![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Quote:
Deci baiatul , este un fost asended Ancient , care in niste episoade de mai demult a venit pe pamant , si s-a trasformat in om , pentru ca "o iubea" pe carter...si cand au vrut sa il prinda aia de la SGC a construit din materiale cumparate online o poarta stelera in beciul lui carter... | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
pai...daca este asa, ar trebui sa ia o pauza mai mare si sa revina cand scapa de shuncutze, ca e zgarietor la ochi ...ce-i drept nici rol de mare frumusete nu are, dar ...totusi...
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Geez ce probleme aveti voi... Ia incercati sa faceti rost de o salopeta din aia, dupa care vedeti cu cat va ingrasati. Comparativ, se pot viziona mai atent celelalte sevente in care Carter apare in costum mai lejer. C'mon ...
| ||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
Pai a folosit ...hmm priza :P ...era o mini-stargate cam de 1 mentru in diametru ,si nu avea semne , mergea doar la o singura adresa...la planeta daca mai stiti din primele serii unde se duceau goul'zi sa ascendeze...( "the big planet with a small temple" ).
| |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Salut ! Exista vreo posibilitate sa fac rost de seriile Stargate ? Cind, cum, cit ? Waiting for P.M. ... Thanx
__________________ Drumul spre iad e presarat cu bune intentii ... My rig : MB Asus P5KE-WiFi/AP, Intel Core2 Quad Q6600 2.4 GHz, Mushkin 2GB DDR2 1066MHz, Asus GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320-bit, 2x500 GB & 2x80 GB, Thermaltake W0101RE TR2 550W, Nexus Caterpillar Silent System. | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
Dupa un inceput foarte slab seria incepe sa prinda contur, cred ca ne asteapta cateva episoade interesante, oricum Atlantis-ul ma atrage mai mult acum. Vala sucks big time, sper sa nu o mai vad in nici un episod.
__________________ Flowers are an open invitation to all the insects and beasts - come and screw me. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Apropo, veste buna: Quote:
| ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
baietzi ...cine vrea TOATE Serile de la Stargate SG-1 & Atlantis si sunt din buc sa imi spuna..... Ii costa doar dvd-uri blank.... ![]() atat si nimik mai mult. cei din restul tari daca le vor tre sa plateasca costul trimiteri si dvd-urile. am toate ep din serile 1-8 si seria 9 ep 1-10. atlantis seria 1 toata seria si seria 2 ep 1-10
__________________ StarGate Command Romania "Oh for crying out loud." The best place to find what you need to now about StarGate SG-1 & Atlantis. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
intra aici Campanie impotriva politicii TVR Arata ca vrei PS- Chiar daca ai toate episoadele pe calculator ...ofera si altora sansa sa le vada. Sunt oameni care nu au PC - SI EI CONTEAZA. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
iar de la stargate la campania impotriva "politicii" (sic!) TVR.... uite baba si mitraliera... nu am de gand sa vizitez linkul pe care-l dai si nu cred ca merita vizitat.
__________________ Try Opera! It's faster! | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
1 : De unde sti tu ca sunt piratate ai intrat la mine in casa si nu ai vazut colectia de DVD-uri ORIGINALE in camera mea? 2 : Habar nu ai ce inseamna fan adevarat. 3 : Iar daca tie nu iti pasa ca exista oameni in Romania care nu au posibilitatea sa vizioneze decat posturile nationale si acelea emit sau nu Stargate, cand vor ei = ca esti un ...... . PS - eu unul si acum ma uit pe SkyTwo sa revad seria 4, chiar daca le am si pe DVD si in format avi ,pentru ca este altceva sa o vezi la TV (este o senzatie....dar nu ai de unde sa stii)si altceva sa stii ca o poti vedea oricand. Asa ca...... PSS- Aceasta campanie nu am facut-o ptr mine ci pentru altii.Dar tu nu ai deunde sa stii ,sa oferi ceva la altcineva fara sa ceri nimic in schimb.
__________________ StarGate Command Romania "Oh for crying out loud." The best place to find what you need to now about StarGate SG-1 & Atlantis. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
O veste excelenta: Atlantis sezonul 2 este difuzat in continuare de catre The Movie Network, retea canadiana, in avans fata de programul stabilit pentru Statele Unite. Din pacate, acelasi lucru nu este valabil si pentru SG-1.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Scuza-ma, ai vazut tu cumva ca am scris "HollowMan, vezi ca a aparut ultimul episod, du-te si downloadeaza-l"? Daca il ai tu nu inseamna ca asta e valabil pentru toata lumea.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Ok..baieti am revenit... ![]() Am creat un nou site si forum pentru fanii romanii ai serialelor Stargate SG-1 si Atlantis. Adresa este : sgcromania.lx.ro PS-sper sa nu imi iau un ban pentru acest mesaj
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |