![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | BestGames.ro la versiunea 8.0
Salutare! Recent a fost lansata o noua versiune a siteului www.bestgames.ro. Probabil ca multi ati auzit de el mai demult, si parerile erau impartite, eu va spun ca ar trebui sa mai intrati odata. De ce? Are un design Bestial! ![]() Altceva? BestGames.ro si **************** organizeaza un concurs unde poti castiga un joc original Warcraft 3: Reign of Chaos. Detalii la www.bestgames.ro/concurs/intro.php Really? Da, e pe bune, trebuie doar sa te inregistrezi, sa te loghezi si sa completezi forumularul de inscriere iar peste 1 luna incepand din 5 August 2004 jocul poate fi al tau. Astept pareri despre site aici sau oriunde vreti voi. Thanks! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
reclama ieftina ... bine zis ... ( adica nu ma atrage cu nimic War 3 : ROC ... ) designul nu e chiar bestial ... e chiar ... mono ( repetare de alb / albastru ) ... si mi se pare sau e doar o revista : ONE MAN ?! adica tu faci totul / spanzuri, omori, tai ... si dai in judecata ?! develz.ro ... acolo sa vezi -> cu adevarat ca merita. si nu cred ca merita o a 2-a vizita .
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Concurs
Si a mai inceput un concurs pe Best Games, premii un set de boxe Hercules, un joystick Thrustmaster si 12 jocuri originale UbiSoft, IL-2 Sturmovik, The Elder Scrools III: Morrowind, The Sum of All Fears, Ghost Recon: Jungle Storm. Detalii aici: www.bestgames.ro/concurs | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
it`s a ONE MAN team ... pt. o revista ampla ... + Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'bestgame_phpbb@host.gazduire-firme.com' (Using password: YES) in /home/bestgame/public_html/user/login.php on line 10 I cannot connect to the database because: Access denied for user: 'bestgame_phpbb@host.gazduire-firme.com' (Using password: YES) si gazduire-firme.com ? o boy
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |