Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 28-11-2005, 11:16   #81 (permalink)
senior intruder

Voi chiar ati gasiti noile episoade din Atlantis, ori era doar o stire? Pt ca eu nu il vad niciunde. Deci inca o data, voi spuneti ca The Hive (2) a fost deja difuzat si e "on market" ?

LE: Sorry pt post, am gasit. Merci de stire

Last edited by Magnum; 28-11-2005 at 11:44..

Magnum is online now    Reply With Quote
Old 29-11-2005, 06:55   #82 (permalink)
Registered User

Da eu am vazut Hive 2, si ieri seara sa difuzat Stargate Atlantis ep 12 cred...

Eld_Eron is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2005, 14:07   #83 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

SPOILER
Pe mine ma cam irita Wraith. In sensul ca sunt cei mai plictisitori adversari ai oamenilor din universul Stargate. Adica, Goa'uld au fost cei mai interesanti, Replicatorii cei mai periculosi, Ori cei mai puternici... dar aici chiar sunt curios cum va evolua povestea, intrucat oamenii+jaffa+(eventual)Asgard si Nox, nu au nici o sansa impotriva lor, si prevad un deznodamant in stilul Babylon 5, cuvantul hotarator in infrangerea Ori avandu-l "The ancients", la fel ca "The first ones" din B5. Revenind la Wraith, setarea lor doar pe modul "hranire", ii face plictisitori. Foarte periculosi, dar plictisitori. Nu sunt megalomaniaci, egocentrici, subversivi, etc, precum Goa'uld. Nu sunt extrem de adaptabili si aproape imposibil de oprit, precum Replicatorii. Ei vor doar sa se hraneasca. Punct. Nu stiu, poate mai incolo vor deveni mai interesanti, dar pentru moment...

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2005, 10:46   #84 (permalink)
Registered User

teduro's Avatar

Interesant, cu privire la Wraith e ca scenaristii au facut o mare gresala, tehnologia lor e de kaka fata de Goa'uld si totusi i-au invins pe "The ancients". Fara scuturi, fara motoare superluminice intergalactice, etc. Daca oamenii cu ajutorul Asgard si-ar face o nava cu arme ofensive puternice si tinand cont ca au motor mai eficient ar putea lejer sa ii curete din galaxie.
mail: teduro@yahoo.com :fuckoff:

teduro is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2005, 10:57   #85 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

teduro nu ai vazut f bine si probabil nu ai inteles foarte bine ceea ce se intampla prin stargate :rofl:

Asgard sunt o rasa pasnica... caz ca nu ai observat de-alungul sg1 ei nu au atacat niciodata.. doar s-au aparat si au aparat pe alti...
de aia au scuturi/teleportoare/motoare super avansate...
22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2005, 18:47   #86 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

lasa ca le dau la oameni, asgarzi scuturi/arme/motoare ..si ii curatza americani si pe wraith .... they got guns and sh8t :S

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 11:09   #87 (permalink)
Registered User

Ideea e ca Ancientii nu s-au asteptat sa aiba un asemenea razboi de purtat. Probabil erau prea putini si aveau prea putine resurse ca sa bata Wraith-ul (daca te uiti cu atentie o sa vezi ca tot timpul se spune ca i-au batut pentru ca erau prea multe Wraith-uri).

Iar Asgardul trebuie deocamdata sa isi refaca Galaxia lor dupa razboiul cu replicatoarele si sa depaseasca problemele pe care le au cu clonarea.

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2005, 19:51   #88 (permalink)
Registered User

Fratilor dar in toata arhiva aia de pe Atlantis nu gasesc si astia( oameni) ceva legat de arme?? Da-o dracu de faza... Parca Ancients nu aveau asezata informatia intr-o anume ordine sau ce..
Cat despre infrangerea lor in galaxia Pegasus de vina e faptul ca erau prea multe Mothership's Wraith. Dar din cate tin eu minte a fost un episod in care un singur satelit Ancient putea sa distruga relativ usor o nava-mama a wraith..

Eld_Eron is offline    Reply With Quote
Old 21-12-2005, 01:31   #89 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

SPOILER
DAO NAIBI DE TREABA AU MAI GASIT UN ATLANTIS...si l-au lasat acolo .....au luat niste drone , niste navete si aia le-a fost......in loc sa il foloseasca si p'ala ...nush mi se pare stupid......dupa parearea mea ....cread ca the right thing to do ...ar fi fost sa mai trimita o echipa sa faca altantis 2 , ce daca nu mai aveau ZPM acolo .....ce in primul atlantis au avut ZPM din prima ?!?! .....puneau 2 naqada generator ..si mergea cat de cat ...uof ....ce aiurea devine povestea ...parka sunt retarzi aia din atlantis....gasesc un BFG ...si il lasa ca mai are 2 gloante nu il iau sa il studieze sa vada daca nu merge incarcat cu plumb :| ..... Bine ca au lasat Atlantis 2 ..sa stea cufundat acolo..sa vina wraith ..sa fure toata tehnologia ..si sa le dea bufa porma ...

Old 21-12-2005, 01:33   #90 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

:|
cand a incercat sa ridice orasul s-a consumat tot ZPM-ul... which makes the city totally useless!

Old 22-12-2005, 00:20   #91 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

oky...agree...a consumat ZPM-ul ....DAR ..cand au ridicat primul altantis din ocean ...nu s-a consumat exact lafel ZPM-ul si ei au bagat naquada generators ca sa dea drumu la sisteme....? ... Deci ZPM-ul nu era o scuza ....zik eu ...sa lase ditamai orashu copie fidela...acolo

Old 22-12-2005, 18:50   #92 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

the city was collapsing :|
vroiai sa se prabuseasca peste tot?

Old 22-12-2005, 22:20   #93 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

daaa ...sa raman doar scrum din el....ce naiba era ingropat la 5 metri sub pamant...ca au coborat aia cu vreo 3 maini de franghie....tot ce trebuie sa faca wraith ..e sa vina sa dea praful de pe el ..si kapow ...a brand new altantis...with shields...and CO .... Imi si imaginez un hive ship cu shield-urile altantisului , sau o mothership goul'd cu tehnologie de pe atlantis...yum yum..by by ztuped humans

Old 22-12-2005, 22:23   #94 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

either you have a rich imagination or you're just over hyped!

Old 22-12-2005, 23:43   #95 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Subscriu si eu la faptul ca antagonistii din atlantis The Wraith sunt cam degeaba
scenaristii au incercat sa faca ei o poveste acolo dar au dat-o in bara rau

greseala scenaristilor a fost ca au incercat sa ii faca prea periculosi (in sensul ca i-au infrant pe all-mighty Ancients) dar in acelasi timp sa fie abordabili de o mana de oameni.
Pur si simplu nu poti sa faci un scenariu unde oemnii intr-un final vor infrange pe cei ce i-au alungat pe ancients din galaxia respectiva.
Unii o sa spuna ca in 10 mii de ani omenirea si celelalte rase au evoluat tehnologic. da de unde Asguard au avut nevoie de cunostintele vechi de mii de ani ale Ancients-ilor ca sa invinga si ei intr-un final pe replicators.Sg-1 gaseste in fiecare sezon cate o super arma sa invnga nush ce dusman
Si astfel wraith care din primele 2-3 episoade ziceai ca rad galaxia noastra daca ajung la noi , au ajuns acum un fel de goauld (au mai nou pana si alcoliti care ii venereaza ca zei)
Tot dusmanii cei mai periculosi raman replicatorii , mai ales fifth care pacat ca era cam naiv el dar faza cu .... my brotherin will devour entire galaxies , but they will not know betrayel , cruelty and revenge , ramane unul din citatele mele preferate din stargate

despre stargate
Anubis iar a fost un precursor la wraith ... si pe el la inceput l-au facut prea puternic... half ancient& and al that , apoi l-au mai nerfed ca sa fie mai la levelu oamenilor

Oricum.. jack oneil era sufletul serialului , chiar daca sezonul 8 a fost cel mai resusit in parerea mea , dar aceasta datorita multitudinii de episoade fantastice , fara prea multe episoade de umplutura .Fara jack stargate si-a pierdut acel umor , aceea autosatira ... niciodata stargate nu se lua prea serios(cel putin asta e impresia mea) fata de star trek unde waw soarta universului chiar era in mainile lu picard .

In final pacat ca nu au terminat-o cu sezonul 8.Mi se parea chiar foarte interesant cum terminasera sezonul 8. Inca din primele sezoane ma intrebam cum naiba o mana de egipteni cu sulite si arcuri l-au alungat pe RA the Supreme sytem Lord de pe fata planetei si au facut la final un full circle ,, adica s-au intors la originile serialului explicand mai bine inceputurile umanitatiii

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2005, 11:52   #96 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

dap poate sunt cam over hyped...dar mi se pare niste faze destul de penibile....anyway ..trec peste ultimele 2 episoade din atlantis ....ca m-au cam facut sa imi treaca cheful de stargate...

Ai dreptate Daemon .....exact asta vroiam sa subliniez si eu mai sus .... ca au fost facuti wraith ...cu o prezentare de ziceai ca sunt dracu in persoana ....si cand dai peste ei .....le dau bufa niste humans.....adica daca 1 battleship al oamenilor a facut praf cateva hive ship-uri ...pai ce ar iesi daca ar fi o batalie intre asgard ships si hive ships .... alianta celor 4 ..din care faceau parte si asgard si ancients nu prea cred ca puteau sa ia bufa asa serios ...de la niste amarati de wraith ...care dupa parerea mea ..si'ar lua buffa rau de tot de la goul'd , nu mai zic , ca e foarte posibil ...sa poata sa ii faca sclavi lor pe wraith ..prin implantarea de serpi ...in cateva queen-uri wraith ...deci pana acuma wraith ..mi se pare cel mai inferior adversar . In episodul in care mc'kay s-a gandit la super planul sa ascunda orasul ..mi s-a parut de'a dreptul penibil.....daca era asa de simplu doar sa ascunda orasul de ce nu au facut asta si ancients care era aliati cu NOX ....aia puteau ascunde orase intregi fara probleme ...so mi se par niste goluri penibile ... The big bad wraith , tehnologie avansata nu au , puteri supranaturale nu au ....invincibili nu sunt.....doar ca sug :P ..vorba cuiva de mai sus ..ehh .... Episoadele cu replicators si anubis au fost cele mai interesante din tot stargate-ul..in rest ..inamici de kko ... nu comentez nimica de ORI ..pentru ca astia vor fi soto invinsi in final de ancients sau de a 4-a rasa ....din alianta ..care inca nu a aparut.....chiar daca se zvonea ca in sezonul 9 isi v-a face aparitia , cred ca au mai amanat

Old 23-12-2005, 20:10   #97 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Plus personajele din atlantis

Weir --- n-are nici o treaba , mult mai bine a jucat rolul actrita care a aparut in lost city

M'ackay --- singurul amuzant , e un fel de carter si daniel condensat intr-un unul

Tipa de pe nush ce planeta si cu tipu de pe nush ce planeta --- presupun ca daca carter si daniel au fost condensati intr-un personaj trebuiau sa echilibreze si astfel l-au despartit pe teal'c in doua , Ea e partea vorbareata din teal'c si El e partea macho

Col. Shepard --- parca ar fi fiul lu Jack Oneil(au pana si gena Antcints-ilor ambii) , acelasi sarcasm, atitudine , personalitate ... dar ca interpretare mult mai sters si neconvingator; singurul atu e ca e mai tanar si il combina in fiecare episod cu cate o printesa locala . Acelasi lucru se poate spune si despre Col MItchell.

Eu zic ca era mai bine ca personajele principale din atlantis sa fie roboteii /clonele care au fost creati in nush ce episod , asa macar aveau motiv in a fi asemanatori
Pur si simplu atlantis m-a dezamagit , au incercat prea multe si nu au reusit mare lucru.

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2005, 03:27   #98 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

amin to that

Old 24-12-2005, 10:21   #99 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Daem0nEyes

Eu zic ca era mai bine ca personajele principale din atlantis sa fie roboteii /clonele care au fost creati in nush ce episod , asa macar aveau motiv in a fi asemanatori
Da, dar personajele respective au murit in diverse episoade din SG1 daca imi amintesc eu bine...

Ce mi se pare total auirea e faptul ca tehnologia wraith-urilor nu pare sa fi evoluat deloc de cand i-au invins pe ancients. Parca ar fi dormit tot timpul asta

Scorpion is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2005, 10:55   #100 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

pai cik cam asa e ..s'au batut ..zeci de milenii ....and so on ..si dupa aia s'au culcat pana au venit human's sa ii trezeasca ... zici ca e povestea lu dracula remake SG style

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules