Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 15-09-2005, 13:25   #41 (permalink)
Registered User

lil_fucker's Avatar

pana la urma ma lamureshte si pe mine cineva cu ordinea sezoanelor ?
si a serialelor ??

lil_fucker is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2005, 13:39   #42 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

SG1 - 123456789 si separat, incepand practic odata cu seria 8 din SG1, Atlantis 12. Atlantis si SG1 merg in paralel, nu sunt "in serie".

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2005, 01:39   #43 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Oricum noul learder al SG-1 nu se compara cu vechiul Richard Dean Anderson , care la modul cel mai serios a fost inima Stargate-ului , daca nu ar fi fost el nici nu cred ca vedeam mai mult de seria 1. Si acuma tipul asta nou Mitchel , e un fel de whannabe a lu RDA , pai sa stati sa ascultati cum incearca sa fie funny si stupid cand vbesk ceilaltzi despre chesti hi-tech....incearca sa imite pe RDA . Practic Mitchel este inlocuitorul lui RDA si acuma incearca sa ii preaia gesturile si la unele face chiar replicile. patetic..beah...daca nu ar mai fi fost ceilalti membri din SG-1 nu cred ca as mai fi putut viziona acest serial.

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2005, 12:25   #44 (permalink)
senior intruder

Pai cred ca de asta i-au si rechemat pe majoritatea actoriilor din clasicul SG. Impresia de la inceput a fost ca s-a vrut un nou start cu un nou storyline, new crew si au testat reactia fanilor. Mitchell chiar ca este patetic, iar ep 8 a amplificat la maxim acest lucru. Pacat ca au scos-o pe Vala, parea un personaj promitator. Nu pot decat sa sper ca acest episod a fost un "accident" si ca vor reveni la storyline.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2005, 12:32   #45 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

magnum au scos-o pentru ca a reintrat Sam ... si vala era reusita si probabil o sa reintre mai tarziu in serie
22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2005, 13:29   #46 (permalink)
senior intruder

Stiu, insa as fi preferat sa dispara Mitchell. Oricum, suparator este ca avem subiectul cu Wraith si Ori, dar scenaristii sunt mai preocupati de Mitchell si problemele lui personale. Mai avem 2 episoade anul asta la SG si Atlantis si sper ca ele sa nu dezamageasca. La SG cel putin, ultimul episod (The Fourth Horseman1) suna foarte promitator... "The Ori unleash a deadly plague on Earth..." Idem Atlantis, care se pare ca vor termina si ei in forta sezonul.

Old 16-09-2005, 14:05   #47 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

vor termina sezonul tot cu o parte ..neterminata...cum s-a intamplat si la seria 8 si la seria 1 din atlantis si Sg-1....de inebunesti pana pe 1 ianuarie cand apare seria urmatoare

Old 16-09-2005, 16:54   #48 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

pfff.
deci nu se termina sezonul... se termina prima jumatate din sezon

Old 16-09-2005, 18:43   #49 (permalink)
senior intruder

Yeah, asta dupa mintea scenaristiilor. Pt noi e gata. Din pacate toate se termina pste 2 episoade, including Galactica. Asa ca pana la anul tot ce mai ramane, e sa speram ca nu o mai dau in bara inca o data cum au facut cu ep 8. Insa ultimul episod pe anul asta o sa ne tina in tensiune rau de tot.. I hate that.

Old 17-09-2005, 01:32   #50 (permalink)
Registered User

lol...ce puteti sa o tzineti pe-a voastra. Repet, NU ACTORII SUNT DE VINA in SG1, ci retardatii de scenaristi....sincer, Dexter's Lab avea scenariu mai destept...
Ar fi deplasat din partea mea sa stau sa critic actorii din SG1 in acest topic dedicat serialului, dar sa faci afirmatia ca Ben Browder este un actor slab e o dovada de ignoranta dusa la extrem... Din cate imi dau io seama, cine e fan SG1, uraste Farscape...lolz ( e ca si treaba cu Splinter Cell si Metal Gear ... am impresia ca fanii gameri ai SG1 apreciaza SC, iar cei ai Farscape-ului MGS ).

Revenind on-topic, este imposibil sa nu va dati seama ( si totusi posibil se pare ) ca scenaristii sunt probabil ( cam de la inceputul sezonului 9 ) intr-o mare lipsa de inspiratie si cand zic mare ma refer la faptul ca e dureros de obositor sa privesti un ep. SG1 cand vezi cat de gresit stau lucrurile pe acolo din punct de vedere al scenariului, ideilor, montajului....parca au adunat cei mai netalentati incepatori sa lucreze la serial...
...imi dau seama ca fanii SG1 sunt dezamagiti de sezonul 9 datorita scoaterii din serial al lui RDA , noi, fanii Farscape, suntem dezamagiti de sezonul 9 din cauza banalitatii si lipsei de inspiratie care invaluie mai toate episoadele de pana acum....deh, noi suntem mai pretentiosi cand vine vb de amanunte , si cum spuneam, e departe de a fi vina actorilor...

...cam atat...

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2005, 11:15   #51 (permalink)
senior intruder

In cazul asta trebuie sa ma repet, eu m-am reapucat de SG dupa ce am vazut accidental primele episoade din S09, in special, ep 3 in care preotul Ori l-a dat de pereti pe Daniel. Faza semana izbitor cu Jedi powers din SW, asa ca mi-a captat pe loc toata atentia.

Peste actori si greseli de logica am trecut usor pt ca am urmarit cu toata atentia storyline-ul Ori. Insa cand vin astia cu un episod dedicat unui looser ca si Mitchell asta.. imi sare basca in aer. Pt ca pierdem vremea cu tampenii. Mai sunt 2 episoade si sper foarte mult ca scenaristii sa ramana ontopic. Si din cate am citit in preview, o sa cam ramana. Ep 8 a fost doar un "accident", explicat poate si prin lipsa de fonduri de dupa ep 6.

Old 17-09-2005, 12:28   #52 (permalink)
muff diver

mudpie's Avatar

Nu inteleg faza cu lipsa de fonduri. SG-1 e un super serial cu o comunitate uriasa de fani si sa ajungi sa-l schilodesti pentru ca producatorii n-au destui bani sa-l faca cum trebuie mi se pare pur si simplu criminal.

mudpie is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2005, 13:37   #53 (permalink)
senior intruder

Asta se zvonea pe forumul serialului.... ca in ep 6 efectele speciale au costat mai mult decat a fost estimat si in episoadele urmatoare au trebuit sa faca o "pauza". E un zvon, dar unul foarte credibil. Problema este ca si la un low budget s-ar putea face un outdoor interesant, insa se pare ca trupa asta de scenaristi nu stiu cum. Foarte multa lume a fost suparata dupa ep 8, sloganul general a fost... they wasted 1 hour of my life, I want it back

Old 18-09-2005, 02:22   #54 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Tocmai am vazut episodurile 9 si 10 din stargate ...si pot sa zic ca 9 a fost dragut , iar 10 m-a lipit de monitor , nici la bae nu am putut pleka ( chiar daca puteam pune pauza ) . Singura MAAAREE dezamagire este ca ne-au lasat in aer pana pe 1 ianuarie...s-au gandit ca poate in felul asta nu pierd asa multi fani ... ( de BSG ep 9 chiar nu pot sa spun mai multe cuvinte decat : GENIAL , BEST STORY EVER)

Old 18-09-2005, 10:50   #55 (permalink)
Registered User

lil_fucker's Avatar

e bine k ai vazut "episodurile" )
urmeaza sa le vad si io ....

lil_fucker is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2005, 11:21   #56 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

"episodurile" alea o sa le vad prin 2006 cand o sa apara si restu... nu de alta dar nu vreau sa imi fac sange rau.

Old 18-09-2005, 11:56   #57 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

mda...se putea sa nu saritzi voi ...pana mea uitati la ce ora am scris postul ...grrrr crezi ca mai am asa mult luciditate la ora ai ?

Old 18-09-2005, 17:03   #58 (permalink)
senior intruder

Well, fuck yeah... asa da ! M-am uitat la ambele fara sa clipesc, bestiale! Ep 9 a fost un fel de rise of the Sith Lords, demential. Iar 10 e sadism curat... o sa fie dureroasa asteptarea asta. In legatura cu 10, am o intrebare pt cei care au urmarit toate seriile.... cine e de fapt baietelul?

BSG 9 inca nu a aparut in zona mea, insa nu ma indoiesc nici o secunda ca e genial. Ca si toata seria de altfel, e cel mai tare tv show ever in domeniul asta. Abia astept sa-l vad.

Old 18-09-2005, 19:03   #59 (permalink)
Registered User

...am si io o curiozitate...actrita care o interpreteaza pe Carter e cumva insarcinata..? ca e cam diforma ...nush ce sa zic...najpa rau...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Belly2.jpg
Views:	106
Size:	69.5 KB
ID:	58568   Click image for larger version

Name:	Belly3.jpg
Views:	107
Size:	78.0 KB
ID:	58569  

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2005, 22:23   #60 (permalink)