![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| IP-ul norocos Quote:
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Trebuie sa fii retard la maxim daca iti inchipui ca IP dinamic inseamna protectie. Nici macar un proxy nu te protejeaza daca ai buctat-o suficient de grav. Daca vrei protectie totala, nu fa sharing. In ziare scrie doar de cei care fac sharing; astia sunt tinta. Nu e moral pentru retea, dar exista si aplicatii care falsifica uploadul. Si merg de minune. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
oni, daca toti ar falsifica uploadul nu ai mai avea ce descarca. Solutia este cautarea unor trackere sau huburi din alte tari, profitand de greutatea sau imposibilitatea colaborarii intre tara aia si a ta. De preferat NU din UE. Nu este o metoda sigura, dar este mai sigura decat spartul in figuri la tine acasa.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Intreb si eu, ca nu ma pricep. Te ia si de pe torente?
__________________ galerie foto | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| habar nu ai cate autoritati se invart pe trackere private. cum zicea si pig mai sus, cu cat mai straine cu atat mai bine
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
freenet ftw (macar intr-o zi) Cat despre DC, slava domnului ca nu am mai intrat de o vesnicie. Daca forwardez un share alt alcuiva se pune ? Adica eu nu am pus nimic la share. In rest, trackere private, fiind share-at secvential un fisier e foarte greu sa demonstreze ca tu ai pus la share fisierul ala intreg . Plus ca da destul de rau in instanta : A share-at un film. Si e extrem de complicat sa testeze fiecare torent in parte sa vada daca si tu il ai la seed.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Alegere aleatorie.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Noroc ca nu folosesc DC++. Torrentele in schimb le folosesc, ar cam trebui sa-mi fac un cont pe ceva strain )
__________________ Vand Casti Logitech Freepulse Wireless Vand Account Steam cu CS1.6,CSCZ,s.a. - PM | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Presa franceza: Hackerii romani se aliaza impotriva autoritatilor, dupa ce o persoana a fost amendata cu 3.000 de euro pentru file sharing ilegal. Cazul romanului amendat cu 3.000 euro pentru ca a facut file-sharing cu continut protejat de drepturi de autor a starnit reactii neasteptate in Franta unde site-uri de IT relateaza ca hackerii s-au razbunat, atacand pagina web a autoritatii care a facut posibila amendarea romanului care a pus 66 GB de muzica la comun pe internet. Francezii spun ca amenda care e echivalentul a noua salarii medii in Romania a avut consecinte neasteptate, site-ul UPFR fiind considerat drept virusat de Google. Problemele s-au rezolvat si site-ul poate fi accesat in mod normal. Franta are un motiv special sa urmareasca desfasurarea evenimentelor de la noi deoarece de ceva timp se incearca impunerea legii Hadopi prin care cei care pun la comun materiale piratate sa ramana fara conexiunea de internet dupa ce sunt in prealabil avertizati in trei etape. Site-ul francez PCImpact scrie ca Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania a facut posibila amendarea cu 3.000 de euro a unui roman care a pus pe internet la comun 66 GB de muzica piratata. Francezii spun ca amenda e echivalentul a aproape noua salarii medii in Romania, iar UPFR a vrut sa pozeze intr-un cavaler pe cal alb si de aceea l-a dus pe utilizator in justitie, pentru a da un exemplu. Site-ul freenews.fr considera amenda ca fiind excesiva si adauga ca a avut consecinte neasteptate, site-ul UPFR fiind atacat de hackeri si considerat de Google si Mozilla Firefox ca fiind periculos pentru PC-uri. In prezent problemele site-ului s-au rezolvat, alertele au disparut si accesarea se poate face fara probleme. In orice caz, francezii s-au aratat extrem de interesati de masurile luate in Romania, dupa ce la ei legea celor trei lovituri s-a blocat si va fi subiectul unor modificari, dupa noi discutii.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bacau |
Ca veni vb de tupeul la romani.... Cat de stupid poti fii... Pirate Bay Clone Threatened By Romanian RIAA | TorrentFreak | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Si daca pun la share demo`uri instalate + seturi gratuite oferite de Dj ?
__________________ Doar prostii au noroc in viata, nu te speria daca ai castigat ceva, esti norocos! ® metoda de contact : organized_nature@rocketmail.com Last edited by vLD; 28-08-2009 at 11:38.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |