Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-11-2009, 00:42   #1441 (permalink)
The Tankadin

Tanya_86's Avatar

Robert Carlyle foloseste slujba ca o metoda sa injure oamenii fara probleme

Dar sincer sa fiu, considerand cat de CRETINI sunt Scott si Young, Rush e cam singurul care gandeste cu capul acolo.

P.S. Nu prea vad ca gasesc oamenii hot la Huffman ( Tamara ), opininia mea ma rog Levesque ( Chloe ) e OK dar caracteru ei cretin pe care il joaca scoate farmecu din asta.

Mai e si Jennifer Spence ( Tipa aia care vorbeste cu Young despre costume pe la inceput ) care arata binisor si care nu a facut nimic cretin.

Last edited by Tanya_86; 04-11-2009 at 00:57..

Tanya_86 is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 09:58   #1442 (permalink)
Registered User

xelagn's Avatar

episodul trecut young abia isi misca izmenele prin baza cu pusca drept carja si acum il ridica singur pe scott din gaura ? wtf

xelagn is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 11:17   #1443 (permalink)
Nick anterior: El_Cid

El_Cid's Avatar

Quote:
Originally Posted by xelagn View Post
episodul trecut young abia isi misca izmenele prin baza cu pusca drept carja si acum il ridica singur pe scott din gaura ? wtf
eroul american nu cunoaste limite sacrificiului de sine - te rog frumos

El_Cid is online now    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 13:46   #1444 (permalink)
ptz
fii capitanu nostru!

ptz's Avatar

frate adevaru e ca gigi smekeru' si are singurul personaj scris semi decent, nu de copii de 12 ani care au terminat ieri de citit dumbrava minunata. Si daca ii pui pe al pacino ca young si pe johnny depp as scott si tot nu o sa scoata mai mult din personajele alea, asa de insipide sunt.

ptz is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 23:12   #1445 (permalink)

El_Cid's Avatar

de acord ptz - insa eu cred ca si daca puneai un gandac colorado sa joace rolul lui scott tot iesea ceva mai bine

Old 04-11-2009, 23:24   #1446 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

SGU asta .... mare balarie.

bine macar ca am descoperit din prostie un nou serial : "V"

YouTube - ABC "V" TV SERIES PILOT PROMO TRAILER

"V" (2009)

2 actori din firefly, unul din taken si unul din lost. Trebuie sa fie ceva de capul lui.

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 08:49   #1447 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Am vazut si eu intr-un final cele 6 episoade SGU. Pacat de SG! si SGA, asta e o mare balarie. Si sa o iau in ordine:
Ep. 1:
- doar mie mi-a parut penibili americanii aia care trageau cu arme din ww2 impotriva planoarelor alea care atacau planeta? Nu puteau sa foloseasca si ei ceva tunuri cu plasma or smth?
- si apoi comunicarea prin pietre cu cei dragi de acasa, desi stargate e top-secret.
Ep. 3 : ala a fost o aberatie totala, cel putin indicatiile alea de tot rahatul in plin desert, mergeti spre vest si pe urma pe spre sud-est si ajungeti la poarta par demne de niste retardati mintali.
Ep. 4 : Colonelul asa schiop cum era trebuia sa se plimbe dupa toti sa le spuna sa nu mai incerce tot felul de dispozitive ca raman fara energie, desi era mai simplu sa le zica atunci cand erau adunati toti in sala portii.
Ep. 5 :
- In ep. 4 raman toti in bezna totala, dar in 5 minune, sunt aprinse tot felul de becuri si beculete. Se pare ca scenaristii din 5 habar nu au avut ce au scris aia din 4.
- Recuplarea modulului cu nava mama nici macar nu are sens sa o comentez, e de toata jena.
Ep. 6 : Asta e cel mai jenant dintre toate.
- In primul rand nu trimiti pe o planeta necunoscuta un invalid, si mai ales un invalid care e comandantul echipajului. Cred ca scenaristii aia au vazut prea mult Star-Trek.
- creaturile alea extraterestre nu puteau sa intre la loc prin poarta dupa ce au iesit din butoi? Pentru ca poarta a ramas activa. Plus ca au iesit din butoi fix dupa ce au reusit aia sa-l trimita prin poarta.
Mai sunt multe alte astfel de amanunte, dar n-am timp si chef sa le enumar pe toate. Pacat de ideea originala, cred ca putea sa iasa ceva mai bun.

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 09:07   #1448 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Doar la aia cu poarta iti pot raspunde: era deschisa dinspre nava spre planeta, si din cate stiu e one-way. In rest, da, super-serial

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 09:58   #1449 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rezare View Post
Doar la aia cu poarta iti pot raspunde: era deschisa dinspre nava spre planeta, si din cate stiu e one-way.
...si dupa aia nu au deschis poarta catre nava ?La asta cred ca se referea..

s_e_v_e_n is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 10:01   #1450 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Dupa aia da, dar creaturile o luasera la goana undeva in neant... oricum, nici nu cred ca s-au gandit atat de adanc scenaristii. De altfel in SG niciodata stiinta sau logica n-au fost la mare arta, doar un heirupism penibil cu actori uber-eroi care in 2-3-4 oameni distrugeau nave spatiale una dupa alta

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:32   #1451 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by s_e_v_e_n View Post
...si dupa aia nu au deschis poarta catre nava ?La asta cred ca se referea..
Din ce am inteles, creaturile erau in cautarea apei, ori pe planeta era infinit mai multa apa decit pe nava...

EUSINT is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 20:59   #1452 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by kyrre View Post
Am vazut si eu intr-un final cele 6 episoade SGU. Pacat de SG! si SGA, asta e o mare balarie. Si sa o iau in ordine:
Ep. 1:
- doar mie mi-a parut penibili americanii aia care trageau cu arme din ww2 impotriva planoarelor alea care atacau planeta? Nu puteau sa foloseasca si ei ceva tunuri cu plasma or smth?
Wtf? Armele din WW2 (tunurile alea) erau railgun-uri, a si intrebat inainte Eli pe Young, la sosire, ce sunt alea, si i-a raspuns. Sunt aceleasi railgun-uri folosite si in Atlantis si care le gasesti pe navele pamantene.

In rest, sunt de acord :
Quote:
- si apoi comunicarea prin pietre cu cei dragi de acasa, desi stargate e top-secret.
Ep. 3 : ala a fost o aberatie totala, cel putin indicatiile alea de tot rahatul in plin desert, mergeti spre vest si pe urma pe spre sud-est si ajungeti la poarta par demne de niste retardati mintali.
Ep. 4 : Colonelul asa schiop cum era trebuia sa se plimbe dupa toti sa le spuna sa nu mai incerce tot felul de dispozitive ca raman fara energie, desi era mai simplu sa le zica atunci cand erau adunati toti in sala portii.
Ep. 5 :
- In ep. 4 raman toti in bezna totala, dar in 5 minune, sunt aprinse tot felul de becuri si beculete. Se pare ca scenaristii din 5 habar nu au avut ce au scris aia din 4.
- Recuplarea modulului cu nava mama nici macar nu are sens sa o comentez, e de toata jena.
Ep. 6 : Asta e cel mai jenant dintre toate.
- In primul rand nu trimiti pe o planeta necunoscuta un invalid, si mai ales un invalid care e comandantul echipajului. Cred ca scenaristii aia au vazut prea mult Star-Trek.
- creaturile alea extraterestre nu puteau sa intre la loc prin poarta dupa ce au iesit din butoi? Pentru ca poarta a ramas activa. Plus ca au iesit din butoi fix dupa ce au reusit aia sa-l trimita prin poarta.
Mai sunt multe alte astfel de amanunte, dar n-am timp si chef sa le enumar pe toate. Pacat de ideea originala, cred ca putea sa iasa ceva mai bun.

XFactor is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 21:59   #1453 (permalink)
The Tankadin

Tanya_86's Avatar

Uitati o intrebare: Ce musica e folosita la inceput in trailerul de SGU, stiu ca sunt trei melodii in total si ca ultima e Embassy - Gravity dar ma intereseaza prima :P

Link Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=1QagSMwpLH8&NR=1

Old 07-11-2009, 14:26   #1454 (permalink)
Registered User

xelagn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost
7. Earth
The Ancient communication stones are used to allow a few crewmembers' consciousnesses to return to Earth to go over a risky plan that could bring the crew home.
....
asta a fost "marele plan" ??? plictisitor episod.

xelagn is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 16:49   #1455 (permalink)

s_e_v_e_n's Avatar

Inceput episod ..vrajeala proasta pe pamint..fast forward...Capt Young cind facea sex cu nevasta (buna ea de fel) back and forward Tare faza cu Telford cind s-au schimbat personajele...desi a durat putin.Vrajeala iar prin discoteca fast forward...Armele care trageau aiurea prin spatiu...asta cred ca intra la categoria SF ...Incercare de a ajunge pe pamint din episodul 7 cind seria are 20 de ep = MEGA FAIL Faza de final Cu Telford la nevasta lu' Young e tare.Nu ma asteptam...nu are legatura cu SF da te surprinde in felul asta.Pina la seria 20 e posibil sa vedem un sex in grup.

Varianta 1:

Young cu nevasta si Telford

Varianta 2
Ely cu fiica senatorului si clantzoiu ala cu care s-a combinat ea(sergent nu stiu cum)

Richard Dean Anderson arata batrin...probabil se trage de la faptul ca m-am uitat la stargate zilele astea si m-am obisnuit cu el mai tinar.Facind abstractie de faza cu Telford la final care a mi-a placut la nebunie ep 7 e de nota 1/10...

s_e_v_e_n is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 17:43   #1456 (permalink)
The Tankadin

Tanya_86's Avatar

Eu i-as da un 6/10 sau ma rog 5/10. Se vede clar ca Martin Gero ( care de altfel a scris unele din cele mai bune episoade din SGA ) a incercat sa recupereze dupa idioteniile lui Carl Binder, Rober C. Copper si Brad Wright. A reusit intr-o masura.

Toata faza cand nava intra in soare si e gata sa explodeze pana cand se afla ca totul a fost un truc a lui Rush, e chiar geniala.

Next episode de Robert C. Copper asa ca sa asteptati la ceva de rahat. Mai ales cand pe Stargate Wiki e asa :
Quote:
An away team finds a kino beside a Stargate on a jungle world, which contains video footage of the team that was shot prior to their arrival. Then, an illness cripples the team, forcing them to quarantine themselves on the planet.
Desigur dupa Time e un episod de Carl Binder, si abia dupa episoade de Alan McCullough si Paul Millie.

Old 07-11-2009, 20:09   #1457 (permalink)
Registered User

Primele 30 de minute 2/10 (minus faza cu schimbatul dintre Telford si Young in timpul partidei de sex cu sotia, acolo chiar am ras, ce fata a facut Telford). Labareala de 2 lei.

Ultimele 10 minute 8/10 - In final ceva care sa semene cu Stargate. Rush e din nou singurul personaj interesant, pe langa Gigi Smekeru`, de care se leaga intorsaturi de situatii si dubii. Si ce dumnezeu a facut Gigi Smenaru` de-i vrea Telford capul cu sos si garnitura pe o farfurie argintie de fiecare data cand da de el?

Restul sunt cam degeaba : Emokid-ul ala fiica de senator ma scoate din minti. Dupa ce timp de 2 episoade are scula lui Scott infipta in ea, incepe sa planga cand prietenul si-o da cu blonda aia? Wtf, daca esti blocat pe o nava la 12 galaxii departare inseamna ca poti sa ti-o pui cu cine vrei, dar daca esti pe Pamant, trebuie sa fii sfant? Si mai se si mozoleste cu pustiul ala, Ely, sa fie trio-ul complet.

Scott trebuie sa fie inlocuitorul lui Anderson/Joe Flanigan/Ben Browder (ma rog, personajele lor) ? Pana acum, daca luau un vibrator imens, prindeau cu scotch un H&K G36e in dreapta, puneau o veste antiglont pe el si infigeau tipa emokid-ul in el, dupa care il aruncau intr-o groapa intr-un episod, aveau aceleasi personaj, mult mai ieftin la buget.

Young se comporta in unele momente ca un copil de 16 ani, mai rau ca Ely (macar ala are o scuza, cam atat are, lol), sper sa-i mai redreseze atitudinea/personajul in episoadele urmatoare, e totusi comandant/ofiter superior, liderul unei echipe de soldati/cercetatori, nu femeie de serviciu dintr-o telenovela.

Era mult mai ok daca scenariul episodlui cuprindea o revolta a unor personaje impotriva planului, eventual si o intalnire cu o rasa extraterestra in timpul intregului balamuc, puteau imbina si drama (ce tot vor sa creeze de 6 episoade incoace) si actiune tipica SG intr-un episod chiar ok, eventual si o continuare a actiunii in urmatorul, daca nu incapea totul in 40 de minute.

Episodul 7 promite ceva prin prisma scenariului, kino cu ei inainte de sosire pe o planeta din alta galaxie? Hmm, univers parael, time travel, o inscenare a Lucian Alliance ?

PS: Anderson nu e chiar asa batran, arata nasol din cauza bolii, s-a discutat acum cateva pagini de asta. Oricum bine ca a reaparut, chiar si in starea asta.

XFactor is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:39   #1458 (permalink)

El_Cid's Avatar

Clar mai bun episodul asta decat restul - adica nu am simtit nevoia de a verifica timpul ramas decat o data - e ceva

Colonelul Young (aluzie la inteligenta lui emotionala poate?) nu dezamageste nici in episodul asta - se duce si plange la usa ca un emokid - ar fi tb sa ne sensibilizeze sau ceva? Macar de s-ar cupla cu emo-girl si sa-si taie amandoi venele sa ne lase.

misto faza cu Rush - si cum au sters-o aia ca sobolanii

Old 07-11-2009, 21:47   #1459 (permalink)
The Tankadin

Tanya_86's Avatar

Daca ar murii Scott+Curva ( Chloe adica ) +Young ar fi un serial bun.

Ely e cat de cat OK.

Quote:
Si mai se si mozoleste cu pustiul ala, Ely, sa fie trio-ul complet.
Nu chiar, aia a fost in imaginatia lui Ely :P

Last edited by Tanya_86; 07-11-2009 at 22:50..

Old 08-11-2009, 03:14   #1460 (permalink)
Registered User

Ragamentu's Avatar

Mi-a placut twistul de la sfarsit cu planul lui Rush chiar nu ma asteptam la asa ceva....in sfarsit n-a fost chiar asa de previzibil ca celelalte 6 episoade.

Si mie mi s-a parut deplasata reactia lui Chloe cand a inceput sa se ia de prietena ei....wtf ea se f.... cu Scott de 2 episoade si face scandal cand isi vede fostul prieten cu alta.....lame.

Mi s-a parut putin sentimental faza cu Ely cand se duce s-o vada pe maica-sa chiar ii parea rau ca nu poate sa-i zica adevarul si se cam vedea ca ii este dor de maica-sa.....cel putin mie asa mi s-a parut.

Tipa aia bruneta chinezoiaca sau ce-o fi ea mereu in toate rolurile din SG a fost papusa AIO.....

Per total un episod care n-a fost chiar asa de varza ca precedentele.

Ragamentu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules