Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-12-2005, 18:39   #101 (permalink)
vreausa@plec.din.ro

skyblue's Avatar

Uitati ca in Razb.2 mondial de exemplu nici armata rusilor nu era tehnologic prea evoluata , erau pur si simplu medii din toate punctele de vedere , dar
arme medii+multi al dracului=reteta succesului.

Asa si cu wraith... Lichidezi 10 hive ships ? Nici o problema , episodul urmator vin 20 in loc. Termini munitita inainte sa se termine navele. In schimb or fi ale tale mai evoluate , insa fiecare pe care o pierzi te doare a naibii de tare si nu prea apuci sa faci repede alta in loc.

skyblue is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2005, 18:45   #102 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Analogia ta are sens daca combatantele sunt oarecum apropiate tehnologic.
dar tehnologia de care dispun Ancients e mult...mult..mult superioara cu cea a wraith; chiar ii a-si pune pe wraith cam pe la acelasi nivel tehnologic cu goaul'd
De aici reiese ca toata premisa subiectului din atlantis e cam eronata.

Daem0nEyes is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2005, 19:13   #103 (permalink)
Registered User

HollowMan's Avatar

Daemon ii pui prost...
Goa'uld nu sunt ei avansati tehnologic... ei doar au furat de la alte rase...

Poate vrei sa zici ca sunt oarecum ... a se citi "OARECUM" apropiati cu Asgard... dar nici asha...

Ancientsii ai creat portile stelare... ceea ce nimeni nu au mai putut face drept urmare... sunt cei mai avansati!
22-10-2007, 20:39 ~ 1000th Post

HollowMan is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2005, 19:20   #104 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Ma rog , nu conteaza de unde au obtinut tehnologia , ci doar ca o au.Ca humanii in universul stargate vor fi noii Goaulzi , adica gasesc ceva tehnologie noua si gata imediat reverseengineering.Asta nu inseamna ca daca copii ceva tehnologie e ceva rau

Old 25-12-2005, 23:36   #105 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

"The ancients" se numesc de fapt Altarieni, de ce nu le spuneti asa ? Ancientsii suna ca dracu'.
Pana una alta, SG Atlantis, "varful de lance al universului Stargate", cum spunea cineva, e varza. Nu ajunge nici la glezna Stargate SG-1, si deocamdata e in cadere libera la capitolul interes. Si se pare ca scenaristii nici nu se chinuie prea tare sa-l faca interesant. Eu astept ep.9x11 din SG-1, macar acolo e mai palpitant, datorita Ori. Dar pacat ca lipseste O'Neill.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2005, 17:39   #106 (permalink)
Registered User

Mah fratilor nu mai fiti asa carcotasi.
De aia genul pe care il urmariti se numeste SCIENCE FICTION, nu ca sa aiba logica pe care incercati voi sa o stoarceti din fiecare episod (care rasa e mai tare,care e mai frumoasa, ce nu se pune cap la cap in nu stiu ce story line...etc).
Altfel urmariti filmele cu Sherlock Holmes.Acolo actiunea este mai "inchegata".

terierul is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2005, 19:15   #107 (permalink)
Registered User

Man asta e diferenta dintre un serial de calitate si unu prost inafara efectelor speciale.Si anume actiunea filmului si cum se leaga ea in principal. Degeaba e un film cu efecte de nota 10 daca intr-un episod zic ceva si in altu altceva nu??
Cat despre faza cu tehnologia wraith fiind mai subdezvoltata decat ceea ancient e adevarat ca este o buba acolo mai existand faza ca daca ancients isi umple planeta cu sateliti(cum a fost in nu stiu care ep :P) asa wraith numai avend ce sa le faca daca un satelit putea distruge o nava-mana dintr-o bucata.

Eld_Eron is offline    Reply With Quote
Old 29-12-2005, 20:17   #108 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

mda...pana si tolans din sg-1 aveau ION CANNONS care puteau nimici o flota wraith direct de pe planeta...si ei imi zic ca the mighty ancients ....si-au luat bufa de la niste vampirasi ...heh ...

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2005, 11:41   #109 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

De acum trebuie sa ne impacam cu ideea ca povestea din Atlantis e trasa de par rau , dar sa speram ca in continuare isi vor spala pacatele

Old 03-01-2006, 22:45   #110 (permalink)
Registered User

Chiar ca au ramas fara imaginatie scenaristii. In 2.16 am avut impresia ca ma revad Mr and Mrs Smith. Nimic spectaculos si total previzibil
Makes untipping the balace so easy

Scorpion is offline    Reply With Quote
Old 03-01-2006, 23:13   #111 (permalink)
Registered User

bossu17's Avatar

Asa e. Sunt total dezamagit de cum evolueaza actiunea in Atlantis. Mi se pare ca prea incearca sa abureasca lumea. Tot SG1 e baza desi si acolo sunt multe chestii care nu se pupa. Mai ales acum cu aparitia noilor inamici ORI. Mi se pare cam aiurea ca ei, care sunt tot un fel de antici care s-au inaltat si au atatea puteri nu au stiut pana acum de viata din alte galaxii pt ca anticii cei buni le-au tinut ascunse si protejate. I mean anticii desi par atat de cautati si de tari nu au ajutat pe cei din SGC cu absolut nimic voluntar. Armele super sofisticate cum ar fi avanpostul din antarctica, the lost city Atlantis si multe alte tehnologii precum arma din Dakara de distrugere a replicatorilor au trebuit sa se chinuie saracii sg1 sa le gaseasca si sa isi dea seama cum functioneaza.

bossu17 is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2006, 00:57   #112 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

nu mai incercati sa dezlegati misterele altarienilor ...ca nu are rost...ei aveau posibilitatea sa mearga in trecut......si nu au putut sa se intoarca sa opreasca creearea wraith ..in schimb au stat si si-au luat bufaaa ) penibil

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2006, 03:24   #113 (permalink)
Registered User

Eu sunt chiar curios cum se reproduc Wraith-urile

Valentine is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2006, 11:20   #114 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Valentine
Eu sunt chiar curios cum se reproduc Wraith-urile
La fel ca si restul oamenilor probabil. Poate ca daca va apare si un StargateXXX vei afla raspunsul in detalii

Scorpion is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2006, 15:04   #115 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by Scorpion
La fel ca si restul oamenilor probabil. Poate ca daca va apare si un StargateXXX vei afla raspunsul in detalii
Cine stie daca se inmultesc la fel ca oamenii. De hranit se hranesc prin maini. Cine stie ce-or face cu picioarele.

Quote:
Originally Posted by Freelacer
nu mai incercati sa dezlegati misterele altarienilor ...ca nu are rost...ei aveau posibilitatea sa mearga in trecut......si nu au putut sa se intoarca sa opreasca creearea wraith ..in schimb au stat si si-au luat bufaaa ) penibil
N-ai vazut ca doar o singura "plutitoare" avea masina timpului. Si dupa ce au vazut efectele folosirii ei, unul dintre conducatorii altarienilor l-a pus pe savant sa o distruga, deci nu aveau nici un gand sa o mai foloseasca, indiferent in ce scop. Cam fixisti altarienii aia. "Nu, nu calatorim in timp, facem buba !", "Nu ne intereseaza daca galaxia e distrusa, noi am evoluat si ne doare-n basca. Sunt lucruri mai importante decat galaxia asta." No shit, Jiji. Da' care-s alea ?
Eu am inteles ca scenaristii au vrut sa faca o rasa "all mighty", care nu vrea sa intervina in evolutia altor rase, dar au cam luat-o pe aratura cu inflexibilitatea asta. Si in final au facut-o lata definitiv, cu sugatorii aia care i-au batut pe altarieni.
Eu am impresia ca problema SG Atlantis este ca se ia prea in serios si reuseste fix contrariul, sa fie penibil. SG-1 nu s-a luat asa mult in serios si tocmai asta l-a ferit de caderea in penibil si i-a asigurat succesul.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2006, 15:58   #116 (permalink)
Registered User

Daem0nEyes's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost
Eu am impresia ca problema SG Atlantis este ca se ia prea in serios si reuseste fix contrariul, sa fie penibil. SG-1 nu s-a luat asa mult in serios si tocmai asta l-a ferit de caderea in penibil si i-a asigurat succesul.
Foarte adevarat.
SG1 reusea sa nu cada in penibil chiar daca in fiecare sezon ba distrugeau un soare , ba reuseau sa reprogrameze o masina care putea distruge toata viata din galaxie , nu mai zic sa distruga o sumedenie de nave unele chiar fff avansate .... si asta doar 4 omuleti. Dar intotdeauna stiau sa evite seriozitatea exagerata in primu rand prin glume la adresa lor.
Un bun exemplu e episodul Wormhole Extreme , in care se autoparodiaza de la ZAt-urile pe care nimeni nu vrea sa accepte ca cu al treilea foc dezintegreaza (li se pare prea ilogic) sau cand vorbesc despre daca cineva e invizibil si trece prin toti peretii de ce nu cade prin podea.Acest episod plus numeroasele(zic eu) glume din multe alte episoade(de acelasi gen) reuseste in a scapa de acel penibil de care toate serialele SF se lovesc pana la urma.
Cel mai amuzant exemplu e cand carter trebuia sa faca ceva aproape imposibil si toti se asteptau sa rezolve si in 5 min ..la care ea zice ceva de genu : You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water.

Old 04-01-2006, 22:35   #117 (permalink)
Registered User

bossu17's Avatar

Asa e. Mi-am amintit si eu replika asta Faza este ca la majoritatea filmelor SF se intalnesc situatiile astea absurde in realitate, insa am impresia ca scenaristii prea incearca sa urmeze tiparul romanului cu mai multe planuri narative si pana la urma iese o mare varza. La SG1 au mai remediat problema avand mai multe sezoane insa la Atlantis parerea mea e ca au facut-o d oaie

Old 05-01-2006, 16:00   #118 (permalink)
Registered User

Ma dar eu nu inteleg un lucru: antici astia nu se plictisesc facand nimic toata ziua??? Asta e o prob destul de imp dupa mine. MIe mia placut in Star Trek faza ca acolo existau fiinte superiaore "Q" dar alea puteau face ce vreiau ...

Eld_Eron is offline    Reply With Quote
Old 05-01-2006, 20:07   #119 (permalink)
Nuk
Registered User

Nuk's Avatar

Parca si Q ala si-a luat-o in freza de la semenii lui cind a intins coarda prea tare ?
Si, in cele din urma, de ce trebuie sa cautam atit de multa logica in SG (fie el A sau 1). Doar e un serial SF = Science Fiction
My rig : MB Asus P5KE-WiFi/AP, Intel Core2 Quad Q6600 2.4 GHz, Mushkin 2GB DDR2 1066MHz, Asus GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320-bit, 2x500 GB & 2x80 GB, Thermaltake W0101RE TR2 550W, Nexus Caterpillar Silent System.

Nuk is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2006, 20:01   #120 (permalink)
Registered User

bossu17's Avatar

adevarat. Insa totusi nici chiar asa de multa abureala.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules