![]() |
| | #384 (permalink) | ||
|
ok, tocmai am terminat de vazut cele 3 episoade din sezonul 12. mi-au placut toate. e adevarat ca e o mare diferenta intre tonsil trouble, britney's new look si major boobage. asta ultimul e mult mai caterinca si pe mine personal ma face sa vreau sa vad "heavy metal" pe care il parodiaza. iar muzica jidoveasca in surdina si accentul est-european al tipei aleia cu matza - priceless
__________________ verre plein je te vide, verre vide je te plains | |||
|
| | #386 (permalink) | ||
|
Major Boobage chiar a fost tare, acum vreau sa vad si eu Heavy Metal. Quote:
www.southparkzone.com (calitate mai buna zic eu, fara reclame)
__________________ AOL free... for now | |||
|
| | #387 (permalink) | ||
|
genial episodull! criminale fazele cu "vedetele" internetului. mai trebuiau cativa aruncati pe acolo ca era loc the numa-numa guy!!!
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #390 (permalink) | ||
|
Original Youtoob (Youtube) that SP has used: Samwell - "What What (In the Butt)" - "Chocolate Rain" Original Song by Tay Zonday - Numa Numa (the Maiyahi guy) - Afro Ninja (originally made famous through eBaum's even though he's a dick) - Star Wars Kid - Cute Sneezing Panda - Dramatic Look Gopher - Leave Britney Alone! (Chris Crocker) - Laughing Baby - Chinese Backstreet Boys - That Way - - Bubb Rubb (Whistle Tip, WHOOO!!! original video circa. 2003) - lonelygirl15 profile on YouTube (she's actually pretty hittable...) - http://www.youtube.com/profile?user=lonelygirl15
__________________ It's all about links™ | |||
|
| | #392 (permalink) | ||
|
Hmm asa si asa, si-au revenit oleaca, insa dupa ce am terminat episodul m-am uitat la primul episod south park, si nu se compara din pacate ![]() Ce mi-a placut in schimb a fost reactia mea inainte sa vad episodul, un prieten imi povestea de ce se intampla in episod: 'Da, si in episodu asta Canada intra in greva', eu am raspuns: 'Si?' ![]() Deci au mare dreptate, si apreciez faptul ca se ocupa de probleme sociale curente, insa o fac intr-o maniera cam prea evidenta si nu foarte amuzanta. In schimb partea cu starurile de pe youtube mi s-a parut foarte tare
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #393 (permalink) | ||
|
Foarte tare episodul asta. Se pare ca sunt pe drumul cel bun. Keep it up guys
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
| | #396 (permalink) | ||
|
How do i reach this kids? . Dragut episodul! Cartman a fost super tare
__________________ This is 10 percent luck, 20 percent skill 50 percent concentrated power of will 5 percent pleasure, 15 percent pain And 100 percent reason to remember the name. Respect the rules nigga !
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|