![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Earthlings,dependenta absoluta a umanitatii fata de animale Pur si simplu trebuie vazut....pe mine m-a lasat fara cuvinte si m-a facut sa ma gandesc de 2x inainte de a manca un "burger". Acest documentar,EARTHLINGS,foloseste camere ascunse si filmari care nu au fost niciodata aratate,una peste alta tind sa cred ca nu este copyrighted din moment ce este liber pt. download. asadar... Durata:1 h 35:28 min Marime fisier: Size: 700 MB Streaming: http://veg-tv.info/Earthlings sau direct download Va garantez ca nu o sa va para rau,arata ceea ce suntem (contine scene uluitoare) Comentariile sunt de prisos pana nu il vedeti,apoi sa va lasati o parere...who knows,poate putem face ceva!
__________________ Dau rating negativ celor care comenteaza aiurea pe thread-urile mele,fara gluma/caterinca/misto (cum vreti voi) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
acum dwld , revin cu pareri. edit : dumnezeule sfinte , cel putin infiorator .. mi`au dat lacrimile efectiv... Realitatea e cruda da , dar vorba colegului forumist de deasupra : nu sta in puterea noastra sa schimbam ceva , discutiile nesfarsite si filozofiile nu duc la nimic bun. Last edited by silverstorm; 29-07-2008 at 14:37.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|