![]() |
| | #343 (permalink) | ||
|
Dar Chef de ce a fost scos ? LE: Ce criminal e "The List". Am ras 5 minute dupa ce s-a terminat de felul cum l-au omorat pe Kenny. Cred ca e prima oara cand nu au spus "OMG, they've killed Kenny!" - "U Bastards!".
__________________ GamerTag: Darkmatinee Last edited by Mika; 27-11-2007 at 04:52.. | |||
|
| | #345 (permalink) | ||
| Why pay money when you can play it for free ? http://www.gamegum.com/game/1857/heroin-hero/ Personal, prefer Stoned Raider. Sau War-Crack | |||
|
| | #346 (permalink) | ||
|
The list a fost misto , mai ales la final cum a murit Kenny ! jucand putin heroin hero mi-am adus aminte de faza aia cu tata lu' Stan care sta in chiloti pe canapea si zicea : Oh no ! I gotta catch the dragon
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #347 (permalink) | ||
|
poate pare aiurea, dar unde gasesc subtitrarea? pt toate episoadele.
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...l#post37271799 | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
|
cum adica nu pierzi nimic daca sari peste Imaginationland? poate sa zica asa ceva numai ala care chiar a sarit peste episoadele astea, sau era beat cind le-a vazut. pai sa fie numai replica lui Cartman: " I stand before you with dry balls, Your Honor", si tot ar fi destul sa faca din episoadele astea unele demne de genialul SP. | |||
|
| | #352 (permalink) | ||
| [Vand]Figurine SoutPark-Cartman+Kyle Just click it... | |||
|
| | #353 (permalink) | ||
|
Ma mir ca inca nu a postat cineva despre asta. Oameni buni revine South Park in joia asta cu episodul 1201. Tineti aproape!
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #355 (permalink) | ||
| www.southparkzone.com . Sunt toate episoadele si aici apare CEL mai repede.
| |||
|
| | #357 (permalink) | ||
|
Au aparut detalii si un preview legate de episodul 1201. Detali southparkzone.com
| |||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
doamne ce subiecte pot sa abordeze si astia, sunt dementiali! What kind of cancer do u have? You know, the all-over cancer! )
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|