Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-05-2009, 02:53   #1161 (permalink)
Nick anterior: Keeper_Gismo

gismo's Avatar

Location: In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
Ahahaha ! ahahahahahahahah! aahahahahaha !
Tatuajul e de obicei pe partea stanga a fetei !

I'll go get my coat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Stargate.Atlantis.S04E09.HDTV.XviD-BiA[(048133)00-39-28].JPG
Views:	113
Size:	83.1 KB
ID:	480829   Click image for larger version

Name:	Stargate.Atlantis.S04E09.HDTV.XviD-BiA[(049732)00-40-23].JPG
Views:	111
Size:	99.0 KB
ID:	480830  

Last edited by gismo; 23-05-2009 at 02:54.. Reason: Stargate Atlantis, Sezonul 4, Episodul 9

gismo is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2009, 10:59   #1162 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Sunt un fan stargate.SG1 l-am urmarit inca de cand a fost dat primul episod pe HBO si apoi Antena1.Am urmarit toate episoadele.
Dupa care m-am uitat la Atlantis si am fost dezamagit total.A fost o bataie de joc serialu ala.Distributia mi-a fost total antipatica.Shepard cu accentul ala de taranoi si glume 2 bani, mckay un guraliv ce nu-i mai statea vocea total daunatoare creierului, urata aia nu mai stiu cum ii zicea si ultimul but din univers(ronon) care pana si eu faceam un acting mai decent. 80% din episoade au fost de umplutura , deci extrem de plictisitoare.

Si in SG1 au fost multe episoade asa dar personajele te faceau sa treci peste asta.CUplul tealc-oneill era senzational, carter -la fel ca mckay, nu-i mai tacea gura dar macar era o blonda buna in pm + m. shanks care avea tendinta sa te adoarma cu vocea lui, dar avea numai lucruri interesante de spus.

Pt Universe ,nu stiu ce sa zic.Daca nu vor avea un buget marit si vor face aceleasi si aceleasi episoade tampite cum au fost in atlantis in care tu salvatorul universului te duci si salvezi acelasi sat plin de tarani retardati(de parca tot universul ar trai in anii 1800) de nush cate ori, prevad un viitor sumbru.

Desigur abia astept serialu sa vad ce e de el

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:07   #1163 (permalink)
reb
Registered User

reb's Avatar

Window of Opportunitiy

Saturandu-ma sa vad luni episodul 2 din seria 9 pe AXN si marti episodul 7 din seria 3 pe AXN Sci Fi si Vineri episodul 4 din seria 1 pe National TV ... (you get the picture) m-am hotarat ca hardul meu suporta 72 GB si... ma intelegeti.
Acum sunt pe la sezonul 4 (sau 5?). Alta viata.

Dar ce vroiam sa va spun? Prin amestecatura de sezoane si episoade care ruleaza pe diferite posturi nu am apucat pana acum sa vad Window of Opportunitiy.
Abia ieri l-am vazut, mi-a placut imens si imediat ce s-a terminat, mi-am zis - asta trebuie sa fie unul din cele mai "mishto" episoade, ia sa vedem ce zice webu'. Intr-adevar, este considerat unul din cele mai bune (sau chiar cel mai bun). E interesant ca desi un multe alte domenii gusturile sunt variate, un asemenea episod poate fi considerat aproape unanim cel mai bun.

Ce-i frumos... si lui Dumnezeu ii place, nu ?

reb is offline    Reply With Quote
Old 09-07-2009, 21:34   #1164 (permalink)
Registered User

Lord Doom's Avatar

Dezvaluirea noii porti stelare!

Acum se vede pentru prima data noua poarta stelara in miscare. E interesant de remarcat faptul ca se roteste cu totul, inclusiv "sevroanele virtuale"

La fel de interesante sunt si imaginile din planul apropiat, unde se pot distinga amanuntele cu mai multa claritate...

P.S.: Acum, in sfarsit, se arata data oficiala de lansare a serialului (cu greu vor trece cele cateva luni ramase!).

A, si sa nu uit, a aparut si pagina oficiala de internet pentru SGU:

Official Stargate Website: Home for all things Stargate - Universe, Atlantis, SG-1

*Chiar merita sa faceti turul virtual-interactiv al noii nave spatiale din SGU! Daca faceti zoom si cotrobaiti bine in cotloanele mai ascunse ale navei Destiny, veti putea descoperii mai multe easter egg-uri interesante

Last edited by Lord Doom; 09-07-2009 at 23:21..

Lord Doom is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2009, 01:40   #1165 (permalink)
Registered User

Lord Doom's Avatar

Atasez acum 5 poze preluate de pe Website-ul oficial, cu poarta stelara si camera unde se afla. Dar neaparat trebuie sa le vedeti si in varianta originala, 3D-interactiv (Silverlight & Photosynth).

Dar tot acolo veti gasi si multe materiale inedite din SG-1 si Atlantis. Exista o gramada de materiale noi si foarte interesante, despre SGU, dar si despre seriile si filmele precedente!

Chiar a meriat sa stea o vreme offline sit-ul pentru aceasta transformare spectaculoasa, atat vizual, dar si ca continut nou adaugat .
Attached Thumbnails

Name:	lit_gate1.jpg
Views:	78
Size:	68.0 KB
ID:	498578   Click image for larger version

Name:	lit_gate4.jpg
Views:	58
Size:	69.1 KB
ID:	498579   Click image for larger version

Name:	lit_gate5.jpg
Views:	55
Size:	52.1 KB
ID:	498580   Click image for larger version

Name:	lit_gate11.jpg
Views:	51
Size:	59.7 KB
ID:	498581   Click image for larger version

Name:	raised_gate4.jpg
Views:	56
Size:	54.4 KB
ID:	498582  

Old 10-07-2009, 20:28   #1166 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

modificarile nu sunt extraordinar de spectaculoase, in sensul ca revitalizeaza franciza dar nu se rupe de la core-ul initial... calatorii spre alte planete & stuff.. personal cred ca va fi un serial bun, iar aceasta modificare de atitudine va fi benefica, era chiar necesara, chiar daca schimbarile grafice ale portii si ale DHD-ului sunt peste Stargate Atlantis fata de Stargate SG-1, trebuie avut grija pentru ca publicul ori gusta ori nu gusta astfel de modificari... sunt curios cum va evolua serialul, care va fi punctul de plecare si unde se vrea a se ajunge cu povestea.... in octombrie cica iese ?
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2009, 02:30   #1167 (permalink)
Registered User

Lord Doom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ardeth_007 View Post
in octombrie cica iese ?
Da, luna e fixata deja in mod oficial, dar ziua exacta nu e inca batuta in cuie... Surse semioficiale spun ca ar fi prima zi de vineri din luna, dar pana apare in grila de programe nu e inca oficial.

Quote:
schimbarile grafice ale portii si ale DHD-ului sunt peste Stargate Atlantis fata de Stargate SG-1
Au schimbat aproape tot, uite si cateva imagini atasate, care arata coridorul, usa, si mechanismul de control al usii.
(Scuze pentru imaginile de rezolutie mai scazuta, dar nu am avut timp acum pentru mai mult; oricum totul se gaseste pe Website-ul oficial) :

Official Stargate Website: Home for all things Stargate - Universe, Atlantis, SG-1

*Deocamdata sunt acolo numai cateva sectiuni din nava intergalactica, dar vor apare tot mai multe, cu cat serialul se apropie mai tare...
Dupa ce va incepe serialul, pe pagina oficiala, va fi disponibila toata nava Destiny, interior si exterior, pentru un tur virtual interactiv in 3D!
Attached Thumbnails

Name:	1.jpg
Views:	65
Size:	285.5 KB
ID:	498986   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	48
Size:	54.1 KB
ID:	498987   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	53
Size:	60.2 KB
ID:	498988   Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	50
Size:	45.3 KB
ID:	498989  

Old 13-07-2009, 15:27   #1168 (permalink)
Registered User

Ardeth_007's Avatar

foarte interesant, promite multe noul serial... abia astept sa il vad, dar inca nu stiu daca ma pot decide... ori stau sa il vad mai multe episoade consecutiv, ori ma uit la el cum apare...
Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie)

Ardeth_007 is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2009, 16:26   #1169 (permalink)
Registered User

Lord Doom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ardeth_007 View Post
ori stau sa il vad mai multe episoade consecutiv, ori ma uit la el cum apare...
Mda, grea dilema
Pai cred ca poti face un compromis, urmareste impreuna episoadele ce fac parte din aceasi poveste intinsa pe mai multe segmente, iar restul in mod individual...

Uite un ghid al episoadelor SGU:

Stargate Universe Episode Guide - Stargate Universe

Poti sa te uiti linistit pe pagina respectiva, pentru ca acolo figureaza doar titlurile episoadelor, dar daca doresti poti naviga mai departe pentru a vedea cam ce va contine fiecare episod in parte!

Old 16-07-2009, 23:45   #1170 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Din fericire, în SGU va juca Robert Carlyle. Din nefericire, va juca şi Lou "The Dragon" Diamond Phillips, cea mai neinspirată alegere din toate seriile SG.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 09:38   #1171 (permalink)
Registered User

teduro's Avatar

Am impresia ca confunzi, era Don "The Dragon" Wilson...
Lou Diamond Phillips este chiar un actor bine cotat. Nu stiu ce va casunat asa pe el...
Parerile sunt impartite, eu sunt incantat ca joaca in serial.
mail: teduro@yahoo.com :fuckoff:

teduro is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 11:19   #1172 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Ghost, seamna dar nu rasar Lou Diamond e un actor chiar bun, imi place de el. The Dragon era in filme de categoria B acum multi ani, nu cred ca mai activeaza.

Acum am vazut si eu intriga serialului. Star Trek Voyager all again.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 11:24   #1173 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Diamond Phillips intradevar este un actor bun. Mult peste "The Dragon" .

Cred ca l-am vazut prima oara in "The Big Hit" unde mi-a placut cum a jucat.

Ace Master is online now    Reply With Quote
Old 17-07-2009, 12:50   #1174 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Corect, i-am confundat. Mea culpa.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 18-07-2009, 12:05   #1175 (permalink)
Registered User

Lord Doom's Avatar

SGU character profile vids

Pentru cei interesati, o colectie de mini interviuri cu principalii actori din SGU, despre personajele interpretate de ei in noul serial.

*Inserate in interviuri sunt si destule secvente din serial, precum si imagini filmate "behind the scenes"!

-Potential spoiler varning!

>>> SGU character profile videos:

GateWorld

Merita vizionarea!

Old 19-07-2009, 14:11   #1176 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord Doom View Post
Da, luna e fixata deja in mod oficial, dar ziua exacta nu e inca batuta in cuie... Surse semioficiale spun ca ar fi prima zi de vineri din luna, dar pana apare in grila de programe nu e inca oficial.

Au schimbat aproape tot, uite si cateva imagini atasate, care arata coridorul, usa, si mechanismul de control al usii.
(Scuze pentru imaginile de rezolutie mai scazuta, dar nu am avut timp acum pentru mai mult; oricum totul se gaseste pe Website-ul oficial) :

*Deocamdata sunt acolo numai cateva sectiuni din nava intergalactica, dar vor apare tot mai multe, cu cat serialul se apropie mai tare...
Dupa ce va incepe serialul, pe pagina oficiala, va fi disponibila toata nava Destiny, interior si exterior, pentru un tur virtual interactiv in 3D!
Foarte tari pozele, precum si turul virtual .

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2009, 16:20   #1177 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2009, 18:46   #1178 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

F frumos, efectele speciale sunt parca reusite...sper doar sa nu plictiseasca episoadele

Old 24-07-2009, 21:32   #1179 (permalink)
Registered User

Sirius160's Avatar

intrebare care sunt inamicii in serialul asta?...stie careva???

Sirius160 is offline    Reply With Quote
Old 25-07-2009, 03:16   #1180 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

remains to be seen

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools