorul.Mai degraba ma inspaimanta (nu radeti) cand ma gandesc ca ar putea fi si alte reviste la fel.Adica paginile alea multe dintr-un numar anterior in care s-a vorbit despre cum sta unu' pe mIRC,cu poze&stuff au fost mult prea deplasate.Cat despre d-ra Andreea,redactoritza,no comment.Nu am nimic cu femeile in redactiile revistelor de calculatoare,ba chiar imi place foarte mult cum scriu unele (la reviste straine,bineinteles),dar ea nu stiu de fapt ce incearca,deoarece stinks.Cine stie ce-o fi facut ca sa ajunga in redactie...
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
eh... tipa oricum nu mi se pare dusa cu pluta deloc. e chiar desteapta manca-o-ar mama.. numa ca nu se prea pricepe la computatoare. pai cum sa te faci tarabagiu daca nu te pricepi la zarzavaturi? sfatul meu (daca are nevoie cineva de el, si cred ca nu, da asta e alta problema) e sa schimbe cam multe pe acolo nenea Camil. inclusiv pe el insusi. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Mah, Andreea nu cred ca a fost angajata pe seama unui concurs sau asa ceva. Ea cred ca e pusa acolo pe post de postasha ushuratica sau asa ceva. Pai, ea zicea ca mr. Sun se uita tot timpul la ea shi ii tot spune "pussy", pai ma gandesc ce io fi facand Camil, care e un fel de despot pe acolo... fata e simpatica dar nu are ce cauta in redactie. M-a revoltat faptul ca ia dat un punctaj asa de mic la jocul facut de Fun Labs, care ar fi trebuit sa aiba un scor mai mare pentru incurajare... ca nu se pricepe ea la condus e altceva. AM VORBIT IN NUMELE MEU! TOT CE E SCRIS IN REPLY-UL ASTA ESTE PAREREA MEA PERSONALA, fara a implica Jucaushii. ( ca sa inteleaga toata lumea.) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
ps acum am vorbit in numele Dracula C.C.O. si nu are absolut nici o legatura cu CHiPu'. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Faza aia era pentru oamenii cum este Camil, care interpreteaza cum se poate mai prost fiecare cuvintzel... In legatura cu pc party-ul vostru nu ma bag... oricum, intr-o revista ca xpc nu poti baga un articol vechi de o luna... citeste articolul ala din Jucaushii la care am dat link mai sus shi ai sa vezi... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
Ba baieti o frecati iarasi si iarasi la infinit.... Revista e supier , supier, cu exceptia articolului cu macio ala de chat, care m-a secat la ficati.... IAR ANDREEA MA DA PE SPATE DA CAT II MERGE MINTEA, plus ca e frumoas foc, mah,...chiar o sa-i fac un fanclub pe forum...as sta cu ea oricand , oricat numai sa fluiere... Cred ca aveti cu totii niste prietene docile ,care nu va ies din cuvant, asta in cazul fericit in care aveti....cu care nu prea aveti ce vorbi.... Nu stiu de unde concluzia ca nu le are cu calc., probabil ca daca mie nu-mi place de un joc, automar radu_x trage concluzia ca habar n-am de calculatore...e jenant ce p...naiba mea; Bai gioni, esti chiar ***** daca ne iei cu faze de genul " Cine stie ce-o fi facut ca sa ajunga in redactie..." Cred ca nu mai ai ce sa zici, si bagi scheme d-astea, de frustrat... Pana una alta , va da peste bot la toti labagii ca tine care aberati la black-mail... Camile : ti-ai dat seama care e diferenta dintre un modem si o placa de retea ? | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Re: lasati fata in pace !! Quote:
Daca tu vrei sa stai cu tipa ore in sir si sa te uiti la ea, du-te la redactie shi uita-te la ea... oricum, se pare ca s-a obisnuit sa si-o puna cu totzi. ![]() Pe mine, pur shi simplu ma enerveaza, shi NU ARE CE CAUTA IN REDACTIE! Daca tu tzi cu Camil & Co. treaba ta, dar uita-te in jurul tau shi o sa vezi ce zic oamenii care, totushi, mai shi gandesc... Eu am facut greseala sa cumpar revista xpc, inca de la aparitie pana luna trecuta cand m-am saturat de aberatiile din ea si am zis ca o las dreq. La inceput m-am gandit sa mai astept o perioada pana se linistesc lucrurile in redactia xpc shi am crezut ca redactorii vor devenii mai seriosi. Da pe naiba... daca ii intrebi intr-o scrisoare ceva, ei incep sa bata campii cu ideeile lor fixe shi idioate. Aia de la Xpc sunt nishte nebuni incurabili... au fost vreo 2 redactori cat de cat mai buni: Adam shi Traian... in fine nu le mai stiu exact numele... Deci, mai gandeste-te un pic... in ritmul asta Xpc va da faliment in mai putin de juma de an... eu nu vreau ca ei sa dea faliment Doamne fereste. Daca pot sa aiba viatza lunga shi sa traiasca in prostia lor multi ani fericitzi... Ei fac un fel de bashcalie prosteasca... fara nici un sens... Aici sunt sigur ca va sari Camil shi imi va zice ca shi cei de la *J* fac bashcalie... noi facem glume mai rafinate care ca nu jigneasca pe nimeni... iar dintr-un articol *J* vei intelege aproape tot shi nu va fi inundat de glume proaste shi fara sens cum se face pe la voi... Deci...Camile... condoleante... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Romania |
Radux fii putin atent te rog. Pentru inceput nu este treaba grija sau parerea ta cine are ce cauta ce in redactia XPC. Faptul ca esti si tu si multi altii de pe site de aici genul de persoane care nu puteti accepta cind vi se da peste nas cu mizeriile pe care le realizati (gratuite sau nu) este exclusiv problema ta. Trebuie sa intelegi si sa accepti aceste lucruri ca sa ti le poti imbunatati. Oameni care gindesc? Ma faci sa rid. Tu ai fi unul dintre ei? Faptul ca esti un pusti adolescentin virgin se vede din atitudinea ta. Nu accepti ca o fata poate fi mai inteligenta si sa se priceapa mai bine ca tine? Poate ar fi momentul sa o faci, dar oricum pubertatea probabil iti tine mintea incetzoshata. Din nefericire pentru tine articolele J imi sunt absolut paralele ca interes. Vazind insa de ce imbecil sunt scrise multe dintre ele, ma indoiesc ca ar putea fi foarte interensate. Cit despre XPC, surprinde-te aflind ca nu mai sunt redactor sef al revistei de la inceputul acestei luni iar faptul ca esti un imbecil ti-l transmite acum o persoana care nu mai lucreza la o revista, dar care a lucrat la o revista la care mucosi ca tine si-ar dori sa scrie dar lipsa de valoare nu le permite. hai ca uitasem, trebuie sa imi schimb acum nick-ul pe forum... | ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|