![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Prison Break
Ma mir ca nici serialu' asta n-a avut pana acu' un topic al lui. Concureaza din plin cu Lost (si Desperate Housewives) la premiu' de cel mai bun serial al anului. Nu o sa intru in spoilere si detalii. Singuru' lucru pe care i-l reprosez este lipsa realismului - desi se observa dc producatorii au ales aceasta cale, eu zic ca putea fi si realist si la fel de misto. E construit dupa reteta clasica a serialelor (de succes), insa nu ma deranjeaza. La sfarsitu' fiecarui episod se intampla ceva care te face sa il astepti cu nerabdare pe urmatoru'. Desigur, daca un serial s-ar baza doar pe asa ceva, ar fi unu' cel mult mediocru. Unele tipuri personaje sunt clasice - le-ati intalnit si in Shawshank Redemption si alte filme ale genului. Altele sunt deosebit de interesante, cum ar fi T-Bag si John Abruzzi, ambele interpretate magistral de Robert Knepper, respectiv Peter Stormare. Cre'ca ar tre' sa dureze maxim un sezon, avand in vedere ca episodu' 11 se desfasoara cu o luna inainte de executia lui Lincoln Burrows. Cum insa producatorii au in plan 44 de episoade (doua sezoane), se pare ca nu vor apuca sa evadeze. In acest caz, sunt posibile mai multe finaluri: - fie Veronica Donovan dovedeste nevinovatia lui Lincoln Burrows si acesta este eliberat, ceilalti ramanand in inchisoare - fie Veronica Donovan dovedeste nevinovatia lui Lincoln Burrows si acesta este eliberat, ceilalti fiind gratiati de guvernator in urma unui act de curaj or smth - fie Lincoln Burrows moare si serialu' se va concentra asupra vietii din inchisoare (caz in care pot exista mai mult de doua sezoane). - fie evadeaza cu totii si serialu' se va concentra asupra vietii personajelor principale in afara inchisorii. Eu sper sa dureze maxim un sezon care sa aiba finalu' nr. 2 ![]() PS: Sarah Wayne Callies e o bunaciune™ la superlativ
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Foarte frumos serialul, chiar nu ma asteptam sa ma mai prinda ceva mai tare ca lost-ul. Aseara am vazut primele 8 pisoade ( 7 jumate pana am adormit) si nu puteam sa ma opresc. insa acum iar trebuie sa stau dupa download sa astept sa apara episodu 13. Ideea nu poti sa spui ca e originala dar e realizata destul de bine si scenariul este facut sa te implici si tu in actiune ( cel putin eu ii bat pe agentii aia cand ii prind ) . frumos , foarte frumos!!!
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Dupa cum s-a terminat ultimul episod, e de nasoale, adica acuma chiar au complicat situatia. Ep. 12 a fost super tare, foarte-foarte intens. Acuma chiar ca au complicat povestea. Iar T-Bag ala e demential, actorul care il interpreteaza (Robert Knepper ?) merita toata stima. De fapt toti sunt geniali. Sper foarte mult ca Abruzzi sa nu iasa din show.. Dupa cum a mers pana acuma, cred ca o sa treaca de 2 sezoane, chit ca la un moment ar fi plictisitor sa-i vezi inchisi si cum nici un plan nu se mai finalizeaza. Poate o sa continue actiunea in exterior.. cine stie. Cert este ca scenaristii sunt de milioane. Super echipa. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai e un singur episod din prima jumatate a sezonului I (cel de astazi). Din pacate, data urmatorului episod este neprecizata si reprezentantii FOX au declarat ca s-ar putea amana chiar pana prin mai or smth. Cat despre ce se va intampla in continuare nu mai stiu unde am citit ca se pare ca cel putin sezonul 2 va urmari ce se intampla dupa evadare cu personajele "on the run".
__________________ ...but it's all right, it's ok, it's coming together in relative ways. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am vazut acu' 2 ore si episodu' 13. Daca ar fi sa il caracterizez intr-un singur cuvant, acela ar fi "frustrare". Totusi, finalu' nu mi s-a parut fortat. Ma bucura enorm ca Abruzzi still kicks ass - auzisem ca ar fi cerut sa iasa din serial pe motiv ca e o distanta mare intre orasu' in care locuieste si cel in care se filmeaza, distanta care ii amplifica unele probleme de sanatate. PS: A doua jumatate a sezonului incepe in martie - este un obicei ca televiziunile americane sa difuzeze reluari in fiecare ianuarie si februarie.
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
S-a terminat tare naspa ultimul episod. Chiar nu vad cum o sa-l mai salveze de la executie acum , mai ales ca si ei sunt pe cale de a fi prinsi
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Nu cre'ca ii da in goarna paznicului... Oricum, scenaristii au fost destepti si au lasat o multime de posibilitati de evolutie a povestii. Nu au fost folosite toate tatuajele, agentu' FBI poa' purta vesta antiglont, Veronica poa' a inregistrat discutia dintre cei doi etc.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
m-am uitat la toate episoadele .. super tare filmul .. yo zic ca e cam peste OZ sau orice alt film de acest gen .. am fost f dezamagit sa vad ca am ajuns la ultimul episod si ne-au lasat cu ochii in nori pana la anu ...
__________________ VAND CEASURI REPLICA - CHECK MY PERSONAL PROFILE HOMEPAGE 2 VIEW WEBSITE![]() | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
E tare serialul, am vazut toate epi shi astept cu nerabdare 20 martie pt epi 14 ![]() intre timp, va recomand cu toate inima serialul 24, unde mai pui k e la al cincilea sezon in america, deci aveti c vedea.... p.s. bine k nu dau rerun shi la lost, cel putin nu exagerat (6 sapt d rerun) shi d pa 11 ianuarie, joi dimineata puteti ghici cine e p torrents, downloadin' lost 2x10 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
Super episodul. De abia astept sa vad cum se continua actiunea in 1.15. Cred ca Michael a mai pregatit si altceva in afara de soarecele ala...
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
. Lunea viitoare apare 1x15 sau ?
__________________ MAGiC | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|