![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Universul Stargate
Salutare, Eu sunt Good Thor un Fan Stargate din Romania Aici se poate discuta despre filmele Stargate. Incep eu ... ok ? Prima oara am vazut filmul Stargate a fost pe o caseta VHS. Si acuma imi dau seama ca n-aveam decat 16 ani ( in'94 a aparut nu? ). Iar prima oara l-am vazut pe un post de tv serialul Stargate Sg-1. Sincer vorbind eu vroiam sa-l vad de prima oara din '94 ca la vremea aia era fascinant efectul ala de "apa care se scurge la chiuveta". Mai sunt fani Stargate care doresc sa posteze ?
__________________ Un Fan Stargate Siteul meu www.poartastelara.ro Forumul meu www.poartastelara.ro/forum/ Un Fan Stargate | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
![]() nu pot spune ca sunt un adevarat fan stargate, dar mi-am facut toate episoadele SG1 pe dvd-uri si ma uit in fiecare zi cam la 2-3 episoade. Recordul absolut a fost intr-o sambata cand m-am uitat la vro 12-13 episoade consecutiv. ![]() Am toate seriile de la 1 la 8, plus Atlantis pana la epsiodul 17 parca. In totalitate cam 50-60 de giga. Si sunt dvd ripp. Se vad oglinda.Dupa ce le vad, sunt disponibil la un schimb cu alta serie completa. As prefera Star Trek TNG. aaa..si din cand in cand ma mai uit si la Battlestar Galactica. Alt serial super.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
mi le-a dat cineva. Mi-a dat hardul si am copiat ...
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Episode 8x18 - Threads
Sunt mare fan Stargate SG1 si am vazut toate seriile, numai ca intr-un mod mult mai barbar decat altii La modul ca ma uitam la o serie completa in fiecare weekend. Din pacate nu le am pe DVD sau pe CD pentru ca pe masura ce le vad le si sterg. Oricum show-ul merge din bine in mai bine dupa cum s-a vazut in finalul seriei 7, care a fost fulminant dupa parerea mea (seria aia de doua episoade din final). Dupa care s-au cam stricat pe la mijlocul seriei 8, dar cu episodul 18 si-au scos obrazul. Mi s-a parut unul dintre cele mai bune episoade din intregul serial, iar din ce se poate citi pe www.gateworld.net s-ar parea ca si ultimele doua -- Moebius I si II -- vor fi la inaltime.Am urmarit cu mare interes si Atlantis-ul, dar mi-au lasat un gust amar cu ultimele doua episoade. In mod normal, la sfarsit de serie obisnuiau sa inchida plotul general, chiar daca mai lasau niste semne de intrebare pentru continuarea in seria urmatoare. Din pacate The Siege I si II au lasat actiunea in ploaie. Da' rau de tot. Alte impresii?
__________________ Everyone has the right to be stupid, but some people abuse the privilege. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
cam vreo 2-3 zile apoi am asteptat cate unu pe saptamana iar acum ce sa mai astept? | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Sunt 95% ca e seria 7 dar nu bag mana-n foc. Am vzt episodul de sapt trecuta si parca mi-aduc aminte ca era prin seria 7. Ala de aseara o sa fie azi la TVR2 12.40 in reluare. Anyway...pe la 10.30 aflu sigur ce serie ruleaza acuma. Am verificat...e seria 6 la TVR acuma. Verifica si tu IVAN: http://www.stargatesg1.com/stargatelb.html
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" Last edited by H2H; 27-07-2005 at 09:08.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |