![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra Last edited by sirAdrian; 17-10-2009 at 17:55.. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
inca 2 clipuri Made in RO -> in fatza Casei Poporului YouTube - Wheelie R1 in Romania -> undeva pe un DN YouTube - 954 Stunt Ride Romania + o cazatura pe autostrada Soarelui , tot din wheelie http://www.youtube.com/watch?v=1H_z4wel-Ps
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD Last edited by R@Z0R; 17-10-2009 at 19:28.. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
O sa le adaug. Ma bucur ca sa vad ca blogul prinde viata. Sunt tot mai multe comentarii la articole.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
Va veni un nou clip in primavara pentru ca momentan motorul se odihneste. Felicitari pentru mediatizarea fenomenului de stunting si la noi in tara! | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Da, asa este. Il puneam oricum pe blog, deoarece merita, dar am zis sa il las pentru zile "mai grele". Sa il felicitati si din partea mea pe prietenul tau!
|
| | #28 (permalink) | ||
|
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote: Nu sunt multi care practica acest sport (cu tot cu trick-uri). Sa faci si pe moto stoppie exact cum faci pe bitza !
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Mersi mersi sportul creeaza dependenta , eu tot timpul ies cu bike-ul sa ma perfectionez (mai putin cand ploua sau e ud pe jos). pana capeti o oarecare experienta iei cateva cazaturi grave ![]() Nightrage asa ziceam si eu cand eram mai incepator
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
mersi doma, sper sa ma iei in echipa ) inca un filmulet superb, incepand de la montaj pana la experientza celor care se dau. foarte frumos ![]() Suzuki GSX-R Extreme
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Absolut superb filmuletul!
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Salut , Super initiativa ! Safe ride ! de prost gust ,specific romanesc,se mai spune ca si sub observare (my ass) ,tricou,adidasi , "baietasi" care promoveaza prostia si proasta educatier si reguli nerespectare ...mototv ...jalnic ...daca organizeaza asa ceva in acele conditii ...fara casca ,omg ,se jucau cu vietile lor ...dar deh erau pitipoance prin zona ...satul de astel de copii de bani gata !
__________________ www:~# id uid=0(root) gid=0(root) groupes=0(root) www:~# Last edited by edu4rd; 24-10-2009 at 00:42.. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #38 (permalink) | ||
|
sa improspatez threadul, pun si eu 3 filmulete recente dar nu au (prea mare) legatura cu blogul . 1. YouTube - Stoppie 1 - Univega XF-912 RaZ0Rsbk 2. YouTube - Stoppie 2 - Univega XF-912 RaZ0Rsbk 3. YouTube - Stoppie 3 - Univega XF-912 RaZ0Rsbk
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |